Antidote
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 8.545
- Πόντοι
- 6.246
Για φάγωμα είσαι!!!
Όποιος πρόλαβε πρόλαβε.........Ενημερώνω ξανά ότι από τις 17 του μήνα με την σειρά μου σταματάω κι εγώ για λίγες εβδομάδες με απειροελάχιστα κενά για αυτήν την εβδομάδα.
εγω εχω αντεξει μεχρι 45 λεπτα να κανω στοματικο σε γυναικα μετα ποναγε για ωρα το σαγονι μουΈχω κάνει πολύ παραπάνω αλλά δεν θέλω να πω αριθμό χαχαχ
Θεωρω πως η ενασχόληση με τον χωρο,απ την μερια του συνηδητοποιημενου «πελατη»,δεν εχει καμμια σχεση με τον καθε τυχάρπαστο,μιας που γνωριζει μετα απο χρονια εμπειρίας πως θελει να του συμπεριφέρονται και ετσι συμπεριφέρεται και αυτος αντιστοιχα στα κοριτσια.Μια όμορφη καλημέρα σε όλους!
Θα ξαναπώ ένα μεγάλο ευχαριστώ και το ότι εκτιμώ τα καλά σας λόγια. Όσον αφορά την γλώσσα και την μόρφωση, είχα την "τύχη" (την οποία εμείς την ορίζουμε εάν αναφερόμαστε στην παιδεία μας ) να έχω έντονη ενασχόληση με την κουλτούρα και τον πολιτισμό της χώρας και διόλου δεν δυσκολεύτηκα να μάθω τα παραπάνω.
Δυστυχώς πολλοί θεωρούν ότι λόγω της δουλειάς μας, το νοητικό και μορφωτικό επίπεδό μας είναι χαμηλό και για αυτό διαλέξαμε αυτόν τον δρόμο. Λάθος!
Επειδή είμαι πολυλογού θα προσθέσω κάτι τελευταίο που είχε γράψει ο Λιαντίνης.
"Το ένα, να μάθουνε τα παιδιά μας τη ζωντανή τους γλώσσα. Το άλλο, να μάθουνε τη νέα λογοτεχνία μας. Το τρίτο, να κατακτήσουν όσο αυτό είναι δυνατό την αισθητική τους μόρφωση. Να γίνουνε, δηλαδή, άνθρωποι αληθινοί και εύκοσμοι. Γιατί και Ροδόλφος Βαλεντίνο να φαίνεται κανείς, και Μαίρυλιν Μονρόε να φαίνεται, σαν δεν έχει αισθητική μόρφωση, είναι αγελαδινό και προβάτιο."
Τα φιλιά μου!
Ω! τί ωραία δάχτυλα!.
Ούτε σήμερα σας λυπάμαι λοιπόν..
Θα συμφωνήσω πλήρως. Ο συνειδητοποιημένος άνθρωπος ουδέποτε θα βιώσει την ανάγκη να βλάψει τον/την απέναντί του σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, όχι μόνο στον χώρο αυτόν. Πάνω απ' όλα αλληλοσεβασμός και αντίληψη όπως λέω πάντα. Δεν υπάρχει καμία ουσία να βλάπτει ο μεν την δε ή το αντίστροφο, στόχος είναι να περνάμε όμορφα. Την καληνύχτα μου!Θεωρω πως η ενασχόληση με τον χωρο,απ την μερια του συνηδητοποιημενου «πελατη»,δεν εχει καμμια σχεση με τον καθε τυχάρπαστο,μιας που γνωριζει μετα απο χρονια εμπειρίας πως θελει να του συμπεριφέρονται και ετσι συμπεριφέρεται και αυτος αντιστοιχα στα κοριτσια.
Δεν τα αντιμετωπίζει ως «κρεας» γιατι δεν θελει να τον αντιμετωπίζουν ετσι.Τις φέρεται με σεβασμό,για να εισπράξει επισης σεβασμό.
Προσπαθει να τις προσφερει ευχαρίστηση,για να λαβει πισω ευχαρίστηση.
Θεωρω πως πολλοι απο μας,δεν εχουμε κατατάξει καμμια κοπελα λογω αυτου που μας προσφερει σε καποια κατηγορια,ποσω δε νοητικά και μορφωτικά.
Εξ αλλου ολοι μας ξερουμε για το πανεπιστήμιο του πεζοδρομίου,πως ειναι ανωτερο απ το ακαδημαϊκό πανεπιστήμιο!
Καληνύχτα έτσι σκέτη;Θα συμφωνήσω πλήρως. Ο συνειδητοποιημένος άνθρωπος ουδέποτε θα βιώσει την ανάγκη να βλάψει τον/την απέναντί του σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, όχι μόνο στον χώρο αυτόν. Πάνω απ' όλα αλληλοσεβασμός και αντίληψη όπως λέω πάντα. Δεν υπάρχει καμία ουσία να βλάπτει ο μεν την δε ή το αντίστροφο, στόχος είναι να περνάμε όμορφα. Την καληνύχτα μου!
Κι εγώ το ίδιο πάθος με σένα έχω, αλλά συνήθως όταν το παρακάνω με πονάει τις επόμενες μέρες ο "μυς" (δεν ξέρω αν μπορώ να τον χαρακτηρίσω έτσι) που ελέγχει την γλώσσα μου. Βέβαια εκείνη την ώρα δεν καταλαβαίνω τπτ...εγω εχω αντεξει μεχρι 45 λεπτα να κανω στοματικο σε γυναικα μετα ποναγε για ωρα το σαγονι μου
Θα μου καλομάθετε εάν δεν είναι σκέτη και μετά πάει...το χάσαμε το κορμί..Καληνύχτα έτσι σκέτη;
Μπορείς να έρθεις λιγο πμ?Θα μου καλομάθετε εάν δεν είναι σκέτη και μετά πάει...το χάσαμε το κορμί..
Ποτέ ξανά γυρνάςΘα συμφωνήσω πλήρως. Ο συνειδητοποιημένος άνθρωπος ουδέποτε θα βιώσει την ανάγκη να βλάψει τον/την απέναντί του σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, όχι μόνο στον χώρο αυτόν. Πάνω απ' όλα αλληλοσεβασμός και αντίληψη όπως λέω πάντα. Δεν υπάρχει καμία ουσία να βλάπτει ο μεν την δε ή το αντίστροφο, στόχος είναι να περνάμε όμορφα. Την καληνύχτα μου!
Πραγματοποιήθηκε ένα περίεργο ραντεβού πριν 2 βδομάδες περίπου που άρχισε με εναλλαγή ρόλων μέχρι να ανοίξει η πόρτα του ξενοδοχείου, απλά δε με πλήρωσε στο τέλος χαχα. Παλικάρια μικρά και μεγάλα το κορίτσι μου έκανε το πιο καλλιτεχνικό στοματικό εβερ, ξέρει πως να περιποιηθεί το ξίφος με φτυσιματα και απίστευτα πιασίματα με τα μαγικά χεράκια τής ! Deep throat, ήθελα λίγο πιο deep χαχα. Στον αγώνα είναι δυναμίτης φαίνεται να αντέχει για τα γούστα μου. Σωματαρα με όμορφο πρόσωπο. Dress code τηρήθηκε με το παραπάνω (ήρθε με το butplug) το οποίο με έκανε τούρμπο! Η κοπέλα πεντακάθαρη της πάει η glamouria αφού λάμπει σε πολλά επίπεδα! Με την πρώτη ευκαιρία θα την ξανασυναντησω χωρίς δεύτερη σκέψη και με διπλάσια διάρκεια! Μωρό μας τα σπας!!
Καλημέρα σε όλους
Maybe God is a woman..Kαι μετά έρχονται οι αγνωστικιστές και σου λένε πως δεν υφίσταται ισχυρή απόδειξη ότι υπάρχει Θεός.
Καλημέρα σε όλους