DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 22.455
Πρόβλημα η πολυλογία ..Μια όμορφη καλημέρα σε όλους!
Θα ξαναπώ ένα μεγάλο ευχαριστώ και το ότι εκτιμώ τα καλά σας λόγια. Όσον αφορά την γλώσσα και την μόρφωση, είχα την "τύχη" (την οποία εμείς την ορίζουμε εάν αναφερόμαστε στην παιδεία μας ) να έχω έντονη ενασχόληση με την κουλτούρα και τον πολιτισμό της χώρας και διόλου δεν δυσκολεύτηκα να μάθω τα παραπάνω.
Δυστυχώς πολλοί θεωρούν ότι λόγω της δουλειάς μας, το νοητικό και μορφωτικό επίπεδό μας είναι χαμηλό και για αυτό διαλέξαμε αυτόν τον δρόμο. Λάθος!
Επειδή είμαι πολυλογού θα προσθέσω κάτι τελευταίο που είχε γράψει ο Λιαντίνης.
"Το ένα, να μάθουνε τα παιδιά μας τη ζωντανή τους γλώσσα. Το άλλο, να μάθουνε τη νέα λογοτεχνία μας. Το τρίτο, να κατακτήσουν όσο αυτό είναι δυνατό την αισθητική τους μόρφωση. Να γίνουνε, δηλαδή, άνθρωποι αληθινοί και εύκοσμοι. Γιατί και Ροδόλφος Βαλεντίνο να φαίνεται κανείς, και Μαίρυλιν Μονρόε να φαίνεται, σαν δεν έχει αισθητική μόρφωση, είναι αγελαδινό και προβάτιο."
Τα φιλιά μου!
μας εκαψες τα εγκεφαλικα κυτταρα κυριακατικα οποτε θα απαντησω με μια ρηση του Σωκρατη μιας και μας αποστομωσες ολους !!!!!!!Μια όμορφη καλημέρα σε όλους!
Θα ξαναπώ ένα μεγάλο ευχαριστώ και το ότι εκτιμώ τα καλά σας λόγια. Όσον αφορά την γλώσσα και την μόρφωση, είχα την "τύχη" (την οποία εμείς την ορίζουμε εάν αναφερόμαστε στην παιδεία μας ) να έχω έντονη ενασχόληση με την κουλτούρα και τον πολιτισμό της χώρας και διόλου δεν δυσκολεύτηκα να μάθω τα παραπάνω.
Δυστυχώς πολλοί θεωρούν ότι λόγω της δουλειάς μας, το νοητικό και μορφωτικό επίπεδό μας είναι χαμηλό και για αυτό διαλέξαμε αυτόν τον δρόμο. Λάθος!
"Το ένα, να μάθουνε τα παιδιά μας τη ζωντανή τους γλώσσα. Το άλλο, να μάθουνε τη νέα λογοτεχνία μας. Το τρίτο, να κατακτήσουν όσο αυτό είναι δυνατό την αισθητική τους μόρφωση. Να γίνουνε, δηλαδή, άνθρωποι αληθινοί και εύκοσμοι. Γιατί και Ροδόλφος Βαλεντίνο να φαίνεται κανείς, και Μαίρυλιν Μονρόε να φαίνεται, σαν δεν έχει αισθητική μόρφωση, είναι αγελαδινό και προβάτιο."
Τα φιλιά μου!
Δε φαινονται ματια και μυτη , αλλα φαινονται χειλια
Πολλα φορας…βγαλε κ τιποτα ,εχει ζεστη
γυναικαραα με τα ολα σου
Προτιμώ να αφήνω άλλους να μου τα βγάζουν χιχι..Πολλα φορας…βγαλε κ τιποτα ,εχει ζεστη
Μωρε ας μην ειχε 40αρια αυτη την βδομαδα κ θα σ λεγα ποιος θα σου τα βγαζε!Προτιμώ να αφήνω άλλους να μου τα βγάζουν χιχι..
Με το υλικό σου πώς να μην μπεις στα υπόψιν! Θα χαρώ όταν τα πούμε από κοντά!
Από Δευτέρα έως και Σάββατο έχουν μείνει κάποια κενά. Από τις 17 του μήνα και για λίγο καιρό μετέπειτα με την σειρά μου θα είμαι διακοπές. Περιμένω τα μηνύματά σαςΜωρε ας μην ειχε 40αρια αυτη την βδομαδα κ θα σ λεγα ποιος θα σου τα βγαζε!
Ποτε επιστρέφεις ξανα στον στοιβο;
Μας έχεις τρελλανει!!!!!! Ανυπομονώ να δω και το μουτράκι σου από κοντά και αν δέχεσαι και την κρεμώδη ουσία μου πάνω του θα το ήθελα...
Κορμι για να προσφέρεις χαρούμενος όλο το πακέτο.. Γδυσιμο, μασάζ, γλείψιμο, σεξ, χυσιμο..
κανε δουλεια σου!Κυριακάτικα λοιπόν θα σας ζαλίσω με φωτογραφικό υλικό..και καλά να πάθετε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπράβο σου, όχι τόσο για το γλωσσικό επίπεδο και τις γνώσεις σου, όσο για το θάρρος σου να πηγαίνεις κόντρα στην ισοπεδωτική τάση που θέλει τις επαγγελματίες του είδους να χρησιμοποιούν αυστηρά 5-10 λέξεις συγκεκριμένης υφής με στόχο να μας ΄΄καυλώσουν΄΄ ενώ στην ουσία επιτυγχάνουν το ακριβώς αντίθετο. Ξεχνούν μάλλον ότι σε πολλούς άντρες το κάτω κεφάλι ελέγχεται από το επάνω και όχι το αντίστροφο. Να περνάς όμορφα και να κάνεις και όσους συναντάς να περνούν ακόμη καλύτερα....Μια όμορφη καλημέρα σε όλους!
Τα φιλιά μου!
Καλώς κακώς το πλάσμα που λέγεται άντρας δεν είναι ζώο, αυτό είναι μύθος. Σκοπός είναι να ερεθίσεις ΚΑΙ το μυαλό, μετά το σώμα ακολουθεί από μόνο του.Μπράβο σου, όχι τόσο για το γλωσσικό επίπεδο και τις γνώσεις σου, όσο για το θάρρος σου να πηγαίνεις κόντρα στην ισοπεδωτική τάση που θέλει τις επαγγελματίες του είδους να χρησιμοποιούν αυστηρά 5-10 λέξεις συγκεκριμένης υφής με στόχο να μας ΄΄καυλώσουν΄΄ ενώ στην ουσία επιτυγχάνουν το ακριβώς αντίθετο. Ξεχνούν μάλλον ότι σε πολλούς άντρες το κάτω κεφάλι ελέγχεται από το επάνω και όχι το αντίστροφο. Να περνάς όμορφα και να κάνεις και όσους συναντάς να περνούν ακόμη καλύτερα....
Ναι, αν γίνει όμως αυτό, θα τελειώνουμε ακόμα πιο γρήγορα!Σκοπός είναι να ερεθίσεις ΚΑΙ το μυαλό, μετά το σώμα ακολουθεί από μόνο του.
Άρα θα πρέπει να αυξήσουμε τις φορές..για όλα υπάρχει λύσηΝαι, αν γίνει όμως αυτό, θα τελειώνουμε ακόμα πιο γρήγορα!
Τα 8,5 δευτερόλεπτα θα γίνουν 3,5.. Θα μου πεις μικρό το κακό
μετατραπηκες σε μηχανη στυψιματος και δεν αφηνεις ουτε σταγονα?Άρα θα πρέπει να αυξήσουμε τις φορές..για όλα υπάρχει λύση
Αν είναι έτσι προβλέπω ουρά εθελοντών!μετατραπηκες σε μηχανη στυψιματος και δεν αφηνεις ουτε σταγονα?