Διαγραμμένο μέλος 218053
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 887
- Πόντοι
- 301
Δώσε μας μια φωτο τα πατουσακια σουΣύντομα έρχονται πολλά tanlines λόγω μαυρίσματος.. Να έχετε όλοι ένα όμορφο σαββατοκύριακο!
Δώσε μας μια φωτο τα πατουσακια σουΣύντομα έρχονται πολλά tanlines λόγω μαυρίσματος.. Να έχετε όλοι ένα όμορφο σαββατοκύριακο!
Προβλέπω να μην μας αφήνει σταγόνα αμβροσιας (χαρακτηρισμός της κοπέλας) αυτό το κορμί μετά το ραντεβού..Σύντομα έρχονται πολλά tanlines λόγω μαυρίσματος.. Να έχετε όλοι ένα όμορφο σαββατοκύριακο!
Βάλε και την αυτοκράτειρα ΘεοδώραΗ πιο όμορφη και συνάμα λογοτεχνικά δομημένη κριτική που έχω διαβάσει ως προς το άτομο μου..
Με διαπέρασαν κι εμένα τα αρχέτυπα που έχτισαν το επάγγελμα..Σαν την πασίγνωστη Φρύνη, εταίρα της αρχαιότητας που άφησε το δικαστήριο έκπληκτο όταν ο Υπερείδης της τράβηξε τα ρούχα και αποκαλύφθηκαν τα κάλλη της ή σαν την Θαΐς, εταίρα που ήταν στο πλάι του Μ. Αλεξάνδρου..ή μήπως σαν την Μαντάμ ντι Μπαρί; Για να μην ξεχάσω την Ασπασία του Περικλή.. Γαβριέλλα, Κάθριν Γουόλτερς.. Όλες ενσαρκώθηκαν μέσα μου με την σειρά τους, καθώς όπως είπε και ο αγαπημένος @The Saint* , μία ντάμα ξέρει ακριβώς τι θέλει, αλλά και τι πρέπει να κάνει.. Καλησπέρα κι από εμένα μετά από αυτό το μικρό ιστορικού περιεχομένου κειμενάκι.
Ορίστε και τα πατουσάκια ..Δώσε μας μια φωτο τα πατουσακια σου
Μην απαντάς στις παραγγελίες γτ το Σ/Κ είναι ήδη καυτό και δεν θα το βγάλουμε.Ορίστε τα πατουσάκια και από τις δύο όψεις..
Φοβάμαι πως θα έχει και μεγάλο ταλέντο στα χείλη.. Θα υποφέρουμε.. Πάντα με την καλύτερη δυνατή έννοια..Δράττομαι της ευκαιρίας να ενημερώσω, πως η ντάμα Μαλβίνα έχει καταπληκτικά δάκτυλα.
Ειναι υποφερτός ο ''πόνος΄΄ , μην ανησυχείς..Φοβάμαι πως θα έχει και μεγάλο ταλέντο στα χείλη.. Θα υποφέρουμε.. Πάντα με την καλύτερη δυνατή έννοια..
Φοβάμαι πως θα έχει και μεγάλο ταλέντο στα χείλη.. Θα υποφέρουμε.. Πάντα με την καλύτερη δυνατή έννοια..
...και τα λες για σενα,νατα ακουω εγω...Μακάρι να είμαι τόσο τυχερός ώστε να φύγω ανάμεσα στα μπούτια ευειδούς δεσποινίδος.
Αλλά που τέτοια τύχη; Θα ψοφήσω μόνος έρημος και ξεχασμένος και θα βρουν το κουφάρι μου μετά από μήνες από τη δυσωδία που θα αναδίδει.
Τώρα ψήθηκα!!!!
Ψήθηκα περισσότερο!Καληνύχτα σας
Με το ζόρι κρατήθηκε η ρώγα μέσα..Καληνύχτα!
Εσύ τώρα είπαμε πως δεν είσαι Ελληνίδα;Η πιο όμορφη και συνάμα λογοτεχνικά δομημένη κριτική που έχω διαβάσει ως προς το άτομο μου..
Με διαπέρασαν κι εμένα τα αρχέτυπα που έχτισαν το επάγγελμα..Σαν την πασίγνωστη Φρύνη, εταίρα της αρχαιότητας που άφησε το δικαστήριο έκπληκτο όταν ο Υπερείδης της τράβηξε τα ρούχα και αποκαλύφθηκαν τα κάλλη της ή σαν την Θαΐς, εταίρα που ήταν στο πλάι του Μ. Αλεξάνδρου..ή μήπως σαν την Μαντάμ ντι Μπαρί; Για να μην ξεχάσω την Ασπασία του Περικλή.. Γαβριέλλα, Κάθριν Γουόλτερς.. Όλες ενσαρκώθηκαν μέσα μου με την σειρά τους, καθώς όπως είπε και ο αγαπημένος @The Saint* , μία ντάμα ξέρει ακριβώς τι θέλει, αλλά και τι πρέπει να κάνει.. Καλησπέρα κι από εμένα μετά από αυτό το μικρό ιστορικού περιεχομένου κειμενάκι.
Καλό βράδυ υπέροχο μωράκι!!!!Καληνύχτα!
Ελληνας ειναι ο μετεχων του ελληνικου πολιτισμουΕσύ τώρα είπαμε πως δεν είσαι Ελληνίδα;
Σωστά. Και από τους δύο γονείς η "προέλευση" μου είναι σλαβική.Εσύ τώρα είπαμε πως δεν είσαι Ελληνίδα;