Νέα

Μαλάκα δεν θα πιστέψεις τι έπαθα…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
επαθα, εμαθα οτι η καψουρα μου ηταν μια βιζιτου απο τον σορο
so what? έπρεπε να το συνεχίσεις το καψουριλίκι για να πέσει και κανέναν όβολο η κορασίς... (γαμώτο μεγάλο γερο κάθαρμα είμαι)

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145
εγω μονολογουσα... ποπο μαλακα τι επαθα οταν το 2004 ημουν καψουρης με μια συμφητητρια μου για καιρο και δεν μου καθοτανε  :headbang: :headbang: :headbang: μεχρι που ενα βραδυ πηρα ενα cg απο εφημεριδα και τσουπ νατη, εμεινα αγαλμα και εγω και αυτη. μετα με παρακαλεσε να μη πω τιποτα στη σχολη για τις επιδωσεις της :pipa2: :fuck1: :pipa3: :s&m_1:. το καλο ειναι οτι απο τοτε γιναμε φιλοι και εσπρωχνα που και που για κανα τετραμηνο

ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ....

αντε να γελασουμε λοιπον...

εγω ειχα μια συμμαθητρια στην  γ'  λυκειου....η οποια  ηταν ..αρκετα καλη  και παιχνιδιαρα..κατα καιρους δε, μου εδινε αφορμες..και μπορω να πω πως  με προκαλουσε..
δεν την πηρα ποτε...
δεν ξερω γιατι ..τραβιομουν με αλλες....την θεωρουσα ευκολη και οποτε ηθελα θα την ειχα..
ισως ολα αυτα μαζι..

2-3 χρονια μετα...

την πετυχαινω μετα απο  νυχτερινη εξοδο μου  κολωνακι μερια να κανει πιατσα στη σολωνος..

εξεπλαγην  λιγο ...αλλα την πηρα....

μετα το τελος της συνευρεσης  μου το ειπε στα ισα...

''σε γουσταρα στο λυκειο να με πηδηξεις''  και οπως ημουν πιωμενος....της ειπα

'' μαλλον  δεν ηθελα ΤΣΑΜΠΑ  μαρακι''

συμπερασμα...

μεθυσμενος πολλες φορες  λες  μεγαλες αληθειες.

Επισκέπτης
ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ....

αντε να γελασουμε λοιπον...

εγω ειχα μια συμμαθητρια στην  γ'  λυκειου....η οποια  ηταν ..αρκετα καλη  και παιχνιδιαρα..κατα καιρους δε, μου εδινε αφορμες..και μπορω να πω πως  με προκαλουσε..
δεν την πηρα ποτε...
δεν ξερω γιατι ..τραβιομουν με αλλες....την θεωρουσα ευκολη και οποτε ηθελα θα την ειχα..
ισως ολα αυτα μαζι..

2-3 χρονια μετα...

την πετυχαινω μετα απο  νυχτερινη εξοδο μου  κολωνακι μερια να κανει πιατσα στη σολωνος..

εξεπλαγην  λιγο ...αλλα την πηρα....

μετα το τελος της συνευρεσης  μου το ειπε στα ισα...

''σε γουσταρα στο λυκειο να με πηδηξεις''  και οπως ημουν πιωμενος....της ειπα

'' μαλλον  δεν ηθελα ΤΣΑΜΠΑ  μαρακι''

συμπερασμα...

μεθυσμενος πολλες φορες  λες  μεγαλες αληθειες.

οχι ρε τυπε πληρωσες να γαμισεις το μουνι που εφτηνες?
:2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
τι σκατα. ολες οι παλιες συμμαθητριες, εγιναν πουτανες? :|

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Άλλο ένα…

Με άλλη γκόμενα στο σπίτι της αμαρτίας (έτσι το είχα καταντήσει..) :grin:..Συγγενείς στο σπίτι..Ημέρα τραπεζώματος..Έχω αποφασίσει να μην φάω με τους συγγενείς και έχει έρθει η τότε σχέση για να πάμε ατα..Καλοκαίρι με ελαφρύ φορεματάκι με τιράντες..

Θυμάμαι είχε έρθει από διακοπές και είχαμε να κάνουμε σεξ καμία δεκαριά ημέρες. Ήταν σκέτη καβλα με το φορεματάκι :boobies:...Την ημέρα εκείνη ήταν αδύνατο να κάνω χρήση του γνωστού ‘’κόκκινου’’ δωματίου για ευνόητους λόγους..Οπότε και μου έρχεται η τρελή  ιδέα
thinking-024.gif
…Δεν πάμε ταράτσα..

Την πιάνω από το χέρι και η ερωμένη ανυποψίαστη με ρωτάει ‘’Που πάμε ??’’και εγώ ‘’ταράτσα  αγάπη να κάνω τσιγάρο (όπως λένε και οι Αμερικανοί..’’τσιγάρο my ass’’ ή πιο όμορφα στην ελληνική :αρχίδια τσιγάρο..). ;)

Καθόμαστε σε μια καρέκλα μπαλκονιού (οι παλιές σιδερένιες) που υπήρχε στη ταράτσα..Επειδή μια σε αριθμό κάθετε πάνω μου..Αρπάζω την ευκαιρίας και τη χαϊδεύω..Δεν άργησε πολύ να την τοποθετήσω από πάνω μου και το καβλι μου να συναντήσει το ωραίο μουνί της..Η σκέψη μου εκείνη τη στιγμή ΄΄καλααααα είσαι τεράστιος’’..

Άξαφνα ακούω αμυδρά σιδεριές να πέφτουν…Κοιτώ αριστερά και……στα 20 μέτρα τρελή οικοδομή με αλλοδαπούς και Έλληνες οικοδόμους…Όλοι έχουν σταματήσει έχουν ανάψει τσιγάρο και παρακολουθούν το δωρεάν θέαμα
party-075.GIF
..Η μικρή δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα…

Σαστισμένος συνεχίζω να κοιτω αριστερά..Η μικρή ρωτάει ‘’βαρέθηκες??΄΄ …και εγώ τι να της πω??.Ότι τι δεδομένη στιγμή 25 οικοδόμοι θα πάρουν δουλεία για το σπίτι  :jerking: :jerking:?? ’’όχι αγαπούλα μου…συνέχισε..μου έχεις λείψει τόσοοοο πολύ’’..
hearts-031.gif
:jerking:

Ευτυχώς τελείωσα χωρίς να πάρει χαμπάρι τι πραγματικά γινόταν…Αγιοοοοο

Άλλη μια φάση που κατέληξε με καφέ με τον κολλητό και…..’’Μαλάκα δεν θα πιστέψεις τι έπαθα’’..www.mysmiley.net] [/url]
Eισαι θεός!Τέλος!ΕΛιωσα στο γελιο......Καλημέρες σε όλους!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τελικά, είναι τόσες οι συμφοιτήτριές σας που κατέληξαν πουτάνες?

Τότε γιατί έχουμε φλομώσει στο εισαγόμενο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom