Άλλο ένα…
Με άλλη γκόμενα στο σπίτι της αμαρτίας (έτσι το είχα καταντήσει..)
..Συγγενείς στο σπίτι..Ημέρα τραπεζώματος..Έχω αποφασίσει να μην φάω με τους συγγενείς και έχει έρθει η τότε σχέση για να πάμε ατα..Καλοκαίρι με ελαφρύ φορεματάκι με τιράντες..
Θυμάμαι είχε έρθει από διακοπές και είχαμε να κάνουμε σεξ καμία δεκαριά ημέρες. Ήταν σκέτη καβλα με το φορεματάκι
...Την ημέρα εκείνη ήταν αδύνατο να κάνω χρήση του γνωστού ‘’κόκκινου’’ δωματίου για ευνόητους λόγους..Οπότε και μου έρχεται η τρελή ιδέα
…Δεν πάμε ταράτσα..
Την πιάνω από το χέρι και η ερωμένη ανυποψίαστη με ρωτάει ‘’Που πάμε ??’’και εγώ ‘’ταράτσα αγάπη να κάνω τσιγάρο (όπως λένε και οι Αμερικανοί..’’τσιγάρο my ass’’ ή πιο όμορφα στην ελληνική :αρχίδια τσιγάρο..). ;)
Καθόμαστε σε μια καρέκλα μπαλκονιού (οι παλιές σιδερένιες) που υπήρχε στη ταράτσα..Επειδή μια σε αριθμό κάθετε πάνω μου..Αρπάζω την ευκαιρίας και τη χαϊδεύω..Δεν άργησε πολύ να την τοποθετήσω από πάνω μου και το καβλι μου να συναντήσει το ωραίο μουνί της..Η σκέψη μου εκείνη τη στιγμή ΄΄καλααααα είσαι τεράστιος’’..
Άξαφνα ακούω αμυδρά σιδεριές να πέφτουν…Κοιτώ αριστερά και……στα 20 μέτρα τρελή οικοδομή με αλλοδαπούς και Έλληνες οικοδόμους…Όλοι έχουν σταματήσει έχουν ανάψει τσιγάρο και παρακολουθούν το δωρεάν θέαμα
..Η μικρή δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα…
Σαστισμένος συνεχίζω να κοιτω αριστερά..Η μικρή ρωτάει ‘’βαρέθηκες??΄΄ …και εγώ τι να της πω??.Ότι τι δεδομένη στιγμή 25 οικοδόμοι θα πάρουν δουλεία για το σπίτι
?? ’’όχι αγαπούλα μου…συνέχισε..μου έχεις λείψει τόσοοοο πολύ’’..
Ευτυχώς τελείωσα χωρίς να πάρει χαμπάρι τι πραγματικά γινόταν…Αγιοοοοο
Άλλη μια φάση που κατέληξε με καφέ με τον κολλητό και…..’’Μαλάκα δεν θα πιστέψεις τι έπαθα’’..
www.mysmiley.net]
[/url]