papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.459
- Πόντοι
- 27.261
και λινγκουαφον η γιολαντα μας...Δεν με χαλάνε και τα γαλλικά...
και λινγκουαφον η γιολαντα μας...Δεν με χαλάνε και τα γαλλικά...
Oui d'accordΔεν με χαλάνε και τα γαλλικά...
Τραγουδάει και αδερφούς Κατσάμπα άμα λάχει...και λινγκουαφον η γιολαντα μας...
Με έφτιαξες απίστευτα τώρα!!!!!!!!Oui d'accord
αμα ειναι και τζουκμποκ, παμε σε αλλο λεβελ.Τραγουδάει και αδερφούς Κατσάμπα άμα λάχει...
Για αυτό είναι μες στην καύλα αυτές οι Καλαματιανές...Πάντως οι Καλαματιανές εν γένει δεν είναι έτσι......η κοπέλα.ειναι ΜΟΝΤΕΛΟ...
Οι Καλαματιανές.εχουν όλη την μεσόγειο στη περιφέρεια
Αγαπημένη βοιδοκοιλια και φοινικουντα ❤❤❤Για αυτό είναι μες στην καύλα αυτές οι Καλαματιανές...
Πάντως βράζει ο τόπος σήμερα παραλία Καλαμάτας....
Όσο πάει σ' αγαπώ και περισσότερο!!!Αγαπημένη βοιδοκοιλια και φοινικουντα ❤❤❤
παντως εγω οσες καλαματιανες εχω γνωρισει ειναι πραγματικα μουναρες...και δεν ειναι λιγεςΠάντως οι Καλαματιανές εν γένει δεν είναι έτσι......η κοπέλα.ειναι ΜΟΝΤΕΛΟ...
Οι Καλαματιανές.εχουν όλη την μεσόγειο στη περιφέρεια
εσενα σ αρεσει τελικα η βοιδοκοιλια ή η βοιδοπουτσα ?Αγαπημένη βοιδοκοιλια και φοινικουντα ❤❤❤
Θα βάλω τη Καλαμάτα για καλοκαιρινό προορισμό στο πρόγραμμαπαντως εγω οσες καλαματιανες εχω γνωρισει ειναι πραγματικα μουναρες...και δεν ειναι λιγες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εσενα σ αρεσει τελικα η βοιδοκοιλια ή η βοιδοπουτσα ?
ΟΛΑ τα θυμασαιΟ @roughfucker μου είναι μοντελοπνιχτης με ειδικότητα να βουλώνει τρυπες σε ανατολικό μπλοκ
Μαρεσει να είμαι.στην βοιδοκιλια να κάνω μπάνιο να αγναντεύω τη θέα και μετά να τρώω βοιδοπουτσαπαντως εγω οσες καλαματιανες εχω γνωρισει ειναι πραγματικα μουναρες...και δεν ειναι λιγες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εσενα σ αρεσει τελικα η βοιδοκοιλια ή η βοιδοπουτσα ?
Γαμιέται σαν σκύλα; Αυτό πες μου. Πως την κόβεις;ΑΥΤΗ ΜΑΛΙΣΤΑ.....ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ...
Α ρε τί μουνια βγαζει η Καλαματα
ψοφια την κοβω...αλλα θα στην κανω εγω να δινει μονο κωλοΓαμιέται σαν σκύλα; Αυτό πες μου. Πως την κόβεις;
Σου έχω εμπιστοσύνη. Ο @The Saint* θα το εκτιμήσει τα μάλα.ψοφια την κοβω...αλλα θα στην κανω εγω να δινει μονο κωλο
Ήσυχο κυριλέ αθώο πουτανακι μέχρι να φάει καυλι raugh και να της βγει ανωμαλίαΓαμιέται σαν σκύλα; Αυτό πες μου. Πως την κόβεις;
αυτη θελουμε να φερει το yourlust.....οχι τις σαπιες star hellasΜαρεσει να είμαι.στην βοιδοκιλια να κάνω μπάνιο να αγναντεύω τη θέα και μετά να τρώω βοιδοπουτσα
θελω να τη σοδομισω και να τη γομορισωΉσυχο κυριλέ αθώο πουτανακι μέχρι να φάει καυλι raugh και να της βγει ανωμαλία
Η μέχρι να την βάλεις κάτω κι εσύ. Εκεί θα μάθει πως παίζουν μπάλα...Ήσυχο κυριλέ αθώο πουτανακι μέχρι να φάει καυλι raugh και να της βγει ανωμαλία
Ναι εγώ μαζί με ραφ ειναι το επόμενο στάδιο ❤Η μέχρι να την βάλεις κάτω κι εσύ. Εκεί θα μάθει πως παίζουν μπάλα...
Είναι μέχρι να αρχίσεις να της φτύνεις αυτό το δίχως ατέλειες κομψό πρόσωπο...Η μέχρι να την βάλεις κάτω κι εσύ. Εκεί θα μάθει πως παίζουν μπάλα...
θελει τα χαστουκια της η κυρια, τα φτυσιματα της, να γεμιζουν οι τρυπες της....να αισθανθει λιγο γυναικαΝαι εγώ μαζί με ραφ ειναι το επόμενο στάδιο ❤