ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.222
- Πόντοι
- 5.006
Που να περάσω και εγώ τυπε ,να αφήσω κανένα ψιλοτυπε κατσε να παιξω και αυριο μπουζουκι στο μετρο,να συμπληρωσω λεφτα να το παρω
Που να περάσω και εγώ τυπε ,να αφήσω κανένα ψιλοτυπε κατσε να παιξω και αυριο μπουζουκι στο μετρο,να συμπληρωσω λεφτα να το παρω
Συγνώμη τύπε, μου διέφυγε. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί πλανήτες, με σημαντικότερο τον πλανήτη Μπου.τυπε αλλους πλανητες να ξες οι μηνες πανε πιο γρηγορα
Τύπε , μήπως είναι μαϊμού Montgomery το παλτό και σκαρφαλώνει μόνο του στην κρεμάστρα ?Μου το είχαν πάρει δώρο τον προηγούμενο χειμώνα. Το φόρεσα κυριολεκτικά δύο φορές. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και ζεστό, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το στυλ, καθώς είμαι πιο πολύ του πρόχειρου και σπορ ντυσίματος, ενώ το γεγονός ότι είναι αρκετά μακρύ σαν καμπαρντίνα στο μήκος δε με βολεύει καθόλου. Η τιμή είναι στα 100 ευρώ, συζητήσιμη. Βάζω φωτογραφίες και όποιος ενδιαφέρεται το συζητάμε.
Αν έχει και θήκες εσωτερικές σίγουραΣα τον Αστυνόμο Σαΐνη θα είσαι με αυτό το ντουμπρούκι.
Συγνώμη τύπε, μου διέφυγε. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί πλανήτες, με σημαντικότερο τον πλανήτη Μπου.
Που να περάσω και εγώ τυπε ,να αφήσω κανένα ψιλο
Εντάξει αύριο θα περάσωτυπε αθηνα ειμαι θα με βρεις ευκολα αμα παρεις το μετρο
Μακάρι να υπήρχε τέτοιο παλτό, να κάνει τα πάντα.Σα τον Αστυνόμο Σαΐνη θα είσαι με αυτό το ντουμπρούκι.
Μην ξεχνάμε τύποι μου, τον σημαντικό μικροβιολογικό καθαρισμό που γίνεται στο Μεταξουργείο, πράσινο περιβάλλον και Πακιστανικό - Αφρικανικό Ντι Εν Έι. Μυρωδιά λεβάντα.μεγαλο ρισκο να παρεις ρουχο απο μελος του σαιτ....
με τοσα παραβατικα στοιχεια εδω μεσα, άνετα μπορεις να βρεθεις κατηγορουμενος για κανα βιασμο, ληστεια ή δολοφονια....
θελει και καλα ο αλλος να πουλησει το παλτο και τελικα πανω του εχει dna απο τους μισους βιασμους του λεκανοπεδιου...
να περιμενεις τον χρυσοχοιδη τοτε να σκασει μυτη ειναι ειδικος στην κατασκευη τρομοκρατωνΣτις φωτο παντως με κουμπωμενο το παλτο ειναι λες και βλεπεις τρομοκρατη με κρυμμενα εκρηκτικα!
μπορείς να το φοράς από μέσα να είσαι γυμνός και να γίνεις επιδειξίας στην ομόνοια. Από κει και πέρα όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Το μοντγκόμερι θα πάρει υπεραξία και θα το πουλήσεις πάνω από 500. σκέψου το...Μου το είχαν πάρει δώρο τον προηγούμενο χειμώνα. Το φόρεσα κυριολεκτικά δύο φορές. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και ζεστό, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το στυλ, καθώς είμαι πιο πολύ του πρόχειρου και σπορ ντυσίματος, ενώ το γεγονός ότι είναι αρκετά μακρύ σαν καμπαρντίνα στο μήκος δε με βολεύει καθόλου. Η τιμή είναι στα 100 ευρώ, συζητήσιμη. Βάζω φωτογραφίες και όποιος ενδιαφέρεται το συζητάμε.
Λες να το αγορασει ο υπουργος για ωρα αναγκης;να περιμενεις τον χρυσοχοιδη τοτε να σκασει μυτη ειναι ειδικος στην κατασκευη τρομοκρατων
Ίσως το αγοράσει για να μην γίνεται αντιληπτός στις παρακολουθήσεις για Γκρίικ Μάφια, λαθροϊσλαμική εγκληματικότητα, εκβιασμούς, τροχαία, δολοφονίες με καραμπίνες από πεθερούς, κ.λ.π. Είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ όπλο κατασκοπείας και αντι-κατασκοπείας, αυτό το παλτό.Λες να το αγορασει ο υπουργος για ωρα αναγκης;
Βλεπω να ανεβαινει η τιμη τωραΊσως το αγοράσει για να μην γίνεται αντιληπτός στις παρακολουθήσεις για Γκρίικ Μάφια, λαθροϊσλαμική εγκληματικότητα, εκβιασμούς, τροχαία, δολοφονίες με καραμπίνες από πεθερούς, κ.λ.π. Είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ όπλο κατασκοπείας και αντι-κατασκοπείας, αυτό το παλτό.