Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Άλλη μια δημόσια μήτρα!
Και ο Ζαμπιδης μικροσωμος ηταν και τους επαιζε κορακορ.
Τωρα οσο για τον "παπα" που λες,ολος ο κοσμος τρωει. Βεβαια,η γυναικα στο γυαλι φτιασιδονεται σε επαγγελματικο επιπεδο σε σχεση με τις υπολοιπες συν τα φιλτρα κλπ. Αρα αυτο που βλεπουμε ειναι κλασεις ανωτερο. Ενω ενας αντρας οσο και να φτιαχνει(σαφως περισσοτερο απτον αντρα εκτος tv) παλι εχει ενα οριο βελτιωσης . Οποτε γιαυτο κραζονται οι γυναικες πιο ευκολα οτι πανε με διασημους. Ομως για να ειμαι ξεκαθαρος ναι θα εσπρωχνα και την μαιρη και την καινουργιου πχ. για να τις εχω ως τροπαια. Αλλα σε γενικες γραμμες ειναι μετριοτατες.
http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/sites/default/files/gfjfghfhg.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Μεχρι και η Nτορεττα δειχνει μουνάρα διπλα της
Αυτη ειναι η αισθητικη του Ελληνα, αυτη την αισθητικη θελουν να μας πλασαρουν τα ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ!Εγώ θα την έβαζα οκτάγωνο με την Χολμς και άφηνα το κλειδί από το πορτάκι κάπου ψηλά να μην το φτάνει
Όσο για τα υπόλοιπα δε διαφωνώ,αλλά ρε γμτ,έχει και πραγματικά ωραίες γυναίκες στο γυαλί και εμείς τρώμε στη μάπα τα μπαζάκια που μας πλασάρουν για sex symbol :S
Παντως ειχε -και καλα-αντραΑυτη ειναι η αισθητικη του Ελληνα, αυτη την αισθητικη θελουν να μας πλασαρουν τα ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ!
Παντως ειχε -και καλα-αντρα
http://[URL unfurl="true"]www.nocomments.gr/sites/default/files/styles/article_image/public/old_articles/mironas_1.jpg?itok=6otvvrCN[/img[/URL]]
[/quote]
Γιατι το παρατησε το παλικαρι??? Που στραβωσε η δουλεια ξερει κανεις να μας πει?
τυπε δε τον βλεπεις,της τα φορεσεΓιατι το παρατησε το παλικαρι??? Που στραβωσε η δουλεια ξερει κανεις να μας πει?
Παντως ειχε -και καλα-αντρα
http://[URL unfurl="true"]www.nocomments.gr/sites/default/files/styles/article_image/public/old_articles/mironas_1.jpg?itok=6otvvrCN[/img[/URL]]
[/quote]
Καταρχήν να κάνω την βασική ερώτηση, πως είναι έτσι γαμώ το χριστό του;
ΑΝΤΡΑΣ 40 κιλά! Ο ορισμός του Ωmale. Του πειράζουν την γκόμενα στο δρόμο τώρα αυτηνού, τι θα κάνει; Θα τους πει κανα τραγούδι;
Θα βάλει τα κλάματα σαν την αδερφή μουΚαταρχήν να κάνω την βασική ερώτηση, πως είναι έτσι γαμώ το χριστό του;
ΑΝΤΡΑΣ 40 κιλά! Ο ορισμός του Ωmale. Του πειράζουν την γκόμενα στο δρόμο τώρα αυτηνού, τι θα κάνει; Θα τους πει κανα τραγούδι;
Του πειράζουν την γκόμενα στο δρόμο τώρα αυτηνού, τι θα κάνει; Θα τους πει κανα τραγούδι;
Καταρχήν να κάνω την βασική ερώτηση, πως είναι έτσι γαμώ το χριστό του;
δεν ειπε αν την κοιταει , ειπε αν την πειραξουνΏπα. Κάτσε τώρα.
Υπερασπίζεσαι την άποψη να παίζουμε ξύλο , αν κάποιος κοιτάει τα μπούτια της γυναίκας μας ;
Το θεωρώ βαρβαρότητα.
Ας κοιτάει όσο θέλει.
δεν ειπε αν την κοιταει , ειπε αν την πειραξουν
δεν ειπε αν την κοιταει , ειπε αν την πειραξουν
Τι πάει να πει πειράξουν ;
Αν της πουν "τι κωλάρα είναι αυτή μανάρα μου; "
τι θα κάνεις ;;
Θα πας να τους δείρεις ;;;
αναλογα ;)Τι πάει να πει πειράξουν ;
Αν της πουν "τι κωλάρα είναι αυτή μανάρα μου; "
τι θα κάνεις ;;
Θα πας να τους δείρεις ;;;