Νέα

Μαίρη Συνατσάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι η Μαιρη Συνατσακη μπαζο;

• ναι

Ψήφοι: 262 41,3%
  • οχι

Ψήφοι: 354 55,8%
  • δεν ξερω/δεν απαντω/ειμαι γκει

Ψήφοι: 18 2,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    634
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Και ο Ζαμπιδης μικροσωμος ηταν και τους επαιζε κορακορ.
Τωρα οσο για τον "παπα" που λες,ολος ο κοσμος τρωει. Βεβαια,η γυναικα στο γυαλι φτιασιδονεται σε επαγγελματικο επιπεδο σε σχεση με τις υπολοιπες συν τα φιλτρα κλπ. Αρα αυτο που βλεπουμε ειναι κλασεις ανωτερο. Ενω ενας αντρας οσο και να φτιαχνει(σαφως περισσοτερο απτον αντρα εκτος tv) παλι εχει ενα οριο βελτιωσης . Οποτε γιαυτο κραζονται οι γυναικες πιο ευκολα οτι πανε με διασημους. Ομως για να ειμαι ξεκαθαρος ναι θα εσπρωχνα και την μαιρη και την καινουργιου πχ. για να τις εχω ως τροπαια. Αλλα σε γενικες γραμμες ειναι μετριοτατες.

Εγώ θα την έβαζα οκτάγωνο με την Χολμς και άφηνα το κλειδί από το πορτάκι κάπου ψηλά να μην το φτάνει   :grin:

Όσο για τα υπόλοιπα δε διαφωνώ,αλλά ρε γμτ,έχει και πραγματικά ωραίες γυναίκες στο γυαλί και εμείς τρώμε στη μάπα τα μπαζάκια που μας πλασάρουν για sex symbol  :S

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Εγώ θα την έβαζα οκτάγωνο με την Χολμς και άφηνα το κλειδί από το πορτάκι κάπου ψηλά να μην το φτάνει   :grin:

Όσο για τα υπόλοιπα δε διαφωνώ,αλλά ρε γμτ,έχει και πραγματικά ωραίες γυναίκες στο γυαλί και εμείς τρώμε στη μάπα τα μπαζάκια που μας πλασάρουν για sex symbol  :S
Αυτη ειναι η αισθητικη του Ελληνα, αυτη την αισθητικη θελουν να μας πλασαρουν τα ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Αυτη ειναι η αισθητικη του Ελληνα, αυτη την αισθητικη θελουν να μας πλασαρουν τα ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ!
Παντως ειχε -και καλα-αντρα
mironas_1.jpg

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.753
Πόντοι
12.056
http://[URL unfurl="true"]www.nocomments.gr/sites/default/files/styles/article_image/public/old_articles/mironas_1.jpg?itok=6otvvrCN[/img[/URL]]
[/quote]

Γιατι το παρατησε το παλικαρι??? Που στραβωσε η δουλεια ξερει κανεις να μας πει?

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
δε τα βρηκανε στη προικα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
μαλλον τσακωθηκαν για τον ιδιο γκομενο

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.onsports.gr/media/k2/items/cache/9c83ba15d8a968fdc67a021fafbbb8d4_L.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.onsports.gr/media/k2/galleries/530754/Synatsaki.jpg[/img[/URL]]

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
http://[URL unfurl="true"]www.nocomments.gr/sites/default/files/styles/article_image/public/old_articles/mironas_1.jpg?itok=6otvvrCN[/img[/URL]]
[/quote]

Καταρχήν να κάνω την βασική ερώτηση, πως είναι έτσι γαμώ το χριστό του;
ΑΝΤΡΑΣ 40 κιλά! Ο ορισμός του Ωmale. Του πειράζουν την γκόμενα στο δρόμο τώρα αυτηνού, τι θα κάνει; Θα τους πει κανα τραγούδι;

BigJumper

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
838
Πόντοι
2.972
ΑΝΤΡΑΣ 40 κιλά! Ο ορισμός του Ωmale. Του πειράζουν την γκόμενα στο δρόμο τώρα αυτηνού, τι θα κάνει; Θα τους πει κανα τραγούδι;
Θα βάλει τα κλάματα σαν την αδερφή μου  :dancing: :idiot: :grin: :2funny:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Του πειράζουν την γκόμενα στο δρόμο τώρα αυτηνού, τι θα κάνει; Θα τους πει κανα τραγούδι;

Ώπα. Κάτσε τώρα.
Υπερασπίζεσαι την άποψη να παίζουμε ξύλο , αν κάποιος κοιτάει τα μπούτια της γυναίκας μας ;

Το θεωρώ βαρβαρότητα.
Ας κοιτάει όσο θέλει.

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:

Ώπα. Κάτσε τώρα.
Υπερασπίζεσαι την άποψη να παίζουμε ξύλο , αν κάποιος κοιτάει τα μπούτια της γυναίκας μας ;

Το θεωρώ βαρβαρότητα.
Ας κοιτάει όσο θέλει.
δεν ειπε αν την κοιταει , ειπε αν την πειραξουν

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι