zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
αναλογα ;)
Θα γελάει ο κόσμος ρε φίλε.
Αυτά τα κάνουν γιδοβοσκοί.
Και μέχρι 25 ετών το πολύ.
αναλογα ;)
εχεις ενα δικιοΘα γελάει ο κόσμος ρε φίλε.
Αυτά τα κάνουν γιδοβοσκοί.
Και μέχρι 25 ετών το πολύ.
τύπε αν πουν" κοιτα μια κωλάρα που κυκλοφορεί ο μαλάκας " πως το αντιμετωπίζουμε?Τι πάει να πει πειράξουν ;
Αν της πουν "τι κωλάρα είναι αυτή μανάρα μου; "
Καταρχήν να κάνω την βασική ερώτηση, πως είναι έτσι γαμώ το χριστό του;
ΑΝΤΡΑΣ 40 κιλά! Ο ορισμός του Ωmale. Του πειράζουν την γκόμενα στο δρόμο τώρα αυτηνού, τι θα κάνει; Θα τους πει κανα τραγούδι;
τύπε αν πουν" κοιτα μια κωλάρα που κυκλοφορεί ο μαλάκας " πως το αντιμετωπίζουμε?
Δηλαδη, για να καταλαβω. Θες να μας πεις δυο πραγματα. Πρόσεξέ με καλα. Πρωτον οτι οταν περνας μπροστα απο αντροπαρεες απαγορευεται δια ροπαλου (ή ο,τι αλλο κουβαλας ωστε να πας να πλακωθεις μονος σου με 5 ατομα...) να κοιτανε εσενα το Α μέιλ και το θήραμά σου, πρεπει δηλαδη να εχουν τα ματια στο χωμα λες και περναει ο Συνταγματαρχης!!! Και δευτερον οτι εκει που εχουν τα ματια στο χωμα και περνας και στεκονται προσοχη κλπ, αν τυχει να πουν πανω στην κουβεντα τους καμια μαλακια ή κανενα ανεκδοτο και γελασουν, και παλι θα φανε ξυλο!!!! Μιλαμε, νταξει! Ποσο κοσμο εχεις πελεκησει αγορι μου?Προφανώς δεν "πειράζουμε" /"την πέφτουμε" σε γκόμενα που συνοδεύεται. Αλλα ειλικρινά δεν σας έχει τύχει να'στε με γκόμενα εμφανίσιμη αρκετά και να περάσετε μπροστά από αντροπαρέα και να νιώσετε αυτό το έντονο κοίταγμα ή να ακούσετε γελάκια και τέτοια; Ε εγώ χαλαρά γυρνάω και ρωτάω τρέχει τίποτα παιδιά; Προφανώς όχι με σκοπό να πλακωθώ στο ξύλο, ούτε με σκοπό να φανώ γαμιάς και δεν "σηκώνω πολλά-πολλά" αλλά όχι και να δώσω δικαίωμα σε κανένα μαλάκα να μου πειράζει την γκόμενα μπροστά της. Καταρχήν έτσι φαίνεσαι weak μπροστά στην γκόμενα σου. Επίσης σε μια τέτοια περίπτωση θα νιώσουν άσχημα αν είναι άνθρωποι και όχι ζώα και δεν θα το συνεχίσουν-συνεχίσει αν είναι ένας. Αν από την άλλη το συνεχίσει ε τότε σου δίνει το δικαίωμα να τον πλακώσεις στις φάπες. Καλό είναι τέτοια ζώα να τα βάζεις στην θέση τους.
Από την άλλη κοιτάχτε τον καλά στην φωτογραφία και θα ξανακάνω την ερώτηση. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ; ΓΑΜΩ την πουτάνα μου, αν ήμουν γκόμενα σε τέτοιον τυπά δεν καθόμουν με τίποτα.
Δηλαδη, για να καταλαβω. Θες να μας πεις δυο πραγματα. Πρόσεξέ με καλα. Πρωτον οτι οταν περνας μπροστα απο αντροπαρεες απαγορευεται δια ροπαλου (ή ο,τι αλλο κουβαλας ωστε να πας να πλακωθεις μονος σου με 5 ατομα...) να κοιτανε εσενα το Α μέιλ και το θήραμά σου, πρεπει δηλαδη να εχουν τα ματια στο χωμα λες και περναει ο Συνταγματαρχης!!! Και δευτερον οτι εκει που εχουν τα ματια στο χωμα και περνας και στεκονται προσοχη κλπ, αν τυχει να πουν πανω στην κουβεντα τους καμια μαλακια ή κανενα ανεκδοτο και γελασουν, και παλι θα φανε ξυλο!!!! Μιλαμε, νταξει! Ποσο κοσμο εχεις πελεκησει αγορι μου?
Προφανώς δεν "πειράζουμε" /"την πέφτουμε" σε γκόμενα που συνοδεύεται. Αλλα ειλικρινά δεν σας έχει τύχει να'στε με γκόμενα εμφανίσιμη αρκετά και να περάσετε μπροστά από αντροπαρέα και να νιώσετε αυτό το έντονο κοίταγμα ή να ακούσετε γελάκια και τέτοια; Ε εγώ χαλαρά γυρνάω και ρωτάω τρέχει τίποτα παιδιά; Προφανώς όχι με σκοπό να πλακωθώ στο ξύλο, ούτε με σκοπό να φανώ γαμιάς και δεν "σηκώνω πολλά-πολλά" αλλά όχι και να δώσω δικαίωμα σε κανένα μαλάκα να μου πειράζει την γκόμενα μπροστά της. Καταρχήν έτσι φαίνεσαι weak μπροστά στην γκόμενα σου. Επίσης σε μια τέτοια περίπτωση θα νιώσουν άσχημα αν είναι άνθρωποι και όχι ζώα και δεν θα το συνεχίσουν-συνεχίσει αν είναι ένας. Αν από την άλλη το συνεχίσει ε τότε σου δίνει το δικαίωμα να τον πλακώσεις στις φάπες. Καλό είναι τέτοια ζώα να τα βάζεις στην θέση τους.
Από την άλλη κοιτάχτε τον καλά στην φωτογραφία και θα ξανακάνω την ερώτηση. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ; ΓΑΜΩ την πουτάνα μου, αν ήμουν γκόμενα σε τέτοιον τυπά δεν καθόμουν με τίποτα.
Ε εγώ χαλαρά γυρνάω και ρωτάω τρέχει τίποτα παιδιά; Προφανώς όχι με σκοπό να πλακωθώ στο ξύλο, ούτε με σκοπό να φανώ γαμιάς και δεν "σηκώνω πολλά-πολλά" αλλά όχι και να δώσω δικαίωμα σε κανένα μαλάκα να μου πειράζει την γκόμενα μπροστά της.
Ζωα επειδη κοιταξαν τη γκομενα σου. Ενταξει φιλε, θα προσεξουμε να σου γυρισουμε και κωλο οταν περασεις μπροστα μας.Προφανώς δεν "πειράζουμε" /"την πέφτουμε" σε γκόμενα που συνοδεύεται. Αλλα ειλικρινά δεν σας έχει τύχει να'στε με γκόμενα εμφανίσιμη αρκετά και να περάσετε μπροστά από αντροπαρέα και να νιώσετε αυτό το έντονο κοίταγμα ή να ακούσετε γελάκια και τέτοια; Ε εγώ χαλαρά γυρνάω και ρωτάω τρέχει τίποτα παιδιά; Προφανώς όχι με σκοπό να πλακωθώ στο ξύλο, ούτε με σκοπό να φανώ γαμιάς και δεν "σηκώνω πολλά-πολλά" αλλά όχι και να δώσω δικαίωμα σε κανένα μαλάκα να μου πειράζει την γκόμενα μπροστά της. Καταρχήν έτσι φαίνεσαι weak μπροστά στην γκόμενα σου. Επίσης σε μια τέτοια περίπτωση θα νιώσουν άσχημα αν είναι άνθρωποι και όχι ζώα και δεν θα το συνεχίσουν-συνεχίσει αν είναι ένας. Αν από την άλλη το συνεχίσει ε τότε σου δίνει το δικαίωμα να τον πλακώσεις στις φάπες. Καλό είναι τέτοια ζώα να τα βάζεις στην θέση τους.
Καταρχήν να κάνω την βασική ερώτηση, πως είναι έτσι γαμώ το χριστό του;
ΑΝΤΡΑΣ 40 κιλά! Ο ορισμός του Ωmale. Του πειράζουν την γκόμενα στο δρόμο τώρα αυτηνού, τι θα κάνει; Θα τους πει κανα τραγούδι;
Σωστός μύστη!Βλακειες, ακομα και θυριο να εισαι, ακομα και να τους εχεις αυτους που θα κοιταξουνε τη γκομενα σου στο δρομο, δεν υπαρχει κανενας λογος να χαλασεις τη βραδια σου. Εσυ θα πας σπιτι να γαμησεις το μωρο και αυτοι θα λενε μεταξυ τους κοιτα μια μουναρα που εχει ο καραγκιοζης, αλλα βαθια μεσα τους θα λιωνουν απο ζηλια. Και αν θες να ξεδωσεις γαμας λιγο πιο αγρια το μωρο για το οποιο τους τρεχανε τα σαλια!!! Ξυλο και φασαρια μονο οταν η κινηση τους προσβαλει και εσενα και τη κοπελα, παραδειγμα αν απλωσουν χερι η κανουν ασεμνη χειρονομια!!!
Σωστός μύστη!