Νέα

Μαίρη Συνατσάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι η Μαιρη Συνατσακη μπαζο;

• ναι

Ψήφοι: 262 41,3%
  • οχι

Ψήφοι: 354 55,8%
  • δεν ξερω/δεν απαντω/ειμαι γκει

Ψήφοι: 18 2,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    634

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Καταρχήν να κάνω την βασική ερώτηση, πως είναι έτσι γαμώ το χριστό του;
ΑΝΤΡΑΣ 40 κιλά! Ο ορισμός του Ωmale. Του πειράζουν την γκόμενα στο δρόμο τώρα αυτηνού, τι θα κάνει; Θα τους πει κανα τραγούδι;

Πρεπει να ειναι μεγαλος γιδας καπποιος για να πειραξει μια που συνοδευεται, μη λεμε οτι θελουμε...

Να κοιταζεις οκ ακομα και επιμονα αλλα να την πεσεις σε καποια ενω συνοδευεται δειχνει οτι εισαι μεγας μαλακας...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
τύπε αν πουν" κοιτα μια κωλάρα που κυκλοφορεί ο μαλάκας " πως το αντιμετωπίζουμε? :think:

Φίλε ... δεν μου έχουν μιλήσει έτσι.
Ίσως είναι θέμα παρουσιαστικού.

Αν φέρνεις κάπως στους παρακάτω εικονιζόμενους κυρίους,
δεν νομίζω ότι σου λένε τέτοια πράγματα.

URL]]

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Προφανώς δεν "πειράζουμε" /"την πέφτουμε" σε γκόμενα που συνοδεύεται. Αλλα ειλικρινά δεν σας έχει τύχει να'στε με γκόμενα εμφανίσιμη αρκετά και να περάσετε μπροστά από αντροπαρέα και να νιώσετε αυτό το έντονο κοίταγμα ή να ακούσετε γελάκια και τέτοια; Ε εγώ χαλαρά γυρνάω και ρωτάω τρέχει τίποτα παιδιά; Προφανώς όχι με σκοπό να πλακωθώ στο ξύλο, ούτε με σκοπό να φανώ γαμιάς και δεν "σηκώνω πολλά-πολλά" αλλά όχι και να δώσω δικαίωμα σε κανένα μαλάκα να μου πειράζει την γκόμενα μπροστά της. Καταρχήν έτσι φαίνεσαι weak μπροστά στην γκόμενα σου. Επίσης σε μια τέτοια περίπτωση θα νιώσουν άσχημα αν είναι άνθρωποι και όχι ζώα και δεν θα το συνεχίσουν-συνεχίσει αν είναι ένας. Αν από την άλλη το συνεχίσει ε τότε σου δίνει  το δικαίωμα να τον πλακώσεις στις φάπες. Καλό είναι τέτοια ζώα να τα βάζεις στην θέση τους.
Από την άλλη κοιτάχτε τον καλά στην φωτογραφία και θα ξανακάνω την ερώτηση. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ; ΓΑΜΩ την πουτάνα μου, αν ήμουν γκόμενα σε τέτοιον τυπά δεν καθόμουν με τίποτα.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Ρε σεις σταματηστε τις υπερβολες. Εμφανισιακά μια χαρα ανθρωπος είναι. Ψιλοσφιχτης, αλλα οκ. Φαινεται τελειως αγαθιαρης παντως. Χαμογελο "μπαμπα μπαμπα δες, κανω τσιχλοφουσκες". Το ολο θεμα το ενισχυει το γεγονος πως εδινε συνέντευξη σε παιχνιδαδικο..

URL]]

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Προφανώς δεν "πειράζουμε" /"την πέφτουμε" σε γκόμενα που συνοδεύεται. Αλλα ειλικρινά δεν σας έχει τύχει να'στε με γκόμενα εμφανίσιμη αρκετά και να περάσετε μπροστά από αντροπαρέα και να νιώσετε αυτό το έντονο κοίταγμα ή να ακούσετε γελάκια και τέτοια; Ε εγώ χαλαρά γυρνάω και ρωτάω τρέχει τίποτα παιδιά; Προφανώς όχι με σκοπό να πλακωθώ στο ξύλο, ούτε με σκοπό να φανώ γαμιάς και δεν "σηκώνω πολλά-πολλά" αλλά όχι και να δώσω δικαίωμα σε κανένα μαλάκα να μου πειράζει την γκόμενα μπροστά της. Καταρχήν έτσι φαίνεσαι weak μπροστά στην γκόμενα σου. Επίσης σε μια τέτοια περίπτωση θα νιώσουν άσχημα αν είναι άνθρωποι και όχι ζώα και δεν θα το συνεχίσουν-συνεχίσει αν είναι ένας. Αν από την άλλη το συνεχίσει ε τότε σου δίνει  το δικαίωμα να τον πλακώσεις στις φάπες. Καλό είναι τέτοια ζώα να τα βάζεις στην θέση τους.
Από την άλλη κοιτάχτε τον καλά στην φωτογραφία και θα ξανακάνω την ερώτηση. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ; ΓΑΜΩ την πουτάνα μου, αν ήμουν γκόμενα σε τέτοιον τυπά δεν καθόμουν με τίποτα.
Δηλαδη, για να καταλαβω. Θες να μας πεις δυο πραγματα. Πρόσεξέ με καλα. Πρωτον οτι οταν περνας μπροστα απο αντροπαρεες απαγορευεται δια ροπαλου (ή ο,τι αλλο κουβαλας ωστε να πας να πλακωθεις μονος σου με 5 ατομα...) να κοιτανε εσενα το Α μέιλ και το θήραμά σου, πρεπει δηλαδη να εχουν τα ματια στο χωμα λες και περναει ο Συνταγματαρχης!!! Και δευτερον οτι εκει που εχουν τα ματια στο χωμα και περνας και στεκονται προσοχη κλπ, αν τυχει να πουν πανω στην κουβεντα τους καμια μαλακια ή κανενα ανεκδοτο και γελασουν, και παλι θα φανε ξυλο!!!! Μιλαμε, νταξει! Ποσο κοσμο εχεις πελεκησει αγορι μου?

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Δηλαδη, για να καταλαβω. Θες να μας πεις δυο πραγματα. Πρόσεξέ με καλα. Πρωτον οτι οταν περνας μπροστα απο αντροπαρεες απαγορευεται δια ροπαλου (ή ο,τι αλλο κουβαλας ωστε να πας να πλακωθεις μονος σου με 5 ατομα...) να κοιτανε εσενα το Α μέιλ και το θήραμά σου, πρεπει δηλαδη να εχουν τα ματια στο χωμα λες και περναει ο Συνταγματαρχης!!! Και δευτερον οτι εκει που εχουν τα ματια στο χωμα και περνας και στεκονται προσοχη κλπ, αν τυχει να πουν πανω στην κουβεντα τους καμια μαλακια ή κανενα ανεκδοτο και γελασουν, και παλι θα φανε ξυλο!!!! Μιλαμε, νταξει! Ποσο κοσμο εχεις πελεκησει αγορι μου?

Αυτό κατάλαβες... οκ.
Απαγορεύεται δια ροπάλου, να περνάει από μπροστά σου κάποιος με γκόμενα και να μην σέβεσαι το γεγονός ότι είναι μόνος του με γκόμενα, ενω εσύ είσαι με φίλους σου αντιθέτως το γεγονός ότι είστε περισσότεροι να σου δίνει πάτημα να "ενοχλείς ζευγαράκια". Εννοειται ότι απαγορεύεται. Επίσης προφανώς καταλαβαίνεις πότε συμβαίνει αυτό και πότε είναι π.χ 3 φυσιολογικοί τύποι που κάνουν το χαβαλέ τους.

Btw δεν είχα δει πρόσφατες φωτογραφίες του μιας και δεν παρακολουθώ τηλεόραση, έλα ρε έγινε άνθρωπος;

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Προφανώς δεν "πειράζουμε" /"την πέφτουμε" σε γκόμενα που συνοδεύεται. Αλλα ειλικρινά δεν σας έχει τύχει να'στε με γκόμενα εμφανίσιμη αρκετά και να περάσετε μπροστά από αντροπαρέα και να νιώσετε αυτό το έντονο κοίταγμα ή να ακούσετε γελάκια και τέτοια; Ε εγώ χαλαρά γυρνάω και ρωτάω τρέχει τίποτα παιδιά; Προφανώς όχι με σκοπό να πλακωθώ στο ξύλο, ούτε με σκοπό να φανώ γαμιάς και δεν "σηκώνω πολλά-πολλά" αλλά όχι και να δώσω δικαίωμα σε κανένα μαλάκα να μου πειράζει την γκόμενα μπροστά της. Καταρχήν έτσι φαίνεσαι weak μπροστά στην γκόμενα σου. Επίσης σε μια τέτοια περίπτωση θα νιώσουν άσχημα αν είναι άνθρωποι και όχι ζώα και δεν θα το συνεχίσουν-συνεχίσει αν είναι ένας. Αν από την άλλη το συνεχίσει ε τότε σου δίνει  το δικαίωμα να τον πλακώσεις στις φάπες. Καλό είναι τέτοια ζώα να τα βάζεις στην θέση τους.

efxN1g0.jpg

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Ε εγώ χαλαρά γυρνάω και ρωτάω τρέχει τίποτα παιδιά; Προφανώς όχι με σκοπό να πλακωθώ στο ξύλο, ούτε με σκοπό να φανώ γαμιάς και δεν "σηκώνω πολλά-πολλά" αλλά όχι και να δώσω δικαίωμα σε κανένα μαλάκα να μου πειράζει την γκόμενα μπροστά της.

Που να ήθελες να "παίξεις" και ξύλο ρε τρελέ.  :S :S

koumpater

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
8
Like
246
Πόντοι
281
Ζωα επειδη κοιταξαν τη γκομενα σου. Ενταξει φιλε, θα προσεξουμε να σου γυρισουμε και κωλο οταν περασεις μπροστα μας.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ο νοών νοείτω δεν θα κάθομαι να εξηγώ την κάθε μου λέξη.

Και τα φίδια να τα βάλεις στο κώλο σου. Καμία ανάγκη δεν έχω να το παίξω γαμιάς στο ιντερνετ. Δόξα τον θεό δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία των ανθρώπων.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.742
Πόντοι
9.931
Ρε πατε καλα!! Και φυσικά θα κοιτάξουμε μια ωραία γυναίκα που συνοδεύεται αλλα μεχρι εκει...το τελευταίο πραγμα που εχει μείνει δωρεάν είναι το μάτι και ο αερας που αναπνέουμε :grin:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Καταρχήν να κάνω την βασική ερώτηση, πως είναι έτσι γαμώ το χριστό του;
ΑΝΤΡΑΣ 40 κιλά! Ο ορισμός του Ωmale. Του πειράζουν την γκόμενα στο δρόμο τώρα αυτηνού, τι θα κάνει; Θα τους πει κανα τραγούδι;

Τι θα πει η λέξη "Ωmale";

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Βλακειες, ακομα και θυριο να εισαι, ακομα και να τους εχεις αυτους που θα κοιταξουνε τη γκομενα σου στο δρομο, δεν υπαρχει κανενας λογος να χαλασεις τη βραδια σου. Εσυ θα πας σπιτι να γαμησεις το μωρο και αυτοι θα λενε μεταξυ τους κοιτα μια μουναρα που εχει ο καραγκιοζης, αλλα βαθια μεσα τους θα λιωνουν απο ζηλια. Και αν θες να ξεδωσεις γαμας λιγο πιο αγρια το μωρο για το οποιο τους τρεχανε τα σαλια!!! Ξυλο και φασαρια μονο οταν η κινηση τους προσβαλει και εσενα και τη κοπελα, παραδειγμα αν απλωσουν χερι η κανουν ασεμνη χειρονομια!!!

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Βλακειες, ακομα και θυριο να εισαι, ακομα και να τους εχεις αυτους που θα κοιταξουνε τη γκομενα σου στο δρομο, δεν υπαρχει κανενας λογος να χαλασεις τη βραδια σου. Εσυ θα πας σπιτι να γαμησεις το μωρο και αυτοι θα λενε μεταξυ τους κοιτα μια μουναρα που εχει ο καραγκιοζης, αλλα βαθια μεσα τους θα λιωνουν απο ζηλια. Και αν θες να ξεδωσεις γαμας λιγο πιο αγρια το μωρο για το οποιο τους τρεχανε τα σαλια!!! Ξυλο και φασαρια μονο οταν η κινηση τους προσβαλει και εσενα και τη κοπελα, παραδειγμα αν απλωσουν χερι η κανουν ασεμνη χειρονομια!!!
Σωστός μύστη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom