Γεμάτη κωλαρα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μάγκυ Χαραλαμπίδου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 604K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
Νομιζω εχειΕιναι ποτε δυνατον αυτη η κωλαρα που λεγεται Μαγκυ να μην εχει δικο της θρεντακι?
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.905
- Πόντοι
- 9.297
Κορυφαία η τρίτη που αφήνει και πράγματα στην φαντασία....Τι κωλαρα εχει αυτη η γυναικα!!!
Διαγραμμένο μέλος 206939
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2021
- Like
- 597
- Πόντοι
- 80
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.175
- Πόντοι
- 5.006
Τι μπουτάρες, τι κωλάρα έχει η μιλφάρα...
BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 3.813
- Πόντοι
- 456
Τύπε έχω πάει με 60αρα φωτιά, θα ξαναπήγαινα. Από τη στιγμή που τα πουτανιδια εικοσάχρονα ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα, έχουν γεμίσει πανάσχημα tattoo, θέλουν trap και μπάφο για να της γαμήσεις...... Οι καβλοθείες τα δίνουν όλα, ζουν το όνειρο τους. Εγώ λατρεύω μιλφοGranny, θα πλήρωνα κιόλας για 55αρες πουτανάρες
Tzin tonik
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2021
- Like
- 2.811
- Πόντοι
- 446
<<ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα, έχουν γεμίσει πανάσχημα tattoo, θέλουν trap>>Τύπε έχω πάει με 60αρα φωτιά, θα ξαναπήγαινα. Από τη στιγμή που τα πουτανιδια εικοσάχρονα ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα, έχουν γεμίσει πανάσχημα tattoo, θέλουν trap και μπάφο για να της γαμήσεις...... Οι καβλοθείες τα δίνουν όλα, ζουν το όνειρο τους. Εγώ λατρεύω μιλφοGranny, θα πλήρωνα κιόλας για 55αρες πουτανάρες
....σε 12 λέξεις περιγράφεις ένα πολυ μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας....
Φιλαρακο ,όμως αυτό είναι το ρεύμα της εποχής ( εννοείτε και δεν είσαι υποχρεωμένος να το ακολουθήσεις).
Ειπες τη μαλακια σου, αντε να πιες το γαλα σου τωραΗ μόνη χώρα του κόσμου που τύποι γουσταρουν γυναίκες 55+
Έχω αρχίσει να απορώ...
Αυτά που γράφεται τα πιστεύεται ... ?
η είναι απλά συνήθεια και τα γράφεται ούτως ή άλλως για οτι μουνι εμφανιστεί σε φώτο ...?
eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.357
- Πόντοι
- 1.056
την ειχα πετυχει σε γνωστο μαγαζι στην γλυφαδα ,ηταν να την αρπαξεις στις τουαλετες και να την κανεις καινουργια η θα σε εκανε αυτηΤι κωλαρα εχει αυτη η γυναικα!!!
Ντένις Ουίλιαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Like
- 486
- Πόντοι
- 21
Έχεις στοιχεία γι αυτό τυπε ή κανεις μια εκτίμηση; Και αν ναι πες μου και πόσο χρονών είσαιΗ μόνη χώρα του κόσμου που τύποι γουσταρουν γυναίκες 55+
Έχω αρχίσει να απορώ...
η είναι απλά συνήθεια και τα γράφεται ούτως ή άλλως για οτι μουνι εμφανιστεί σε φώτο ...?
Διαγραμμένο μέλος 152175
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2014
- Like
- 539
- Πόντοι
- 81
Πάντως η Μάγκυ είναι από αυτές που είτε σου αρέσει η όχι! Δεν έχει ενδιάμεσο η αν αλλάζα κάτι πάνω της κλπ. Είναι κατηγορία από μόνη της με φανατικούς θαυμαστές!. Και όπως πάντα ισχύει και εδώ το: γούστα είναι αυτά!!
The1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.706
- Πόντοι
- 1.446
Ειπες τη μαλακια σου, αντε να πιες το γαλα σου τωρα
Την είπες την μαλακία σου.Μάλλον, ζεις σε σπηλιές
Συναγωνιστές- μπαζολαγνοι ... απλά μια γνώμη είπα
Δεν ήθελα να σας θίξω την κωλο-γρια ...
Συνε-χυσται ακάθεκτοι... ;)))
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.455
- Πόντοι
- 3.556
Ρε τύπε για εμάς των άνω τών πενήντα αυτή είναι λουκουμακιΣυναγωνιστές- μπαζολαγνοι ... απλά μια γνώμη είπα
Δεν ήθελα να σας θίξω την κωλο-γρια ...
Συνε-χυσται ακάθεκτοι... ;)))
H maggie ειναι για μερακληδες μιλφολαγνους!!!Τι μπουτάρες, τι κωλάρα έχει η μιλφάρα...
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.729
- Πόντοι
- 9.931
Την γαμαμε και εμείς που είμαστε λίγο κάτω από τα πενήντα τυπε. Η γυναίκα είναι φουλ γαμησιμη!Ρε τύπε για εμάς των άνω τών πενήντα αυτή είναι λουκουμακι
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 101
- Like
- 14.876
- Πόντοι
- 25.186
Η μόνη χώρα του κόσμου που τύποι γουσταρουν γυναίκες 55+
Έχω αρχίσει να απορώ...
Η Βανδη ειναι 54,το ιδιο και η Μενεγακη γεννηθεισες το 1969Τύπε έχω πάει με 60αρα φωτιά, θα ξαναπήγαινα. Από τη στιγμή που τα πουτανιδια εικοσάχρονα ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα, έχουν γεμίσει πανάσχημα tattoo, θέλουν trap και μπάφο για να της γαμήσεις...... Οι καβλοθείες τα δίνουν όλα, ζουν το όνειρο τους. Εγώ λατρεύω μιλφοGranny, θα πλήρωνα κιόλας για 55αρες πουτανάρες
οποτε οποιαδηποτε απορια περισσευει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K