james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.406
- Πόντοι
- 2.356
Το μοναδικό gilf του πλανήτη για εμένα.
Είσαι ένα άξιο μέλος μας!!!!Ωραίο ντουέτο θα έκαναν οι δυο τους.
Μου το έχει κάνει κι εμένα στο παρελθόν χωρίς να γράψω κάτι το φοβερα απρεπές. Κατά τ' άλλα την ίδια στιγμή πατούσε like σε τρισχειροτερα σχόλια για τον πάτο της
Για σκληρούς...άνδρες η Μάγκυ!Για τρελο παρτουζαρισμα η μαγκυ.. Πιπα κωλο και χύσιμο στην μάπα όλη μέρα..
Όχι, απλά θα μιλήσουν για τις οικολογικές τους ανησυχίες για το πέταγμα του κορμοράνου και την αναπαραγωγή της χελώνας!Δηλαδη σε ενα υποθετικο σενάριο οπου θα την πέτυχετε σε ενα μπαρ, σας πιάσει κουβέντα και δείξει οτι γουστάρει πουτσα δεν θα την πατε σπιτι σας να τις δώσετε το κωλαντερο στο χερι;
Τα είπες όλα, σύντομα και περιεκτικά! Όλη η ουσία, σε δύο γραμμές! Δεν...περιγράφω άλλο, που έλεγε και ένας γνωστός δημοσιογράφος!Οι πιπινολατρες θα προτιμήσουν μικρουλες...οι γερομπισμπικηδες θέλουν μικρές σε μια απέλπιδα προσπάθεια μήπως και ξανανιωσουν .Το ότι είναι πιο πιθανό να πέσουν σε αβγαλτο κομοδίνο δεν τους απασχολεί και τόσο.
Κ-Ο-Λ-Α-Ρ-Α!
...Και με το βρακάκι είναι καύλα, αρκεί να μην είναι βαμβακερό ή γυμναστηρίου!την επομενη φορα μην φορας ουτε βρακακι
Που τα έστειλες αυτά (ντικπικς); Απλή περιέργεια και μόνο!απανταει στις ντικπικς με βαθμολογια
7,5/10 μου εβαλε η καριολα
Και εγένετο σιγά-σιγά, καλοκαίρι! Άντε, να πάρει ο κώλος μας αέρα!Ευτυχώς...
Όλα στον υπερθετικό βαθμό, όπως μας αξίζει...Και κυριως κωλαρα
Δυστυχώς, προσωπικά, δεν είχα τη τιμή αλλά και την ευκαιρία, αν και το ήθελα...το εχει κανεις απο εδω μέσα χώσει μέσα το τρυπανι του; ειτε τσαμπα είτε με δώρο;
Τη κωλαρα της επρεπε να δειξει
Όντως κάτι δεν πάει καλά.Τη κωλαρα της επρεπε να δειξει
Πάντως μεγάλωσε…Τη κωλαρα της επρεπε να δειξει
Η ερώτηση απευθύνεται σε όσους ορίζουν την σωουμπηζ και όχι σε αυτούς που απλώς ζουν στις παρυφές της....το εχει κανεις απο εδω μέσα χώσει μέσα το τρυπανι του; ειτε τσαμπα είτε με δώρο;