και την άφησε ο μαλάκας?
δεν νομιζω !!!!!!!!! μαλλον το αλλο εγινε . . . . . απλα πραγματα , εγινε γνωστη αρα πλεον δεν τον χρειαζοταν , ποιος τιν ηξερε πρην το πολυχρονιου . . . . Κ Α Ν Ε Ι Σ !
και την άφησε ο μαλάκας?
Μετά τον [glow=red,2,300]Πολυχρονίου [/glow] δεν είχε και τον σύντροφο Γκλέτσο???
Αλλά κάποια στιγμή δήλωσε, ότι σαν τον Πολυχρονίου δεν την κανείς
Γιατί νομίζω ότι έχει βάλει βυζί?το μονο που χρειαζεται η μαγκι ειναι ενα ζετ απο σιλικονι , και μετα ποια παμελα , θα ειναι το απολυτο θυλικο του αιωνα , διοτι τετοιο σχηματισμο κολου δεν θα ξαναδημιουργηση ο θεουλης ( χαχαχα )
Ρε πάιδες That's Life παντα το ιδιο στόρυ δεν γίνετε?μεγκα μπανγκα ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
εκατομμυρια ναιιιιιιιιιιι
χαμος!
μεγαλε τζην πολυ
Γιατί νομίζω ότι έχει βάλει βυζί?
[size=11pt]Με την συγκεκριμένη είχα ζήσει ενα σκηνικό όλο κάυλα παιδιά..
Την πετυχα σε ενα κλάμπ στην παραλιακή και εκμεταλλευόμενος το στριμωξίδι τρίφτηκα επάνω της,ευτυχώς φόραγα μια πολύ φαρδιά βερμούδα λόγω ζέστης και έχυσα με τρόπο κάτω πιτσιλώντας άθελα μου λίγο τα πόδια της..
Φανταστείτε σκηνή να τα σκουπίζει με το χέρι περνώντας τα για νερά και μετά να σκουπίζει το χέρι στον κώλο της...[/size]
εδω ο αλλος την εχυσε στο κωλο να την πλησιασεις ειναι δυσκολο?
Αλλο 1 τρανταχτο παραδειγμα γ τα γουστα των γυναικων!!γκόμενα που πάει με κωλόγριες πρέπει να είναι πολύ σάπια.
[move] [/move]