loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Adraktos, με απλή συνεπαγωγή είναι σαν να της έχυσες τον κώλο.
Άντε, με το καλό, την επόμενη να σκουπίσει το χέρι στο κούτελο της
Adraktos, με απλή συνεπαγωγή είναι σαν να της έχυσες τον κώλο.
Άντε, με το καλό, την επόμενη να σκουπίσει το χέρι στο κούτελο της
Ακόμα προσπαθώ να την γνωρίσω απο κοντά και αν μου κάτσει η καλή να κάνω κάτι μαζί της...
Τι παραπάνω να κάνεις ρε φίλε; Πάει την έχυσες, τι θες να τη γκαστρώσεις κιόλας;
Με την συγκεκριμένη είχα ζήσει ενα σκηνικό όλο κάυλα παιδιά..
Την πετυχα σε ενα κλάμπ στην παραλιακή και εκμεταλλευόμενος το στριμωξίδι τρίφτηκα επάνω της,ευτυχώς φόραγα μια πολύ φαρδιά βερμούδα λόγω ζέστης και έχυσα με τρόπο κάτω πιτσιλώντας άθελα μου λίγο τα πόδια της..
Φανταστείτε σκηνή να τα σκουπίζει με το χέρι περνώντας τα για νερά και μετά να σκουπίζει το χέρι στον κώλο της...
Ακόμα προσπαθώ να την γνωρίσω απο κοντά και αν μου κάτσει η καλή να κάνω κάτι μαζί της...
Εδώ ο Νίβο και ο Πολυχρονίου την χάρηκαν του πούστη δηλαδή...
μηπως η βερμουδα ειχε τρυπιες τσεπες και τραβουσες μαλακια απευθειας και δεν το ειχες καταλαβει?Με την συγκεκριμένη είχα ζήσει ενα σκηνικό όλο κάυλα παιδιά..
Την πετυχα σε ενα κλάμπ στην παραλιακή και εκμεταλλευόμενος το στριμωξίδι τρίφτηκα επάνω της,ευτυχώς φόραγα μια πολύ φαρδιά βερμούδα λόγω ζέστης και έχυσα με τρόπο κάτω πιτσιλώντας άθελα μου λίγο τα πόδια της..
Φανταστείτε σκηνή να τα σκουπίζει με το χέρι περνώντας τα για νερά και μετά να σκουπίζει το χέρι στον κώλο της...
Εδώ ο Νίβο και ο Πολυχρονίου την χάρηκαν του πούστη δηλαδή...
και την άφησε ο μαλάκας?