macchiato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Like
- 2.947
- Πόντοι
- 456
μεγαλα κοπροσκυλα....συμφωνωΟι ρουμανες αν είσαι αδαής όπως εσύ, σε ψαρωνουν εύκολα, ειδικά που έχετε δυτικό σοφτ στο μυαλό σας μέσα,
Μπλέκεις μαζί τους κ περνάς ζωή βασανο, είτε χωρίσεις είτε μείνεις στον γάμο ναυαγιο
Μακραβ οι χειρότερες γυναίκες της Ευρώπης
Σας μιλά κάποιος με καμμια 100ρια και βάλε συναντήσεις σχέσεις κατακτήσεις οπως θέλετε πείτε το , έζησα 10 χρόνια Ρουμανία κ Μολδαβία 98 2008...
Οποίος θέλει να καταστραφεί ας παντρευτεί Ρουμάνα
Εξαιρουντε κάποιες λίγες από συγκεκριμένες περιοχές, Τιμισοάρα οραντεα κλουζ, αλλά αυτές δεν έρχονται Ελλάδα. Το 90% πηγαίνει Αυστρία Γερμανία
ειχα μπεξει με Ρουμανα κωλομπαρου στη Θεσσαλονικη πιο μικρος.....
ηταν ενα 6μηνο οπου τα ειχα σπασει με την πρωην παρεα μου και ειχα ξενερωσει γενικως,δεν εβρισκα νοημα στις εξοδους που εκανα με κατι εναλλακτικους μαλακες,ουτε τυχαινε καποιο καλο πεσιμο!
οποτε εγινα κωλομπαρας ,με μετρο φυσικα στο ξοδεμα!
ειχα φαει σκαλωμα, τετοια πουταναρα που ηταν,πρωην βιζιτα,μονο σε τσοντες εχω δει αντιστοιχο τουμπανο(θυμιζε την Aletta Ocean).
σολαριουμ και βυζαρες για πουτσοσκαμπιλα μεχρι να μελανιασουν!
μου την ελεγε συνεχεια οταν πηγαινα στο κωλομπαρο επειδη κολωνα να καθισω μαζι της και ασχολουμουν με πιο γηινες κοπελες...
ε το εβαλα στοχο να την φαω λοιπον και αυτο ηταν..με εσερνε η καριολαρα. για γαμησια καλες ειναι! μονο....αυτο?
οποιος θελει να καταστρεψει το σπιτικο του,οι Ρουμανες ειναι ΕΓΓΥΗΣΗ.
επισης ο αδερφος μου (μεγαλυτερος) τα ειχε καποτε με ΕλληνοΡουμανα(μεγαλυτερη του!) απο τη σχολη και μου την επεφτε εμμεσα η καριολα...
εγω απομακρυθηκα αμεσα οταν το αντιληφθηκα...βρωμοθηλυκα