urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.547
- Πόντοι
- 1.706
Λοιπον μαγκες η ΑΠΟΛΥΤΑ πραγματικη ιστορια εχει ως εξης...
Παντρεμενος 14 χρονια ... 2 ΥΠΕΡΟΧΑ παιδια ... η σχεση μου με την κυρια μεσα απο ολα τα σκαμπανεβαζματα που περναεν τα ζευγαρια κυλουσε σε ενα κλιμα θα ελεγα όμορφο και τουλαχιστον πολυ εποικοδομητικο για τα παιδια μας αλλα και για εμας.....Και οι 2 με τις δουλειες μας , με εξαιρετικα καλο επιπεδο διαβιωσης. Δεν καταλαβαμε ουτε κριση ουτε ανεχεια ουτε τιποτα παρ'ολη την κριση αλλα και την αναστολη εργασιας που εχει αυτη απο περυσι . Παααααρα πολυ καλο σεξ (κατα τα λεγομενα και των 2 μας) και σε συχνοτητα αλλα και σε ποιοτητα .
Νομιζω οτι Η κυρια επαθε την κριση των 40 (43 σημερα) και προσπαθουσε να καλυψει το κομπλεξ κατωτερωτητας λόγω αδυναμης και σχεδον διαλυμενης οικογενειας ( ??) , την αδυναμια διαχειρησης της ηλικιας (??) , φθορα στην μεταξυ μας σχεση(??) με το να δημιουργει κατα καιρους προφιλ σε διαφορα σιτε γνωριμιων και να αναζηταει την κουβεντα με σκοπο την σοβαρη σχεση (ετσι ελεγε στα προφιλ της ) με διαφορους αντρες , παντρεμενους -ελευθερους- διαζευγμενους .
Οι κουβεντες ΠΑΝΤΑ μετα απο λιγα μντα με τους περισσοτερους κατεληγε να ρωταει αυτη αν θελουν να την δουν σε φωτο στην αρχη και με παρα πολλους βιντεοκλησεις κλπκλπ.
Επεξε και μια συναντηση σε καφε στην Αθηνα οταν ειχε παει να δει τους δικους της γιατι ειχε ερωτευτει εναν τυπο που αφου δεν πηδηξε την εκανε με Ελαφρα...
Κερατο απο οσο ανακαλυψα τελικα δεν υπηρξε ή δεν προλαβε να υπαρξει. ΤΥουλαχιστον σαρκικο γιατι συναισθηματικα με ειχε κανει ταρανδο.
Το αποτελεσμα ειναι περυσι τετοιο καιρο να βρω απο λαθος της τον προτελευταιο λογιαριασμο να γινει της πουτανας , να χωριζουμε για λιγες μερες και μετα να ζητησει συγχωρεση με ορκους πιστης και δακρυων και εγω ο μαλακας λογω παιδιων , ανατροφης κλπκππ να δινω μια τελευταια ευκαιρια...
Πριν μερικες μερες ανακαλυψα παλι εντελως τυχαια οτι η κοπελια ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ με αλλο λογαριασμο στο ιδιο σιτε και εκανε παλι ακριβως το ιδιο.
Αποτελεσμα : Την δευτερα υπογραφουμε την λυση του γαμου με συνεπιμελεια . Βαση των παιδιων μου το σπιτι μου, μερος που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν και ειναι και δικια τους επιθυμια εξαλου.. Εκ του νομου ( αλλα και δικιας μου απαιτησεως) τα εξοδα μορφωσης και σιτισης που υπολογιστηκαν απο κοινου με την πρωην και μεχρι ενα ποσο τα καλυπτω εγω , και αυτη τα υπολοιπα...
Απο κοινου αποφασιζουμε ποτε και με ποιον τροπο θα εχουμε τα παιδια μας κοντα μας.
Ποσο λαθος ή σωστα επραξα τα τελευταια χρονια ειναι κατι που με απασχολει.
Αφου ελυσα με τον καλυτερο δυνατο τροπο το θεμα των παιδιων , την εχω γραμμενη στα αρχιδια μου... νομιζω οτι φερθηκα σαν αντρας με αρχες και αξιες για το καλο της οικογενειας και των παιδιων μου. Την πατησα και το αναγνωριζω..... Αλλα πιστευω οτι οι αμαρτιες πληρωνονται εδω.....
Το σεντονι μακρυ
Ξερω οτι θα υποστω κακοποιηση απο εσας αλλα θα αντεξω....
υ.γ Η φραση ''εν βρασμο ψυχης '' τελικα υπαρχει και σε εκεινο το σημειο πραγματικα εισαι κατι αλλο αντι για ανθρωπος.....
Ενα πραμα να σε ρωτησω για αρχη :
Πιστευες πριν παντρευτεις πως θα σου συμβει κατι τετοιο?
Αν οχι ,γιατι?