Νέα

Μάγκες Γάμος Τέλος!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINDEREKPLIXI_@1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 762
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.547
Πόντοι
1.706
Λοιπον μαγκες η ΑΠΟΛΥΤΑ πραγματικη ιστορια εχει ως εξης...
Παντρεμενος 14 χρονια ... 2 ΥΠΕΡΟΧΑ παιδια ... η σχεση μου με την κυρια μεσα απο ολα τα σκαμπανεβαζματα που περναεν τα ζευγαρια κυλουσε σε ενα κλιμα θα ελεγα όμορφο και τουλαχιστον πολυ εποικοδομητικο για τα παιδια μας αλλα και για εμας.....Και οι 2 με τις δουλειες μας , με εξαιρετικα καλο επιπεδο διαβιωσης. Δεν καταλαβαμε ουτε κριση ουτε ανεχεια ουτε τιποτα παρ'ολη την κριση αλλα και την αναστολη εργασιας που εχει αυτη απο περυσι . Παααααρα πολυ καλο σεξ (κατα τα λεγομενα και των 2 μας) και σε συχνοτητα αλλα και σε ποιοτητα .
Νομιζω οτι Η κυρια επαθε την κριση των 40 (43 σημερα) και προσπαθουσε να καλυψει το κομπλεξ κατωτερωτητας λόγω αδυναμης και σχεδον διαλυμενης οικογενειας ( ??) , την αδυναμια διαχειρησης της ηλικιας (??) , φθορα στην μεταξυ μας σχεση(??) με το να δημιουργει κατα καιρους προφιλ σε διαφορα σιτε γνωριμιων και να αναζηταει την κουβεντα με σκοπο την σοβαρη σχεση (ετσι ελεγε στα προφιλ της ) με διαφορους αντρες , παντρεμενους -ελευθερους- διαζευγμενους .
Οι κουβεντες ΠΑΝΤΑ μετα απο λιγα μντα με τους περισσοτερους κατεληγε να ρωταει αυτη αν θελουν να την δουν σε φωτο στην αρχη και με παρα πολλους βιντεοκλησεις κλπκλπ.
Επεξε και μια συναντηση σε καφε στην Αθηνα οταν ειχε παει να δει τους δικους της γιατι ειχε ερωτευτει εναν τυπο που αφου δεν πηδηξε την εκανε με Ελαφρα...
Κερατο απο οσο ανακαλυψα τελικα δεν υπηρξε ή δεν προλαβε να υπαρξει. ΤΥουλαχιστον σαρκικο γιατι συναισθηματικα με ειχε κανει ταρανδο.
Το αποτελεσμα ειναι περυσι τετοιο καιρο να βρω απο λαθος της τον προτελευταιο λογιαριασμο να γινει της πουτανας , να χωριζουμε για λιγες μερες και μετα να ζητησει συγχωρεση με ορκους πιστης και δακρυων και εγω ο μαλακας λογω παιδιων , ανατροφης κλπκππ να δινω μια τελευταια ευκαιρια...

Πριν μερικες μερες ανακαλυψα παλι εντελως τυχαια οτι η κοπελια ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ με αλλο λογαριασμο στο ιδιο σιτε και εκανε παλι ακριβως το ιδιο.

Αποτελεσμα : Την δευτερα υπογραφουμε την λυση του γαμου με συνεπιμελεια . Βαση των παιδιων μου το σπιτι μου, μερος που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν και ειναι και δικια τους επιθυμια εξαλου.. Εκ του νομου ( αλλα και δικιας μου απαιτησεως) τα εξοδα μορφωσης και σιτισης που υπολογιστηκαν απο κοινου με την πρωην και μεχρι ενα ποσο τα καλυπτω εγω , και αυτη τα υπολοιπα...
Απο κοινου αποφασιζουμε ποτε και με ποιον τροπο θα εχουμε τα παιδια μας κοντα μας.
Ποσο λαθος ή σωστα επραξα τα τελευταια χρονια ειναι κατι που με απασχολει.
Αφου ελυσα με τον καλυτερο δυνατο τροπο το θεμα των παιδιων , την εχω γραμμενη στα αρχιδια μου... νομιζω οτι φερθηκα σαν αντρας με αρχες και αξιες για το καλο της οικογενειας και των παιδιων μου. Την πατησα και το αναγνωριζω..... Αλλα πιστευω οτι οι αμαρτιες πληρωνονται εδω.....

Το σεντονι μακρυ :) :)
Ξερω οτι θα υποστω κακοποιηση απο εσας :) :) :) :) αλλα θα αντεξω....

υ.γ Η φραση ''εν βρασμο ψυχης '' τελικα υπαρχει και σε εκεινο το σημειο πραγματικα εισαι κατι αλλο αντι για ανθρωπος.....

Ενα πραμα να σε ρωτησω για αρχη :

Πιστευες πριν παντρευτεις πως θα σου συμβει κατι τετοιο?
Αν οχι ,γιατι?

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
96
Θα μπορούσα να γράψω για τη περίπτωσή σου σεντόνια, αλλά θα προσπαθήσω να είμαι λακωνικός.

Είναι ωραίο να περπατάς σε ενα δρόμο που κάποτε είναι εύκολος και κάποτε δύσκολος μαζί με μια ΑΞΙΑ σύντροφο.

Είναι όμως επίσης καλύτερα να περπατήσεις αυτό το δρόμο μόνος σου αν μια ΑΝΑΞΙΑ σύντροφος σου χαλάει την απόλαυση της διαδρομής.

Καλή συνέχεια :hi: :hi: :hi:
Αυτο που ειναι δυσκολο δεν ειναι να βρεις μια/εναν αξιο ή αναξιο. Το δυσκολο ειναι τα βηματα που θα γινουν σε μια περιοδο 5-10-30 χρονων να φερουν τις αλλαγες που δεν θα αλλαξουν τον τροπο που βλεπει ο ενας τον αλλο.
Κριμα που δεν μπορεσε να χειριστει καλυτερα ή τελος παντων διαφορετικα την σχεση σας.
Τυχεροι ειστε που τα παιδια ειναι μεγαλωμενα και που βγηκατε γρηγορα απο τη διαδικασια του διαζυγιου

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Παντρεμενος 14 χρονια ... 2 ΥΠΕΡΟΧΑ παιδια ... η σχεση μου με την κυρια μεσα απο ολα τα σκαμπανεβαζματα που περναεν τα ζευγαρια κυλουσε σε ενα κλιμα θα ελεγα όμορφο και τουλαχιστον πολυ εποικοδομητικο για τα παιδια μας αλλα και για εμας.....Και οι 2 με τις δουλειες μας , με εξαιρετικα καλο επιπεδο διαβιωσης. Δεν καταλαβαμε ουτε κριση ουτε ανεχεια ουτε τιποτα παρ'ολη την κριση αλλα και την αναστολη εργασιας που εχει αυτη απο περυσι . Παααααρα πολυ καλο σεξ (κατα τα λεγομενα και των 2 μας) και σε συχνοτητα αλλα και σε ποιοτητα .
Νομιζω οτι Η κυρια επαθε την κριση των 40 (43 σημερα) και προσπαθουσε να καλυψει το κομπλεξ κατωτερωτητας λόγω αδυναμης και σχεδον διαλυμενης οικογενειας ( ??) , την αδυναμια διαχειρησης της ηλικιας (??) , φθορα στην μεταξυ μας σχεση(??) με το να δημιουργει κατα καιρους προφιλ σε διαφορα σιτε γνωριμιων και να αναζηταει την κουβεντα με σκοπο την σοβαρη σχεση (ετσι ελεγε στα προφιλ της ) με διαφορους αντρες , παντρεμενους -ελευθερους- διαζευγμενους .
Οι κουβεντες ΠΑΝΤΑ μετα απο λιγα μντα με τους περισσοτερους κατεληγε να ρωταει αυτη αν θελουν να την δουν σε φωτο στην αρχη και με παρα πολλους βιντεοκλησεις κλπκλπ.
Επεξε και μια συναντηση σε καφε στην Αθηνα οταν ειχε παει να δει τους δικους της γιατι ειχε ερωτευτει εναν τυπο που αφου δεν πηδηξε την εκανε με Ελαφρα...
Κερατο απο οσο ανακαλυψα τελικα δεν υπηρξε ή δεν προλαβε να υπαρξει. ΤΥουλαχιστον σαρκικο γιατι συναισθηματικα με ειχε κανει ταρανδο.
Το αποτελεσμα ειναι περυσι τετοιο καιρο να βρω απο λαθος της τον προτελευταιο λογιαριασμο να γινει της πουτανας , να χωριζουμε για λιγες μερες και μετα να ζητησει συγχωρεση με ορκους πιστης και δακρυων και εγω ο μαλακας λογω παιδιων , ανατροφης κλπκππ να δινω μια τελευταια ευκαιρια...

Πριν μερικες μερες ανακαλυψα παλι εντελως τυχαια οτι η κοπελια ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ με αλλο λογαριασμο στο ιδιο σιτε και εκανε παλι ακριβως το ιδιο.

Αποτελεσμα : Την δευτερα υπογραφουμε την λυση του γαμου με συνεπιμελεια . Βαση των παιδιων μου το σπιτι μου, μερος που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν και ειναι και δικια τους επιθυμια εξαλου.. Εκ του νομου ( αλλα και δικιας μου απαιτησεως) τα εξοδα μορφωσης και σιτισης που υπολογιστηκαν απο κοινου με την πρωην και μεχρι ενα ποσο τα καλυπτω εγω , και αυτη τα υπολοιπα...
Απο κοινου αποφασιζουμε ποτε και με ποιον τροπο θα εχουμε τα παιδια μας κοντα μας.
Αφου ελυσα με τον καλυτερο δυνατο τροπο το θεμα των παιδιων , την εχω γραμμενη στα αρχιδια μου... νομιζω οτι φερθηκα σαν αντρας με αρχες και αξιες για το καλο της οικογενειας και των παιδιων μου. Την πατησα και το αναγνωριζω..... Αλλα πιστευω οτι οι αμαρτιες πληρωνονται εδω.....

υ.γ Η φραση ''εν βρασμο ψυχης '' τελικα υπαρχει και σε εκεινο το σημειο πραγματικα εισαι κατι αλλο αντι για ανθρωπος.....
Θα τοποθετηθώ σοβαρά και χωρίς διάθεση για να τρολάρω ακριβώς επειδή αναγνωρίζω τη σοβαρότητα του θέματος και φυσικά αντικειμενικά έπραξες με πολλή αξιοπρέπεια τύπε μου!
Τί άλλο να έκανες?
Η συμπεριφορά της πρωην συζύγου σου είναι τραυματική ακόμη και αν δεν υπήξε ουσιαστικά σωματική επαφή και κανονική απιστία(θα αποφύγω να χρησιμοποιήσω όρους όπως ''κέρατο'' που δείχνουν να ''διακωμωδούν'' ή να υποβιβάζουν τη θέση σου)
Ας φωτίσουμε μια άλλη πλευρά του θέματος.

Στη ζωή μου βασανίστηκα πολλές φορές με την αξιοπιστία των γυναικών.

Γνώρισα αρκετές...μορφωμένες,από σαλόνι αλλά και του δρόμου και του λιμανιού.

Άλλες ήταν καρατσουλάρες,άλλες ήταν καθώς πρέπει μα όλες είχαν ένα κοινό:

''Συναισθηματικά'' ζόμπι έτοιμα να σε αποδυναμώσουν συναισθηματικά,να σου πιούν το αίμα της ψυχής σου και να εξασθενήσουν έστω και λίγο έστω και ασυνείδητα τη δύναμή σου ως αρσενικό.
Το καναν από ανασφάλεια,για να σε έχουν μόνο δικό τους?Δεν απάντησα ποτέ σε αυτό το ερώτημα.

Από την άλλη εγώ,αχόρταγος κυριολεκτικά πάντα μου άρεσε η ποικιλία και η όποια δυστυχία μου πήγαζε από το γεγονός ότι οι ορέξεις μου ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου.

Ψαχνόμουν αρκετά και δεν ηρεμούσα ποτέ

Πιστός ποτέ δεν υπήρξα και δε το λέω για να το παίξω μάγκας.Ίσα ίσα παραδέχομαι τις τόσες μου ήττες

Γιατι τα λεω ολα αυτα ομως?

Για να μιλήσω από την θέση ενός πολύ άπιστου ανθρώπου.

Αν αγάπησα ποτέ μου κάποια?

ΠΑΡΑΦΟΡΑ είναι η απάντηση.

Αυτό σήμαινε πως θα γινόμουν πιστός?

ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Δε γίνεται να φυλακιστεί η ανθρώπινη βούληση τύπε μου

Η πίστη σε ένα άνθρωπο εφ όρου ζωής είναι ένα άκρως ουτοπικό και απατηλό σενάριο.

Δημιουργήθηκε ως μια ανάγκη για να μη προκληθούν ρωγμές σε κοινωνικές δομές όπως είναι η οικογένεια.

Καταλήγω λοιπόν στο συμπέρασμα πως καλό θα ήταν να μη μισήσεις την πρώην σου και να τη συγχωρέσεις παρ όλο που δε θα είστε μαζί.

Να τη σέβεσαι πάντα ως μητέρα των παιδιών σας και να αλαφρύνει η ψυχούλα σου απ όλα αυτά.

Είναι απλά η γνώμη μου που την καταθέτω με απόλυτο σεβασμό στα γραφόμενά σου

Σε συγχαίρω για την αξιοπρεπή σου στάση,η ζωή συνεχίζεται και για σένα θα πας παρακάτω,θα βρεις άλλη σύντροφο θα ευτυχίσεις χωρίς να κουβαλάς τίποτα που να σε βαραίνει.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206
τι να σου πει ρε μαν? οτι στα 43 θελει να δει αν περναει ακομα η μπογια της?
κλασσικο κουδουνισμα με τα κωλοσοσιαλ τυχερος που το ανακαλυψες hasta la vista τωρα την κυρια

αστην να βρει την δοξα της με τους ψωμολιγουριδες
Πολύ τυχερός. Άργησα λίγο έδωσα την ευκαιρία αλλά δεύτερη δεν μπορούσα να δώσω. Θα φάει πολύ πουτσα και θα καταλήξει σε μια καρέκλα να λύνει σταυρόλεξα διαλυμένη.

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206
Ειπα να απαντησω σοβαρα μια φορα,γιατι δεν το κοιταξατε με καποιον ψυχολογο -ειδικο για ζευγαρια?
Ναι πρότεινα να πάμε, πήγαμε στην πρώτη και στην δεύτερη όταν άρχισαν να πέφτουν οι αλήθειες μου είπε ότι δεν θέλει να ξαναπάμε)))) καταλάβατε λοιπόν.
Θα τοποθετηθώ σοβαρά και χωρίς διάθεση για να τρολάρω ακριβώς επειδή αναγνωρίζω τη σοβαρότητα του θέματος και φυσικά αντικειμενικά έπραξες με πολλή αξιοπρέπεια τύπε μου!
Τί άλλο να έκανες?
Η συμπεριφορά της πρωην συζύγου σου είναι τραυματική ακόμη και αν δεν υπήξε ουσιαστικά σωματική επαφή και κανονική απιστία(θα αποφύγω να χρησιμοποιήσω όρους όπως ''κέρατο'' που δείχνουν να ''διακωμωδούν'' ή να υποβιβάζουν τη θέση σου)
Ας φωτίσουμε μια άλλη πλευρά του θέματος.

Στη ζωή μου βασανίστηκα πολλές φορές με την αξιοπιστία των γυναικών.

Γνώρισα αρκετές...μορφωμένες,από σαλόνι αλλά και του δρόμου και του λιμανιού.

Άλλες ήταν καρατσουλάρες,άλλες ήταν καθώς πρέπει μα όλες είχαν ένα κοινό:

''Συναισθηματικά'' ζόμπι έτοιμα να σε αποδυναμώσουν συναισθηματικά,να σου πιούν το αίμα της ψυχής σου και να εξασθενήσουν έστω και λίγο έστω και ασυνείδητα τη δύναμή σου ως αρσενικό.
Το καναν από ανασφάλεια,για να σε έχουν μόνο δικό τους?Δεν απάντησα ποτέ σε αυτό το ερώτημα.

Από την άλλη εγώ,αχόρταγος κυριολεκτικά πάντα μου άρεσε η ποικιλία και η όποια δυστυχία μου πήγαζε από το γεγονός ότι οι ορέξεις μου ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου.

Ψαχνόμουν αρκετά και δεν ηρεμούσα ποτέ

Πιστός ποτέ δεν υπήρξα και δε το λέω για να το παίξω μάγκας.Ίσα ίσα παραδέχομαι τις τόσες μου ήττες

Γιατι τα λεω ολα αυτα ομως?

Για να μιλήσω από την θέση ενός πολύ άπιστου ανθρώπου.

Αν αγάπησα ποτέ μου κάποια?

ΠΑΡΑΦΟΡΑ είναι η απάντηση.

Αυτό σήμαινε πως θα γινόμουν πιστός?

ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Δε γίνεται να φυλακιστεί η ανθρώπινη βούληση τύπε μου

Η πίστη σε ένα άνθρωπο εφ όρου ζωής είναι ένα άκρως ουτοπικό και απατηλό σενάριο.

Δημιουργήθηκε ως μια ανάγκη για να μη δημιουργηθούν ρωγμές σε κοινωνικές δομές όπως είναι η οικογένεια.

Καταλήγω λοιπόν στο συμπέρασμα πως καλό θα ήταν να μη μισήσεις την πρώην σου και να τη συγχωρέσεις παρ όλο που δε θα είστε μαζί.

Να τη σέβεσαι πάντα ως μητέρα των παιδιών σας και να αλαφρύνει η ψυχούλα σου απ όλα αυτά.

Είναι απλά η γνώμη μου που την καταθέτω με απόλυτο σεβασμό στα γραφόμενά σου

Σε συγχαίρω για την αξιοπρεπή σου στάση,η ζωή συνεχίζεται και για σένα θα πας παρακάτω,θα βρεις άλλη σύντροφο θα ευτυχίσεις χωρίς να κουβαλάς τίποτα που να σε βαραίνει.
Συμφωνώ απόλυτα με όλα και σε ευχαριστώ για τον κόπο σου να γράψεις την άποψη σου.
Όχι δεν θα την μισήσω. Την λυπάμαι όμως γιατί θα υποφέρει . Εύχομαι να μην συμβεί αλλά γνωρίζοντας τον χαρακτήρα της και τον υπέρμετρο εγωισμό της είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα δυστυχησει.

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206
καλα εκανες φιλε μου.γυναικα ξαναβρισκεις.τα δυο εκπληκτικα παιδια σκεψου&προχωρα
Μόνο για αυτά αξίζει να γίνω κάθε θυσία. Ακόμα και να θυσιάσω την υπόλοιπη μου ζωή για αυτά. Αξίζουν κάθε σεβασμό μου και η ωριμότητα που έδειξε ο μεγάλος μου γιος (12 ετών)με κάνει να ντρέπομαι να τον κοιτάξω στα μάτια ... Σκεπτόμενος τις ηλιθιότητες που κάναμε εμείς ως γονείς τους.

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206
Ρε φιλε ασε τα υλικα αγαθα και κοιτα τα συναισθηματικα.
Καμια φορα το πολυ χρημα οπως λες περισσοτερο κακο κανει ιδιαιτερα στις γυναικες παιρνουν τα μυαλα τους αερα.
Ρομαντικες φασεις ειχατε??αν ναι καθε ποτε??
Κοιταω με τις ερωτησεις που σου κανω να αποκλεισω το δικο σου λαθος.
Εστιατόρια χωρίς καμία ειδοποίηση οι 2 μας, ,ξαφνικά κοντινά ταξιδακια οι 2 μας, δωράκια χωρίς λόγο, αγκαλιές στο τζάκι, έρωτα σε απίθανα σημεία .... Νομίζω ότι σου απάντησα.

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206
Ενα πραμα να σε ρωτησω για αρχη :

Πιστευες πριν παντρευτεις πως θα σου συμβει κατι τετοιο?
Αν οχι ,γιατι?
Έλα ντε. Έτσι ήθελα να πιστεύω. Εκεί πιαστικα μαλακας και αναγνωρίζω το ποσό έξω έπεσα.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Εστιατόρια χωρίς καμία ειδοποίηση οι 2 μας, ,ξαφνικά κοντινά ταξιδακια οι 2 μας, δωράκια χωρίς λόγο, αγκαλιές στο τζάκι, έρωτα σε απίθανα σημεία .... Νομίζω ότι σου απάντησα.
αυτα κανουμε και μας θεωρουν δεδομενους!!!!!!
απορια ,αν θελεις απαντας,αν δεν θελεις δημοσια,στειλε πμ.....σε ποια σαιτ εμπαινε και ψαχνοτανε?

ματακιας(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
79
Πόντοι
1
Συγνώμη, δεν λέω ότι έχει δίκιο η τύπισσα, αλλα ρε άνθρωπε αν το πάρουμε αντικείμενικα σε μπουρδελοσαιτ είσαι, που σημαίνει ότι πρώτον τις κάνεις τις λαδιες σου και δεύτερον παίζει, αν θες μου μπορείς να το διαψεύσεις και να την έχεις κερατωσει πιο πριν.Σκεφτητε τώρα μια γυναίκα να θέλει να νιώσει ερωτικά κάποιον άλλο από ρουτίνα περίεργια μαλακιά ότι θες πες, αλλά να μην έχει μπουρδέλα αντίστοιχα κλπ. Οι γυναίκες επίσης έχουν τάση να συνδέονται πρώτα συναισθηματικά πριν το κρεβάτι αφού η ψυχολογία τους βασίζεται πάντα πάνω στα συναισθήματα. Κατά την γνώμη μου μην χωρίσεις αν την αγαπάς συζητά μαζί της τι της λείπει.Και δες αν μπορείς να το προσφέρεις, θα καταλάβεις εκεί τι παίζει, αν όχι ο καθένας πάει παρακάτω.

Dynamic

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
273
Πόντοι
21
δυστυχως αλλα η γυναικα στο διαστημα 30-40 κατι παθαινει...
ιδια περιπου περιπτωση με σενα συζηγος οκ εχουν 1 παιδι...αποτελεσμα?μια ωραια ημερα του λεει εγω τελος τον παρατησε γτ καταπιεζοταν οπως μ ειπε η ιδια.
αυτα τα λεω οπως μ τα ειπε η ιδια.
φτιαχνει λογαριασμο ινστα κ αρχιζει κ μ στελνει μεχρι που φτασαμε στο ερωτικο.
δεν ξερω τον πρωην αντρα της λεω οσα λεει η ιδια..η οποια δηλωνει οτι πλεον ειναι ελευθερη απ ολο αυτο.
Εγω θα πω οτι νιωθει ελευθερη πουτανα.

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
αν εγω την επιανα να κανει αυτες τις μαλακιες με τι κουραγια θα την ετρεχα σε ψυχολογους? αν δεν κρατιομουν με νυχια και με δοντια για να μη τη πλακωσω στις σφαλιαρες...το θεμα ειναι να γινει αυτο που λες με τον ψυχολογο πριν αρχιζει αυτη να παιζει στα site
E εφοσον δεν σε εχει κανει ταρανδο ακομα λυνεται νομιζω

Το θεμα δεν ηταν αν θα λυνοταν τελικα με καποιον συμβουλο σχεσεων αλλα να φαινοταν η προθεση του καθενος και το μελλον της σχεσης χωρις αυταπατες

Ολες οι γυναικες γουσταρουν γαμησι και flirt σε καθε ηλικια,δεν ημουνα εκει να παιρνω απουσιες απο τον αντρα ουτε ξερουμε κατα ποσο δεν ξενοπηδουσε αυτος και τι εμαθε αυτη

Αν και γλαροσουπα μου μυριζει το θρεντ,εχω καλυτερο κυριακατικο προσεχως

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.408
Πόντοι
6.955
Τα dating apps εχουν καταστρεψει την κοινωνια και μπορει κ να εχεις φαει κερατο και να μην το γνωριζεις. Τελος παντων, καλως επραξες. Σου ευχομαστε καλη τυχη σε εσενα και στα βλασταρια σου και καλη επιτυχια στα προσωπικα σου απο εδω και περα.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Μια κριση περναει η γυναικα απο οτι φαινεται.
Θεμα ηλικιας και ορμονων αυτη η συμπεριφορά ευθύνεται.
Ξερεις αν φαει ενα πουτσο απο εναν αλλον τοτε θα ισιώσει και εκει μπορει να γυρισει πισω σε σενα και να ειναι πιστη.
Συνεβη σε γνωστο μου ελληνα στη γερμανια η γυναικα του στα 45 ειχε αφηνιάσει στα σοσιαλ να μιλαει με αντρες στους δρομους και παντου να κανει κοπλιμέντα κλπ δεν το ειχε δωσει σε κανενα αλλα ηθελε,ο γνωστος της λεει αν θες να γαμηθεις για μια φορα να σπασει η ρουτινα εγω σε συγχωρω,τελος παντων βρηκε εναν η τυπισσα την γαμησε και μετα γυρισε σπιτι της λεει ο γνωστος μου αν θες παλι εγω σου δινω το ελευθερο και η τυπισσα του λεει πως δεν προκειται ξανα και οτι το μετανιωσε κλπ κλπ.
Περισσοτερο στο μυαλο ειναι η καβλα της διαφορετικοτητας παρα στη πραξη

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.408
Πόντοι
6.955
πανω σε μαλακες,σε τυπους που θα θελουν μονο να την πηδηξουν,
σε τυπους τρελους και ψυχασθενεις θα δει ποσα απιδια πιανει ο σακος
Μεγαλη αληθεια...αυτα παθαινουν οι 40+ οταν χωριζουν και μπαινουν παλι στην αγορα (με μειωμενη αξια πλεον) του dating market.

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.863
Πόντοι
34.478

εγω απλα θα πω κουραγιο και καλη δυναμη
τωρα σε ενα χωρισμο ολοι εχουν ευθυνη
το ποιος δεν εχει σημασια πλεον

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αυτο που ειναι δυσκολο δεν ειναι να βρεις μια/εναν αξιο ή αναξιο. Το δυσκολο ειναι τα βηματα που θα γινουν σε μια περιοδο 5-10-30 χρονων να φερουν τις αλλαγες που δεν θα αλλαξουν τον τροπο που βλεπει ο ενας τον αλλο.
Κριμα που δεν μπορεσε να χειριστει καλυτερα ή τελος παντων διαφορετικα την σχεση σας.
Τυχεροι ειστε που τα παιδια ειναι μεγαλωμενα και που βγηκατε γρηγορα απο τη διαδικασια του διαζυγιου
Ο κάθε άνθρωπος, άντρας η γυναίκα είναι υπεύθυνος για την προσωπική του ανανέωση και εξέλιξη.

Οταν δυο άνθρωποι αποφασίσουν να κάνουν οικογένεια τότε εκτός από την πρπσωπική τους, εχουν ευθύνη και για την εξέλιξη ανανέωση της σχέσης τους.

Ούτε ο πρώτος ούτε ο δεύτερος είναι εύκολοι στόχοι. Ο χρόνος και ο κορεσμός είναι θηρία αόρατα και πανίσχυρα.

Συνήθως οι άνθρωποι τείνουν να αποδίδουν ο ένας στον άλλο την αποτυχία τους τόσο για τον πρώτο όσο και για τον δεύτερο στόχο.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πάνω σε κάποια posts φίλων που προηγήθηκαν.

Ο έξυπνος άνθρωπος εχει μάθει οπου χρειάζεται να συγχωρεί γιατί αυτό τον ανακουφίζει.

Εχει μάθει όμως και να μην ξεχνά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom