οχι φιλε σωστα το χειριστηκες. απλα κανω μια ερωτηση για ολους μας.ο φιλος και η πορνη συζηγος του ειχαν λεφτα καλη οικογενεια καλα παιδια ηταν γενικα μια επιτυχημενη οικογενεια και ομως αναθεμα τις πουτανες ουτε αυτο δε τους φτανει.ποιες πλεον το 2021 που οι γκομενες βγαινουν με στρινκ στη παραλια οι πιθανοτητες ενος γαμου να κρατησει οπως το 50 και το 60.εδω η πουτανα τα χε ολα και παλι κερατωσε ειναι στη φυση τους η πουτανια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μάγκες Γάμος Τέλος!!!!!!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KINDEREKPLIXI_@1976
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 762
- Εμφανίσεις 74K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
Να σου πω ρε φίλε,ησουν ρομαντικός καθόλου??κανα λουλούδι κανα δώρο τίποτα καλά λόγια ξέρεις αυτά τα συναισθηματικά που θέλουν οι γυναίκες η ήσουν μεσα στο άγχος συνέχεια μιλαγες ολο για τη δουλειά και γενικά δεν αισθανοταν γυναικα διπλα σου.Φυσικά και είχε σχεσεις πριν από μένα.
Εμφανισιακά μια γκόμενα 6 αρι
Δεν είχε ρουτινιασει . Είχε τα πάντα σε τέτοιο βαθμό που άλλες δεν τα έχουν σε 3 ζωες.
Φαντάσου ότι μου είπε ότι είχε λέει συναισθηματικο κενο, λόγω της δουλειάς μου είχα νεύρα μερικές φορές και αυτό την χαλουσε. και της έλειπαν τα ταξίδια... ( Μαλδίβες, Βιέννη, Πίζα, Ρώμη ,και την μισή Ελλάδα έχουμε γυρίσει. )
Είναι καθαρά ένα κόμπλεξ κατωτερότητας που συνεχώς έψαχνε να επιβαιβεωθει μέσα από καβλαντες και σχόλια για τα μάτια της και όλα τα υπόλοιπα.
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 206
Μπαααα το διαζύγιο βγαίνει κοινή συνεννεση . Ένας δικηγόρος 10 μέρες υπομονή. Θεωριτικα την Δευτέρα που θα υπογράψουμε το συναινετικό έχουμε χωρίσει τυπικά σε 8 εργάσιμες λύεται και στο ληξιαρχείο.Γάτο δικηγόρο θέλεις τυπε.
Κατά τα άλλα συμβαίνουν αυτά, η ζωή συνεχίζεται..
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 206
Τι λες τωρα. Κατά γενική ομολογία όλων της φέρομουν σαν κύριος. Δώρα , ταξίδια, εκπλήξεις , αυτοκίνητα, τα πάντα.Να σου πω ρε φίλε,ησουν ρομαντικός καθόλου??κανα λουλούδι κανα δώρο τίποτα καλά λόγια ξέρεις αυτά τα συναισθηματικά που θέλουν οι γυναίκες η ήσουν μεσα στο άγχος συνέχεια μιλαγες ολο για τη δουλειά και γενικά δεν αισθανοταν γυναικα διπλα σου.
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 206
Σε ευχαριστώ. Έκανα ότι καλύτερο για να διασφαλίσω το μέλλον και την σωστή ανατροφή των παιδιών μου . Ακόμα και τώρα φέρθηκα σα άντρας με αξίες και αρχές . Τα εξασφάλισα και έχω την συνείδηση μου ΑΠΟΛΥΤΑ ησυχημ Όχι για αυτή αλλά για τα παιδιά μου. Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει. Ξέρω την κατάληξη της. Δεν θα χαρώ αλλά την ξέρω.Εσύ ξέρεις καλύτερα τυπε, μακάρι να σας πάνε όλα καλά
Για μένα φιλε είσαι αγαπουλης και σε έχει πειράξει ολο αυτο. Δεν υπάρχει λόγος να χωρίσεις, απλά έπρεπε να ρίχνεις τους πουτσους σου δεξια και αριστερα και στα αρχιδια σου. Ας γαμιεται με οποιον θέλει. Θα πηδας και εσυ οποια γουσταρεις, και αν εισαι σχεσακιας θα βρεις και μια να την πιασεις και γκομενα, με την ανοχη και γνωση της γυναικας σου. Σιγα μην παιδευεσαι στην καθημερινοτητα σου με τα παιδιά (αφου λες ειναι καλή μάνα) και να πληρώνεις και διατροφές.Λοιπον μαγκες η ΑΠΟΛΥΤΑ πραγματικη ιστορια εχει ως εξης...
Παντρεμενος 14 χρονια ... 2 ΥΠΕΡΟΧΑ παιδια ... η σχεση μου με την κυρια μεσα απο ολα τα σκαμπανεβαζματα που περναεν τα ζευγαρια κυλουσε σε ενα κλιμα θα ελεγα όμορφο και τουλαχιστον πολυ εποικοδομητικο για τα παιδια μας αλλα και για εμας.....Και οι 2 με τις δουλειες μας , με εξαιρετικα καλο επιπεδο διαβιωσης. Δεν καταλαβαμε ουτε κριση ουτε ανεχεια ουτε τιποτα παρ'ολη την κριση αλλα και την αναστολη εργασιας που εχει αυτη απο περυσι . Παααααρα πολυ καλο σεξ (κατα τα λεγομενα και των 2 μας) και σε συχνοτητα αλλα και σε ποιοτητα .
Νομιζω οτι Η κυρια επαθε την κριση των 40 (43 σημερα) και προσπαθουσε να καλυψει το κομπλεξ κατωτερωτητας λόγω αδυναμης και σχεδον διαλυμενης οικογενειας ( ??) , την αδυναμια διαχειρησης της ηλικιας (??) , φθορα στην μεταξυ μας σχεση(??) με το να δημιουργει κατα καιρους προφιλ σε διαφορα σιτε γνωριμιων και να αναζηταει την κουβεντα με σκοπο την σοβαρη σχεση (ετσι ελεγε στα προφιλ της ) με διαφορους αντρες , παντρεμενους -ελευθερους- διαζευγμενους .
Οι κουβεντες ΠΑΝΤΑ μετα απο λιγα μντα με τους περισσοτερους κατεληγε να ρωταει αυτη αν θελουν να την δουν σε φωτο στην αρχη και με παρα πολλους βιντεοκλησεις κλπκλπ.
Επεξε και μια συναντηση σε καφε στην Αθηνα οταν ειχε παει να δει τους δικους της γιατι ειχε ερωτευτει εναν τυπο που αφου δεν πηδηξε την εκανε με Ελαφρα...
Κερατο απο οσο ανακαλυψα τελικα δεν υπηρξε ή δεν προλαβε να υπαρξει. ΤΥουλαχιστον σαρκικο γιατι συναισθηματικα με ειχε κανει ταρανδο.
Το αποτελεσμα ειναι περυσι τετοιο καιρο να βρω απο λαθος της τον προτελευταιο λογιαριασμο να γινει της πουτανας , να χωριζουμε για λιγες μερες και μετα να ζητησει συγχωρεση με ορκους πιστης και δακρυων και εγω ο μαλακας λογω παιδιων , ανατροφης κλπκππ να δινω μια τελευταια ευκαιρια...
Πριν μερικες μερες ανακαλυψα παλι εντελως τυχαια οτι η κοπελια ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ με αλλο λογαριασμο στο ιδιο σιτε και εκανε παλι ακριβως το ιδιο.
Αποτελεσμα : Την δευτερα υπογραφουμε την λυση του γαμου με συνεπιμελεια . Βαση των παιδιων μου το σπιτι μου, μερος που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν και ειναι και δικια τους επιθυμια εξαλου.. Εκ του νομου ( αλλα και δικιας μου απαιτησεως) τα εξοδα μορφωσης και σιτισης που υπολογιστηκαν απο κοινου με την πρωην και μεχρι ενα ποσο τα καλυπτω εγω , και αυτη τα υπολοιπα...
Απο κοινου αποφασιζουμε ποτε και με ποιον τροπο θα εχουμε τα παιδια μας κοντα μας.
Ποσο λαθος ή σωστα επραξα τα τελευταια χρονια ειναι κατι που με απασχολει.
Αφου ελυσα με τον καλυτερο δυνατο τροπο το θεμα των παιδιων , την εχω γραμμενη στα αρχιδια μου... νομιζω οτι φερθηκα σαν αντρας με αρχες και αξιες για το καλο της οικογενειας και των παιδιων μου. Την πατησα και το αναγνωριζω..... Αλλα πιστευω οτι οι αμαρτιες πληρωνονται εδω.....
Το σεντονι μακρυ
Ξερω οτι θα υποστω κακοποιηση απο εσας αλλα θα αντεξω....
υ.γ Η φραση ''εν βρασμο ψυχης '' τελικα υπαρχει και σε εκεινο το σημειο πραγματικα εισαι κατι αλλο αντι για ανθρωπος.....
Θα την είχες στο σπιτι σου, και θα ησουν και απο πανω, αρχιδάτος και οτι θα θελες θα έκανες. Το σκέφτεσαι πολυ συναισθηματικα με τις γυναικες και αυτο δεν κάνει καλό. Οτι φάμε ότι πιουμε και οτι αρπαξει ο κολος μας ειναι αυτη η ζωή. Μην σκας για μαλακιες. Ας την γαμάει κανας άλλος, να χαλαρωσεις και εσυ, οπως λεει αλλος συναγωνιστης πιο πάνω. Και να βρισκατε και τιποτα ζευγαρια να κανατε κανα swinging. Απο το να γαμιεται κρυφα ας γαμιεται μπροστα σου και να πηδας και άλλες. Εγω αυτο θα εκανα.
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 206
Πόσο δίκιο έχεις.οχι φιλε σωστα το χειριστηκες. απλα κανω μια ερωτηση για ολους μας.ο φιλος και η πορνη συζηγος του ειχαν λεφτα καλη οικογενεια καλα παιδια ηταν γενικα μια επιτυχημενη οικογενεια και ομως αναθεμα τις πουτανες ουτε αυτο δε τους φτανει.ποιες πλεον το 2021 που οι γκομενες βγαινουν με στρινκ στη παραλια οι πιθανοτητες ενος γαμου να κρατησει οπως το 50 και το 60.εδω η πουτανα τα χε ολα και παλι κερατωσε ειναι στη φυση τους η πουτανια
Παιδιά πλέον μόνο μια λέξη υπάρχει στο μυαλό μου. Δεν με νοιάζει αν βρω κάποια που είναι Κούτση , στραβή η αφραγκη. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ... Τέλος.
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 206
Αν από αυτό κατάλαβες ότι είμαι αγαπουλης και ότι μεγαλώνεις 2 παιδιά με τον τρόπο που λες τότε φίλε μου καλύτερα αγαπουλης παρά μαλακας.Για μένα φιλε είσαι αγαπουλης και σε έχει πειράξει ολο αυτο. Δεν υπάρχει λόγος να χωρίσεις, απλά έπρεπε να ρίχνεις τους πουτσους σου δεξια και αριστερα και στα αρχιδια σου. Ας γαμιεται με οποιον θέλει. Θα πηδας και εσυ οποια γουσταρεις, και αν εισαι σχεσακιας θα βρεις και μια να την πιασεις και γκομενα, με την ανοχη και γνωση της γυναικας σου. Σιγα μην παιδευεσαι στην καθημερινοτητα σου με τα παιδιά (αφου λες ειναι καλή μάνα) και να πληρώνεις και διατροφές.
Θα την είχες στο σπιτι σου, και θα ησουν και απο πανω, αρχιδάτος και οτι θα θελες θα έκανες. Το σκέφτεσαι πολυ συναισθηματικα με τις γυναικες και αυτο δεν κάνει καλό. Οτι φάμε ότι πιουμε και οτι αρπαξει ο κολος μας ειναι αυτη η ζωή. Μην σκας για μαλακιες. Ας την γαμάει κανας άλλος, να χαλαρωσεις και εσυ, οπως λεει αλλος συναγωνιστης πιο πάνω. Και να βρισκατε και τιποτα ζευγαρια να κανατε κανα swinging. Απο το να γαμιεται κρυφα ας γαμιεται μπροστα σου και να πηδας και άλλες. Εγω αυτο θα εκανα.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Απο το username συμπεραίνω ότι εισαι στα 45-46..
Αναλόγιζόμενος πώς ημουν εγω σε αυτην την ηλικία,φίλε εχεις ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ!
Καθαρισες με οικογένεια,παιδιά,συγγενείς κλπ υποχρεωτικές μαλακίες και τωρα ψωλή σου,ραβδί σου!
Ευχη και καταρα σου δινω ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ.Και όταν περασουν τα χρόνια ψαξου για συμβιωση με φιλαρακια ή καμια ξεμπαρκη..
Αναλόγιζόμενος πώς ημουν εγω σε αυτην την ηλικία,φίλε εχεις ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ!
Καθαρισες με οικογένεια,παιδιά,συγγενείς κλπ υποχρεωτικές μαλακίες και τωρα ψωλή σου,ραβδί σου!
Ευχη και καταρα σου δινω ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ.Και όταν περασουν τα χρόνια ψαξου για συμβιωση με φιλαρακια ή καμια ξεμπαρκη..
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 206
Το έχω σκεφτεί για αυτό και το πάω σιγά τώρα μέχρι να βγει το οριστικό χαρτί.μια ξεφτιλισμενη πουτανα .ειναι οτι της αξιζει θα παρει αλλα σε αδικησε.προσοχη μονο μη κανει προπαγανδα στα παιδια εναντιον σου ειδικα αν ειναι μικρα οι γυναικες δε σταματουν πουθενα
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 206
Να ξαναπαντρευτω δεν παίζει ούτε μια στο εκατομμύριο. 45 είμαι απόλυτα υγιείς με πολύ καλή επιχείρηση και δεν μου λείπει τίποτα. Δεν το σκέφτομαι καν. Σε 2 3 μήνες που θα έχω καθαρίσει το μυαλό και θα έχω ηρεμήσει θα τα φτιάξω όλα.Απο το username συμπεραίνω ότι εισαι στα 45-46..
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
δε φταιες καπου. μονο 2-3 λεξεις θα σου πω.Συμβολαιο στις ανθρωπινες σχεσεις και ειδικα με τις γυναικες δεν μπορεις να υπογραψεις οσα χρονια και αν περασουν.Ευχομαι μονο τα παιδια να ειναι καλα.και αν μπορεις κρατησε τα μακρυα απο αυτη την ιστορια του χωρισμου. (τον πραγματικο λογο δηλ)ευχαριστω αλλα σκεφτομαι ποσο λαθος επεσα εξω στην κριση μου για εναν ανθρωπο που ενω μου χαρισε 2 ΕΚΛΠΗΚΤΙΚΑ παιδια και ειναι μια Αψογη μανα στην συμβιωση της αποδειχτικε τοσο πουτανα .....
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Θα μπορούσα να γράψω για τη περίπτωσή σου σεντόνια, αλλά θα προσπαθήσω να είμαι λακωνικός.Λοιπον μαγκες η ΑΠΟΛΥΤΑ πραγματικη ιστορια εχει ως εξης...
Παντρεμενος 14 χρονια ... 2 ΥΠΕΡΟΧΑ παιδια ... η σχεση μου με την κυρια μεσα απο ολα τα σκαμπανεβαζματα που περναεν τα ζευγαρια κυλουσε σε ενα κλιμα θα ελεγα όμορφο και τουλαχιστον πολυ εποικοδομητικο για τα παιδια μας αλλα και για εμας.....Και οι 2 με τις δουλειες μας , με εξαιρετικα καλο επιπεδο διαβιωσης. Δεν καταλαβαμε ουτε κριση ουτε ανεχεια ουτε τιποτα παρ'ολη την κριση αλλα και την αναστολη εργασιας που εχει αυτη απο περυσι . Παααααρα πολυ καλο σεξ (κατα τα λεγομενα και των 2 μας) και σε συχνοτητα αλλα και σε ποιοτητα .
Νομιζω οτι Η κυρια επαθε την κριση των 40 (43 σημερα) και προσπαθουσε να καλυψει το κομπλεξ κατωτερωτητας λόγω αδυναμης και σχεδον διαλυμενης οικογενειας ( ??) , την αδυναμια διαχειρησης της ηλικιας (??) , φθορα στην μεταξυ μας σχεση(??) με το να δημιουργει κατα καιρους προφιλ σε διαφορα σιτε γνωριμιων και να αναζηταει την κουβεντα με σκοπο την σοβαρη σχεση (ετσι ελεγε στα προφιλ της ) με διαφορους αντρες , παντρεμενους -ελευθερους- διαζευγμενους .
Οι κουβεντες ΠΑΝΤΑ μετα απο λιγα μντα με τους περισσοτερους κατεληγε να ρωταει αυτη αν θελουν να την δουν σε φωτο στην αρχη και με παρα πολλους βιντεοκλησεις κλπκλπ.
Επεξε και μια συναντηση σε καφε στην Αθηνα οταν ειχε παει να δει τους δικους της γιατι ειχε ερωτευτει εναν τυπο που αφου δεν πηδηξε την εκανε με Ελαφρα...
Κερατο απο οσο ανακαλυψα τελικα δεν υπηρξε ή δεν προλαβε να υπαρξει. ΤΥουλαχιστον σαρκικο γιατι συναισθηματικα με ειχε κανει ταρανδο.
Το αποτελεσμα ειναι περυσι τετοιο καιρο να βρω απο λαθος της τον προτελευταιο λογιαριασμο να γινει της πουτανας , να χωριζουμε για λιγες μερες και μετα να ζητησει συγχωρεση με ορκους πιστης και δακρυων και εγω ο μαλακας λογω παιδιων , ανατροφης κλπκππ να δινω μια τελευταια ευκαιρια...
Πριν μερικες μερες ανακαλυψα παλι εντελως τυχαια οτι η κοπελια ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ με αλλο λογαριασμο στο ιδιο σιτε και εκανε παλι ακριβως το ιδιο.
Αποτελεσμα : Την δευτερα υπογραφουμε την λυση του γαμου με συνεπιμελεια . Βαση των παιδιων μου το σπιτι μου, μερος που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν και ειναι και δικια τους επιθυμια εξαλου.. Εκ του νομου ( αλλα και δικιας μου απαιτησεως) τα εξοδα μορφωσης και σιτισης που υπολογιστηκαν απο κοινου με την πρωην και μεχρι ενα ποσο τα καλυπτω εγω , και αυτη τα υπολοιπα...
Απο κοινου αποφασιζουμε ποτε και με ποιον τροπο θα εχουμε τα παιδια μας κοντα μας.
Ποσο λαθος ή σωστα επραξα τα τελευταια χρονια ειναι κατι που με απασχολει.
Αφου ελυσα με τον καλυτερο δυνατο τροπο το θεμα των παιδιων , την εχω γραμμενη στα αρχιδια μου... νομιζω οτι φερθηκα σαν αντρας με αρχες και αξιες για το καλο της οικογενειας και των παιδιων μου. Την πατησα και το αναγνωριζω..... Αλλα πιστευω οτι οι αμαρτιες πληρωνονται εδω.....
Το σεντονι μακρυ
Ξερω οτι θα υποστω κακοποιηση απο εσας αλλα θα αντεξω....
υ.γ Η φραση ''εν βρασμο ψυχης '' τελικα υπαρχει και σε εκεινο το σημειο πραγματικα εισαι κατι αλλο αντι για ανθρωπος.....
Είναι ωραίο να περπατάς σε ενα δρόμο που κάποτε είναι εύκολος και κάποτε δύσκολος μαζί με μια ΑΞΙΑ σύντροφο.
Είναι όμως επίσης καλύτερα να περπατήσεις αυτό το δρόμο μόνος σου αν μια ΑΝΑΞΙΑ σύντροφος σου χαλάει την απόλαυση της διαδρομής.
Καλή συνέχεια
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 206
Σε ευχαριστώ. Αυτό ακριβώς κατάλαβα. Έχεις δικιο.Θα μπορούσα να γράψω για τη περίπτωσή σου σεντόνια, αλλά θα προσπαθήσω να είμαι λακωνικός.
Είναι ωραίο να περπατάς σε ενα δρόμο που κάποτε είναι εύκολος και κάποτε δύσκολος μαζί με μια ΑΞΙΑ σύντροφο.
Είναι όμως επίσης καλύτερα να περπατήσεις αυτό το δρόμο μόνος σου αν μια ΑΝΑΞΙΑ σύντροφος σου χαλάει την απόλαυση της διαδρομής.
Καλή συνέχεια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 51