Νέα

Μάγκες έχετε γαμήσει όταν ήσασταν μαθητές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Oχι -Εννοω οτι ειναι αδυνατο να προσθεσω τις πουτανες με πληρωμη και τις πουτανες με μη πληρωμη (κοριτσια για one night stand σε nightclub μεχρι πρωιας που ουτε τις ξαναδα ποτε Και ποτε δεν εχω παει συμμαθητρια μου) απο τοτε που ημουν 14 χρονων δηλαδη γυρω στα 8 χρονια τωρα.Γενικα ειναι πολυ δυσκολο να παει καποιος με συμμαθητρια του γιατι τον βλεπει σαν ενα φιλο και οχι σαν σεξ.

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
μπαααα...
Που τετοια τυχη στα δικα μου τα χρονια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σιγά ρε Νεφελάκι.
Εγώ που είμαι του 65 θυμάμαι ότι στο Λύκειο (το 80, 81, 82) είχα  κάθε χρονιά καινούργια γκόμενα και γινόταν κανονικά (μετά από 1 - 3 μήνες) και δεν ήμουν ο μόνος. Εκτός αν μιλάς για παλιότερα. Να θυμήσω ότι στην Γ Γυμνασίου γίναμε μικτό.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.978
Πόντοι
6.925
Oχι -Εννοω οτι ειναι αδυνατο να προσθεσω τις πουτανες με πληρωμη και τις πουτανες με μη πληρωμη (κοριτσια για one night stand σε nightclub μεχρι πρωιας που ουτε τις ξαναδα ποτε Και ποτε δεν εχω παει συμμαθητρια μου) απο τοτε που ημουν 14 χρονων δηλαδη γυρω στα 8 χρονια τωρα.Γενικα ειναι πολυ δυσκολο να παει καποιος με συμμαθητρια του γιατι τον βλεπει σαν ενα φιλο και οχι σαν σεξ.

Με μία απλή πρόσθεση βλέπω ότι είσαι 22 ετών αλλά πιο πάνω δήλωσες μαθητης ακόμα. Από το πολύ μαμησι έχασες χρονιές βλέπω.

Επισκέπτης
Μέσα στο σχολείο όχι. Ήμουνα κι εγώ σε περίοδο καταλήψεων αλλά τότε την βγάζαμε με μπάλα, χαρτάκι, τσιγαράκι και ποτάκι, όχι με γαμήσια και παρτούζες που πέφτουν σήμερσ!!!

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Χμμμ ναι με 2 –3 όχι όμως σχέσεις απλά γαμήσι  (ποτέ  μου δεν είχα μιλήσει γι αυτά ούτε σε φίλους ούτε σε κανέναν αλήθεια δεν είναι καγκουρια όταν λες στους φίλους σου πως γάμησες μια γκόμενα και την εκθέτεις? ποτέ μου δεν το έκανα αυτό)και επίσης μια μαλακία που είχε παιχτεί στην Δευτέρα λυκείου(μη με βρίσετε) μια γκόμενα μου κόλλαγε και εγώ  δεν της ανταποκρινόμουνα  πιο πολύ από απειρία  μετά άρχισα να την γουστάρω εγώ και τώρα μάλλον δεν θα γουστάρει αυτή εμένα
Είμαι μα@#$……………..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom