Επισκέπτης
έκανες που έκανες την αρχή άντε να τα πάρει το ποτάμι.Ως μαθήτρια πάντως έβλεπα τα μεγαλύτερα αγόρια. Τα συνομίλικα πολύ μικρά μου φαίνονταν.Δεν είμαι μάγκας ε; Μην συνεχίσω τότε την απάντηση.χεχεχε
έκανες που έκανες την αρχή άντε να τα πάρει το ποτάμι.Ως μαθήτρια πάντως έβλεπα τα μεγαλύτερα αγόρια. Τα συνομίλικα πολύ μικρά μου φαίνονταν.Δεν είμαι μάγκας ε; Μην συνεχίσω τότε την απάντηση.χεχεχε
Όι συνομιληκοι λοιπον μου φαίνονταν μικροί, αν και ήταν σε ηλικια δυσκολη και οπως καταλαβαινετε και ξέρετε ήταν εμφανες..το ότι δυσκολεύονταν - οι μέγαλοι πάλι των μέχρι 23 εννοω - κοιτούσαν τις μεγαλύτερές τους. Εμένα με κοιτούσαν κατι τζοβενα 30 και που φυσικά για μενα ως μαθήτρια ήταν παπουδια...
Εν τέλει τα 'πίνες?
στην υγειά σας.Εσυ;Στο σχολείο ο ακριβώς μπροστά μου στην δευτέρα λυκείου, ο δεξιός, κάτι τέτοια γύριζε και μου έλεγε πλάκα πλάκα..
στην υγειά σας.
Παιδια εγω μεχρι 3η λυκειο ημουν ο μονος στο σχολειο που δεν γαμουσε απο οτι λέγανε..9 χρονια αργοτερα εχω αλλαξει 14 γκομενες και ολοι αυτοι οποτε τους βλεπω δεν εχουν ουτε παρεες
Εγω ειχα 9 σε ολα εκτος απο Γυμναστικη και Αγγλικα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άμα σου πω τώρα οτι μου είχαν βάλει 9 στην Γυμναστική![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειμαι μαθητης ηδη και εγω γαμησει ουτε ξερω....![]()
![]()
θυμαμαι πρωτη φορα γαμησα στην τριτη γυμνασιου!!ειμαι το 1984 γεννημενος!τοτε 2 κοπελες ειχαν γαμηθει μεσα σε ολη την ταξη!!
τωρα το ξαδελφακι μου πηγαινει τριτη γυμνασιου και τον ρωτησα πως παν οι γκομενες της ταξης!!και εχουν λεει μονο 2 παρθενες!!
αλλαξαν πολυ οι εποχες....
Πως γινεται να μην ξερεις?
Ολο σε μπουρδελα πας?![]()
μπαααα...
Που τετοια τυχη στα δικα μου τα χρονια![]()
![]()
![]()
![]()
Γεια σου Νεφελακι.
Ναι εκεινα τα χρονια ηταν λιγο πιο αθωα..![]()
Ηταν ωραια χρονια... 0
Υπηρχαν βεβαιως βεβαιως και παιδακια που παραστρατουσαν αλλα τα βαζαμε ξανα στον ισιο δρομο![]()
![]()