Επισκέπτης
έκανες που έκανες την αρχή άντε να τα πάρει το ποτάμι.Ως μαθήτρια πάντως έβλεπα τα μεγαλύτερα αγόρια. Τα συνομίλικα πολύ μικρά μου φαίνονταν.Δεν είμαι μάγκας ε; Μην συνεχίσω τότε την απάντηση.χεχεχε
έκανες που έκανες την αρχή άντε να τα πάρει το ποτάμι.Ως μαθήτρια πάντως έβλεπα τα μεγαλύτερα αγόρια. Τα συνομίλικα πολύ μικρά μου φαίνονταν.Δεν είμαι μάγκας ε; Μην συνεχίσω τότε την απάντηση.χεχεχε
Όι συνομιληκοι λοιπον μου φαίνονταν μικροί, αν και ήταν σε ηλικια δυσκολη και οπως καταλαβαινετε και ξέρετε ήταν εμφανες..το ότι δυσκολεύονταν - οι μέγαλοι πάλι των μέχρι 23 εννοω - κοιτούσαν τις μεγαλύτερές τους. Εμένα με κοιτούσαν κατι τζοβενα 30 και που φυσικά για μενα ως μαθήτρια ήταν παπουδια...
Εν τέλει τα 'πίνες?
στην υγειά σας.Εσυ;Στο σχολείο ο ακριβώς μπροστά μου στην δευτέρα λυκείου, ο δεξιός, κάτι τέτοια γύριζε και μου έλεγε πλάκα πλάκα..
στην υγειά σας.
Παιδια εγω μεχρι 3η λυκειο ημουν ο μονος στο σχολειο που δεν γαμουσε απο οτι λέγανε..9 χρονια αργοτερα εχω αλλαξει 14 γκομενες και ολοι αυτοι οποτε τους βλεπω δεν εχουν ουτε παρεες
Εγω ειχα 9 σε ολα εκτος απο Γυμναστικη και Αγγλικα.
Άμα σου πω τώρα οτι μου είχαν βάλει 9 στην Γυμναστική
Ειμαι μαθητης ηδη και εγω γαμησει ουτε ξερω....
θυμαμαι πρωτη φορα γαμησα στην τριτη γυμνασιου!!ειμαι το 1984 γεννημενος!τοτε 2 κοπελες ειχαν γαμηθει μεσα σε ολη την ταξη!!
τωρα το ξαδελφακι μου πηγαινει τριτη γυμνασιου και τον ρωτησα πως παν οι γκομενες της ταξης!!και εχουν λεει μονο 2 παρθενες!!
αλλαξαν πολυ οι εποχες....
Πως γινεται να μην ξερεις?
Ολο σε μπουρδελα πας?
μπαααα...
Που τετοια τυχη στα δικα μου τα χρονια
Γεια σου Νεφελακι.
Ναι εκεινα τα χρονια ηταν λιγο πιο αθωα..
Ηταν ωραια χρονια... 0
Υπηρχαν βεβαιως βεβαιως και παιδακια που παραστρατουσαν αλλα τα βαζαμε ξανα στον ισιο δρομο