Νέα

Μάγκες έχετε γαμήσει όταν ήσασταν μαθητές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ως μαθήτρια πάντως έβλεπα τα μεγαλύτερα αγόρια. Τα συνομίλικα πολύ μικρά μου φαίνονταν.Δεν είμαι μάγκας ε; Μην συνεχίσω τότε την απάντηση.χεχεχε
έκανες που έκανες την αρχή άντε να τα πάρει το ποτάμι.

Επισκέπτης
Όι συνομιληκοι λοιπον μου φαίνονταν μικροί, αν και ήταν σε ηλικια δυσκολη και οπως καταλαβαινετε και ξέρετε ήταν εμφανες..το ότι δυσκολεύονταν - οι μέγαλοι πάλι των μέχρι 23 εννοω - κοιτούσαν τις μεγαλύτερές τους. Εμένα με κοιτούσαν κατι τζοβενα 30 και που φυσικά για μενα ως μαθήτρια ήταν παπουδια...  

virusam

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Όι συνομιληκοι λοιπον μου φαίνονταν μικροί, αν και ήταν σε ηλικια δυσκολη και οπως καταλαβαινετε και ξέρετε ήταν εμφανες..το ότι δυσκολεύονταν - οι μέγαλοι πάλι των μέχρι 23 εννοω - κοιτούσαν τις μεγαλύτερές τους. Εμένα με κοιτούσαν κατι τζοβενα 30 και που φυσικά για μενα ως μαθήτρια ήταν παπουδια...  

τελικα? θα μας κανεις την αρχη? γιατι εμεις οι ανω των 30 δεν εχουμε να γραψουμε εδω τιποτιςςςςς

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Δεν είναι το άθλημα μου, καλό μου.
Απάντηση όμως ακόμα δεν έδωσες.

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Παιδια εγω μεχρι 3η λυκειο ημουν ο μονος στο σχολειο που δεν γαμουσε απο οτι λέγανε..9 χρονια αργοτερα εχω αλλαξει 14 γκομενες και ολοι αυτοι οποτε τους βλεπω δεν εχουν ουτε παρεες

Επισκέπτης
Παιδια εγω μεχρι 3η λυκειο ημουν ο μονος στο σχολειο που δεν γαμουσε απο οτι λέγανε..9 χρονια αργοτερα εχω αλλαξει 14 γκομενες και ολοι αυτοι οποτε τους βλεπω δεν εχουν ουτε παρεες

κουραστηκαν να γαμανε και βγηκαν στην συνταξη μικροι.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άμα σου πω τώρα οτι μου είχαν βάλει 9 στην Γυμναστική  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Εγω ειχα 9 σε ολα εκτος απο Γυμναστικη και Αγγλικα.
Απο γαμηση μονο οταν πηγεναμε εκδρομη και την καναμε για φυλης. :grin:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
Εγώ είχα σχεδόν σε όλα 20! Γι' αυτό έφτασα σχεδόν 20 για να χάσω για πρώτη φορά την παρθενιά μου!  :tooth: :tooth:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Ειμαι μαθητης ηδη και εγω γαμησει ουτε ξερω.... :sunglasses: :sunglasses:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
θυμαμαι πρωτη φορα γαμησα στην τριτη γυμνασιου!!ειμαι το 1984 γεννημενος!τοτε 2 κοπελες ειχαν γαμηθει μεσα σε ολη την ταξη!!

τωρα το ξαδελφακι μου πηγαινει τριτη γυμνασιου και τον ρωτησα πως παν οι γκομενες της ταξης!!και εχουν λεει μονο 2 παρθενες!!

αλλαξαν πολυ οι εποχες....

κανονικα ομως.. Οι εποχες αλλαζουνε. Αυτη η ερωτηση δεν ειναι απλη. Εγω του 80 ειμαι κ οταν στο γυμνασιο πιαναμε κωλαρακι, (πανω απο το τζινακι βεβαια) καναμε τουμπες a la ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ...

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
μπαααα...
Που τετοια τυχη στα δικα μου τα χρονια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Γεια σου Νεφελακι.

Ναι εκεινα τα χρονια ηταν λιγο πιο αθωα.. :shower:

Ηταν ωραια χρονια... 0:)

Υπηρχαν βεβαιως βεβαιως και παιδακια που παραστρατουσαν αλλα τα βαζαμε ξανα στον ισιο δρομο :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom