You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μάγκες έχετε γαμήσει όταν ήσασταν μαθητές;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 44
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Στην εποχή μας δεν κάναμε καταλήψεις, οπότε, που να γαμήσουμε;
Στην αίθουσα εν ώρα διδασκαλίας;
Στην αυλή, καταμεσίς των μονών στο μπάσκετ;
Στις τουαλέτες, ανάμεσα στο ντουμάνι, στα μπινελίκια και στο ψηστήρι για να πάρουμε "Οδηγητή";
Στην αίθουσα εν ώρα διδασκαλίας;
Στην αυλή, καταμεσίς των μονών στο μπάσκετ;
Στις τουαλέτες, ανάμεσα στο ντουμάνι, στα μπινελίκια και στο ψηστήρι για να πάρουμε "Οδηγητή";
Επισκέπτης
την χήρα με τα 5 ορφανά ποιος την πήρε?
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Συμπληρωματικά αναφέρω, αν και άσχετο με το thread, ότι δεν είχαμε μπεί στην αρρωστημένη λογική ν' αλυσσοδένουμε τα σχολειά μας και τη μάθησή μας με λουκέτα και αλυσσίδες, προκειμένου να κάνουμε καρριέρα δίπλα στον κάθε Αλέκο και στην κάθε Αλέκα.
Κατά τ' άλλα και δεκαπενταμελή είχαμε και συνελεύσεις κάναμε και αγώνες δίναμε, και αποχές οργανώναμε και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο προαύλιο΄και σε πορείες για την παιδεία λαμβάναμε μέρος.
Υ.Γ.: Γυμνάσιο και λύκειο πήγα στο διάστημα 1981-1987.
Κατά τ' άλλα και δεκαπενταμελή είχαμε και συνελεύσεις κάναμε και αγώνες δίναμε, και αποχές οργανώναμε και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο προαύλιο΄και σε πορείες για την παιδεία λαμβάναμε μέρος.
Υ.Γ.: Γυμνάσιο και λύκειο πήγα στο διάστημα 1981-1987.
Επισκέπτης
τελικά είμαι περίεργος που βάζετε ορισμένα θέματα σαν αυτό και το γυρίζεται στο κο κο κο.
Επισκέπτης
Ναι οταν ημουν μαθητης γαμουσα την ψυχολογια μου και τα καλυτερα μου χρονια!
Επισκέπτης
το κοντοπούτανο που έμενε απέναντι μετράει?Ναι οταν ημουν μαθητης γαμουσα την ψυχολογια μου και τα καλυτερα μου χρονια!
θυμαμαι πρωτη φορα γαμησα στην τριτη γυμνασιου!!ειμαι το 1984 γεννημενος!τοτε 2 κοπελες ειχαν γαμηθει μεσα σε ολη την ταξη!!
τωρα το ξαδελφακι μου πηγαινει τριτη γυμνασιου και τον ρωτησα πως παν οι γκομενες της ταξης!!και εχουν λεει μονο 2 παρθενες!!
αλλαξαν πολυ οι εποχες....
τωρα το ξαδελφακι μου πηγαινει τριτη γυμνασιου και τον ρωτησα πως παν οι γκομενες της ταξης!!και εχουν λεει μονο 2 παρθενες!!
Επισκέπτης
θυμαμαι πρωτη φορα γαμησα στην τριτη γυμνασιου!!ειμαι το 1984 γεννημενος!τοτε 2 κοπελες ειχαν γαμηθει μεσα σε ολη την ταξη!!
Αστα να πανε!γεννηθηκαμε νωρίς!
Εγώ δεν είχα γαμήσει ποτέ όταν ήμουν μαθητής, με είχε γαμήσει όμως ο μαθηματικός μου που μου είχε βάλει ένα 9 σε κάποιο τρίμηνο και μετά έτρεχα σαν μαλάκας για να μην μείνω στην τάξη...
Άμα σου πω τώρα οτι μου είχαν βάλει 9 στην Γυμναστική
Επισκέπτης
Αυτά να τα βλέπουν οι αντιδραστικοί που λένε ότι δεν βελτιώθηκε το εκπαιδευτικό μας σύστημα.
χαχαχ για γαμησια μονο ειμαστε δηλαδη!
Επισκέπτης
Άμα σου πω τώρα οτι μου είχαν βάλει 9 στην Γυμναστική
χαχαχα πως τα ειχες καταφερει ρε?Εγω δεν πηγαινα ποτε στο μαθημα παντα με πονουσε η κοιλια μου,τα ποδια μου η τα χερια μου και επαιρνα 16 στην χειροτερη!
Επισκέπτης
[/quote]της περάσανε από ΚΤΕΟ?
εμεις οι 30φευγα καναμε αμαν να γαμησουμε,θυμαμαι ημουν ο πιο μπηχτης του σχολειου και στην α' λυκειου κυνηγουσα σαν τον βεγγο γυρω απο το κρεβατι να πηδηξω την γκομενα μου και στο σαλονι ειχαν στησει αυτι καμμια δεκαρια φιλοι εμεινα με το καυλι στο χερι και την σκυταλη πηραν τα μπουρδελα στην γ' λυκειου τα καταφερα στην πενταημερη ωραιες και αγνες εποχες γιατι σημερα ολα τα κοριτσακια ειναι καμμενα απο τα δεκατρια
Επισκέπτης
Ως μαθήτρια πάντως έβλεπα τα μεγαλύτερα αγόρια. Τα συνομίλικα πολύ μικρά μου φαίνονταν.Δεν είμαι μάγκας ε; Μην συνεχίσω τότε την απάντηση.χεχεχε
Επισκέπτης
Ως μαθήτρια πάντως έβλεπα τα μεγαλύτερα αγόρια. Τα συνομίλικα πολύ μικρά μου φαίνονταν.Δεν είμαι μάγκας ε; Μην συνεχίσω τότε την απάντηση.χεχεχε
δεν απαντησες ομως.Ειχες κατσει σε κανεναν στα σχολικα σου χρονια η?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις