Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 10.302
- Πόντοι
- 2.256
Ετσι!!γλεντα τον!!Ξεκινάμε μαγικές λεξούλες Αδερφέ.. Για να δω τη θα πεις Αστέρι μου εσύ..
Ετσι!!γλεντα τον!!Ξεκινάμε μαγικές λεξούλες Αδερφέ.. Για να δω τη θα πεις Αστέρι μου εσύ..
Πως καταλαβαίνεις εσύ από κωλους Σπύρο μου τους διαβάζει..χαχαχαΤι να κανω ρε αδερφε;ειδα τον κωλο της και καταλαβα οτι την εχουν ματιασει
Πω πω πωΑλεξία
Που??????Φτιστεμε να φύγει το κακό μάτι...χαχαχα..
Κωλο δεν εχει η αλεξια
ρε μπαγάσα...μήπως να "παραγγείλεις" τπτ άλλο? Κάνα τζόκερ ίσως?!Αλεξία
Πρέπει να κανονίσω εσένα και την Σοφία μαζί. Είμαι σίγουρος πως κι ο Θεός θα συμφωνήσει σε αυτό το διαβολικό duoΚαλό μήνα σεξοπαθιασμένα!!!
Διαθέσιμη απόψε Παρασκευή στις 19.30
Πρέπει να κανονίσω εσένα και την Σοφία μαζί. Είμαι σίγουρος πως κι ο Θεός θα συμφωνήσει σε αυτό το διαβολικό duo
Παντουυυυ..Που??????
Τρέλανε μας !!!!!Πρέπει να κανονίσω εσένα και την Σοφία μαζί. Είμαι σίγουρος πως κι ο Θεός θα συμφωνήσει σε αυτό το διαβολικό duo
πολυ φιλος και ο μαγοςρε μπαγάσα...μήπως να "παραγγείλεις" τπτ άλλο? Κάνα τζόκερ ίσως?!
πολυ φιλος και ο μαγος
εαν για καθε φορα που εχω ζητησει κωλο εκανα και γλειφομουνι θα ειχα παθει αφυδατωσηΚαλημέρα! Ἄσε τὸ γλείψιμο ἐσύ! Ἐκτός καί ἄν εἶναι γλειφομούνι!
εαν για καθε φορα που εχω ζητησει κωλο εκανα και γλειφομουνι θα ειχα παθει αφυδατωση
Χαμουληςμιλαμε για πολλους κωλους-γλειφομουνια
ετσι ρε δεσποιναρα μας!!γλεντα τον και αυτονΠαντουυυυ..
χαχαχα.
Σαν γυναίκες λίγο ναι! Βέβαια το παιδί ξέρει να επιλεγεί μπορώ να πω,γιατί αν επέτρεπε το γραφείο τα ντουο δεν θα είχε πόδια να φύγει από το δωμάτιο ❤Τρέλανε μας !!!!!
Μας λες διαβολογυναίκες δηλδη εσύ τώρα?
@Sofia_Magic?
τι λες ομορφιά μου είμαστε???χαχαχα