Στα pm απαντάτε;Καλησπέρα, διαθέσιμες σήμερα Εμμανουέλα Ισιδώρα Τζένη Σοφία Δέσποινα Αλεξία Αρτέμιδα Ρόξυ
Σας έχω στείλει από την Τρίτη.
Ευχαριστώ,
Στα pm απαντάτε;Καλησπέρα, διαθέσιμες σήμερα Εμμανουέλα Ισιδώρα Τζένη Σοφία Δέσποινα Αλεξία Αρτέμιδα Ρόξυ
Κάθε φωτογραφία ξεχωριστήΣήμερα, αύριο από της 18:00 διαθέσιμη, σας περιμένω
Για δυνατό κάρφωμα!!Σήμερα, αύριο από της 18:00 διαθέσιμη, σας περιμένω
Για γλύψιμο!!Αγάπες μου διαθέσιμη από της 18:00 , εργασία μετά από την επόμενη εβδομάδα
Κωλο δεν εχει η αλεξιαΑλεξία
Για πολλές σφαλιάρες η κωλαρα σου!!
Ωραίο τατουάζ!!Ισιδώρα
Αλλοι πετανε βελακια σε στοχο.Φοβάμαι ότι θα το κάνω αφίσα ...και θα σπάσω τα αρχιδια μου στον τοίχο
Ειναι σκληρος καριολης!!Αλλοι πετανε βελακια σε στοχο.
Εσυ θα πετας χυσια στο κωλο της.
ΜπΚαι αύριο Διαθέσιμο 19.00Καλό βράδυ σε όλα μας και σας ευχαριστώ Αστεράκια μου γλυκά καλο μηνα να εχουμε ολου μας..
Πονοκέφαλο με έχει πιάσει Σπύρο μου..
Να φανε τον κωλο τους οσοι σε ματιασαν κουκλα μου!Πονοκέφαλο με έχει πιάσει Σπύρο μου..
Χαχαχα..Θα ησιχασεται από εμένα Σαββατοκύριακο και Δευτέρα θα τα ξένα πούμε από Τρίτη μέρα..
Σπύρο μου γλυκιε μου αστέρι είπες την μαγική λέξη κωλο..Να φανε τον κωλο τους οσοι σε ματιασαν κουκλα μου!
Σπύρο μου γλυκιε μου αστέρι είπες την μαγική λέξη κωλο..
Άρα σου αξίζει μια καληνύχτα από μένα ξεχωριστή αστέρι μου..
Με αγάπη το Δεσποινακη
Έξαλλος είμαι μαζί σου αδερφέ
Τι να κανω ρε αδερφε;ειδα τον κωλο της και καταλαβα οτι την εχουν ματιασειΈξαλλος είμαι μαζί σου αδερφέ
Δέσποινα έλα να σου πω και εγώ μαγικές λεξουλες
Εαν είναι έτσι νερό και αλάτι ότι είπαμεΤι να κανω ρε αδερφε;ειδα τον κωλο της και καταλαβα οτι την εχουν ματιασει
Ξεκινάμε μαγικές λεξούλες Αδερφέ.. Για να δω τη θα πεις Αστέρι μου εσύ..Έξαλλος είμαι μαζί σου αδερφέ
Δέσποινα έλα να σου πω και εγώ μαγικές λεξουλες
Φτιστεμε να φύγει το κακό μάτι...χαχαχα..Εαν είναι έτσι νερό και αλάτι ότι είπαμε