Thomas Shelby
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2022
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Πρέπει να κανονίσω εσένα και την Σοφία μαζί. Είμαι σίγουρος πως κι ο Θεός θα συμφωνήσει σε αυτό το διαβολικό duoΚαλό μήνα σεξοπαθιασμένα!!!
Διαθέσιμη απόψε Παρασκευή στις 19.30
Πρέπει να κανονίσω εσένα και την Σοφία μαζί. Είμαι σίγουρος πως κι ο Θεός θα συμφωνήσει σε αυτό το διαβολικό duoΚαλό μήνα σεξοπαθιασμένα!!!
Πρέπει να κανονίσω εσένα και την Σοφία μαζί. Είμαι σίγουρος πως κι ο Θεός θα συμφωνήσει σε αυτό το διαβολικό duo
Παντουυυυ..Που??????
Τρέλανε μας !!!!!Πρέπει να κανονίσω εσένα και την Σοφία μαζί. Είμαι σίγουρος πως κι ο Θεός θα συμφωνήσει σε αυτό το διαβολικό duo
πολυ φιλος και ο μαγοςρε μπαγάσα...μήπως να "παραγγείλεις" τπτ άλλο? Κάνα τζόκερ ίσως?!
πολυ φιλος και ο μαγος
εαν για καθε φορα που εχω ζητησει κωλο εκανα και γλειφομουνι θα ειχα παθει αφυδατωσηΚαλημέρα! Ἄσε τὸ γλείψιμο ἐσύ! Ἐκτός καί ἄν εἶναι γλειφομούνι!
εαν για καθε φορα που εχω ζητησει κωλο εκανα και γλειφομουνι θα ειχα παθει αφυδατωση
Χαμουληςμιλαμε για πολλους κωλους-γλειφομουνια
ετσι ρε δεσποιναρα μας!!γλεντα τον και αυτονΠαντουυυυ..
χαχαχα.
Σαν γυναίκες λίγο ναι! Βέβαια το παιδί ξέρει να επιλεγεί μπορώ να πω,γιατί αν επέτρεπε το γραφείο τα ντουο δεν θα είχε πόδια να φύγει από το δωμάτιο ❤Τρέλανε μας !!!!!
Μας λες διαβολογυναίκες δηλδη εσύ τώρα?
@Sofia_Magic?
τι λες ομορφιά μου είμαστε???χαχαχα
Σοφία μας από αυτά που έχω βιώσει μαζί σου πιστεύω ότι το 99% από όλους μας εδώ δεν θα μπορεί να πάρει τα πόδια του μετά από ραντεβού μαζί σου.Σαν γυναίκες λίγο ναι! Βέβαια το παιδί ξέρει να επιλεγεί μπορώ να πω,γιατί αν επέτρεπε το γραφείο τα ντουο δεν θα είχε πόδια να φύγει από το δωμάτιο ❤
Μμμ τι καυλα είσαι εσύ μωρό μου!! ΠολυθρονατοΚαλό μήνα σεξοπαθιασμένα!!!
Χαίρομαι που σε κάνω να περνάς καλά, επίσης χαίρομαι που πάντα είσαι ευγενικός, καλό μήνα και φιλιά πολλά ❤❤Σοφία μας από αυτά που έχω βιώσει μαζί σου πιστεύω ότι το 99% από όλους μας εδώ δεν θα μπορεί να πάρει τα πόδια του μετά από ραντεβού μαζί σου.
Τα σέβη μου Ξανθιά Κόλαση !!!Σαν γυναίκες λίγο ναι! Βέβαια το παιδί ξέρει να επιλεγεί μπορώ να πω,γιατί αν επέτρεπε το γραφείο τα ντουο δεν θα είχε πόδια να φύγει από το δωμάτιο ❤