The_Curber
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2024
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Ο λαός θέλει ανανέωση …
Έχει κωλαρα η άτιμη….Αλεξία
πωωωωωω.....υπάρχουν και τέτοια ε? Εχω μείνει πίσω...βασικά τα θυμομουν μαύρα...Αγάπη μου γλυκιά μπαλα την δένω στο στόμα και δεν μπορείς να φωνάξει και να μιλήσεις
ΜΛΚ μου, κλαίω...Και δεν το ηξερα να παρω ενα τετοιο στην πρωην μουμου τα εκανε τσουρεκια απο την μουρμουρα της
ρε μλκ...δεν μας γαμάς?! Ότι ζητάς γίνεται?????πολυ ωραιο!!για κανε μια στροφη
εντωμεταξύ.....εγώ νόμιζα ότι είναι κολπικές μπίλιες (μπάλες) και απλά έχεις χάσει τις 2 στις άκρες και έμεινε οι μεσαία!!!Αγάπη μου γλυκιά μπαλα την δένω στο στόμα και δεν μπορείς να φωνάξει και να μιλήσεις
Τελεία και παύλαΚαλό μήνα σεξοπαθιασμένα!!!
Διαθέσιμη απόψε Παρασκευή στις 19.30
εντωμεταξύ.....εγώ νόμιζα ότι είναι κολπικές μπίλιες (μπάλες) και απλά έχεις χάσει τις 2 στις άκρες και έμεινε οι μεσαία!!!
. Αστέρι μου γλυκό καλημέρα έχω και απ αυτά και έχω αλλά τόσα απλά στη φωτογράφιση είχαμε βάλει λίγα αν τα έβαζα όλα δεν θα έβαζα εμένα στη φωτογραφία χαχαχα και αυτο ΑστέριμουλέγεταιΛαγουδάκι ξέρειςπως Μπένι στη γυναίκαενα απο τα 3 σου δίνω για αυτο σου λεω αν τα έβαζα ολα δεν θα χωραγαεγω .
.Τι να κάνω έχω και εγώ την τρέλα μου σε Αξεσουάρ.ερωτηκα βοηθήματα.Εσωρουχα.Στολες και πολύ σεξ.Ρουχα..
ΚαλημέρααααααΤελεία και παύλα
Δανάη είσαι καύλα..
ΩμπωμπωμπωΚαλημέραααααα
Σήμερα(Σάββατο)είμαι διαθέσιμη από νωρίς!!
Ωμπωμπωμπω
καλο ΣΚ Δεσποιναρα μας!!Σπύρο μου καλημέρα μόλις βγάλαμε νέες φοτο και σκέφτηκα εσύ να δύο ✌ για σένα η πρώτες μου αφιερωμένες για σενα..
Φιλάκια πολλά το φιλαράκι σου η Δεσποιναρα σας..
Καλό Σάββατο β σου εύχομαι
τι? μόνο αυτό είχες να πεις???????καλο ΣΚ Δεσποιναρα μας!!
καλο ΣΚ Δεσποιναρα μας!!
Μην τρελενεσαι εσύ Αστέρι μου γλυκό Ο ΣΠΎΡΟΣ λέει λίγα αλλά νοεί πολλά..τι? μόνο αυτό είχες να πεις???????
Όλα τα στρινγκ μοιάζουν λίγο μεταξύ τους@ΔανάηMagic - @despoinamagicmilf τι εγινε κουκλες?πολυ μοιαζουν τα στριγκακια σας
ετσι!!ζητω οι κωλοιΌλα τα στρινγκ μοιάζουν λίγο μεταξύ τους
Είναι αυτό το κορδόνι που όταν μπαίνει ανάμεσα στο κωλαράκι σε θολώνει και λες ωχ!!!ποια κολαρα είναι αυτή?
Της Δέσποινας ή της Δανάης??Χαχαχαχα
Ζήτω τα στριγκακια!!!!!