Διαγραμμένο μέλος 218053
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 887
- Πόντοι
- 301
Την έχει πάρει κανείς αυτήν την κοπέλα ξέρουμε τπτ ;
Την έχει πάρει κανείς αυτήν την κοπέλα ξέρουμε τπτ ;
Την έχω πάρει εγωωΤην έχει πάρει κανείς αυτήν την κοπέλα ξέρουμε τπτ ;
Καλή ;Την έχω πάρει εγωω
για πεςΤην έχω πάρει εγωω
Οκέι απλά πρόσεχε λίγο πως διατυπώνεις τον γραπτό λόγο εδώ γιατί εύκολα γίνονται παρεξηγήσεις..όλα καλά
αφού ψοφατε για δράματα χαχαχαχ
Δν υπέχει κανένα καβγας έγινε μια παρεξήγηση ήτανε σχήμα λόγο δν έχω κατι με την Βανέσσα ειναι φιλη και μαζί κάνουμε duo
Να πάρω αυτήν σήμερα η εσένα ; ( δίνει πατούσες ; Αν όχι σε έχω πάρει )Αρκετά καλή .. Και ειδικά το μουνακι της όταν της το γλείφω
Πάρε και τις δυο Αφπυ δυσκολεύεσαι να αποφασισειςΝα πάρω αυτήν σήμερα η εσένα ; ( δίνει πατούσες ; Αν όχι σε έχω πάρει )
Βιαζεσαι να απαντησεις και δεν σκεφτεσαι τουλαχιστον τι γραφεις !!!Πρώτον καλό θα ήτανε να μιλάς ποιο όμορφα πρώτα εσύ και τι κάνω εγώ με τους πελάτες μ άσε να το ξέρουν αυτή που με περνουν εσύ πάρε την Βανέσσα και την κάθε Βανέσσα
Το μόνο που ξέρουμε ότι φαίνεται να έχει ωραίους βυζουςΤην έχει πάρει κανείς αυτήν την κοπέλα ξέρουμε τπτ ;
είναι και θεομουναρα!!Η ομορφιά δεν έχει ηλικία αγαπητέ Bixterious
Φιλια στις πατουσιτσες σου στο μουνακι και,στο κωλαρακι σουΚαλησπέρα αγόρια μου..Για όσους είναι ακόμα Αθήνα διαθέσιμη σήμερα μέχρι αργά..Σμουτς
συγνωμη που επεμβαινω συναγωνιστη, ειμαι της αποψης πως οταν ενα νεο κοριτσι της δουλειας αρχιζει και αυθαδιαζει θελει σκληρο κωλογαμιση για να στρωσει χαρακτηρα!!Βιαζεσαι να απαντησεις και δεν σκεφτεσαι τουλαχιστον τι γραφεις !!!
Σου μιλησα με απολυτη ευγενεια και ομορφια ακριβως οπως και οταν σε ειχα μπροστα μου , πελατης σου βλεπεις !
Βλεπεις ομως η αληθεια ενοχλει !!!
Επι πλεον συμφωνα με αυτα που μου εχεις πει δεν προκειται για την "καθε Βανεσα" αλλα για την κολητη φιλη σου.
Γι αυτο σου λεω πρωτα να σκεπτεσαι και μετα να απαντας !!!!
η βιασύνη "σκοτωνει" ....
Εμείς η παλιές τίποτα?? Εμείς δεν έχουμε ψυχή..συγνωμη που επεμβαινω συναγωνιστη, ειμαι της αποψης πως οταν ενα νεο κοριτσι της δουλειας αρχιζει και αυθαδιαζει θελει σκληρο κωλογαμιση για να στρωσει χαρακτηρα!!
μετα τις 20 του μηνα που θα ειμαι στην αθηνα ελπιζω να εισαι διαθεσιμη , δεν θα σε αφησω παραπονεμενη να εισαι σιγουρη εισαι μια ΚΟΥΚΛΑΕμείς η παλιές τίποτα?? Εμείς δεν έχουμε ψυχή..
Ποτέ θα βρεις λίγο χρόνο και για μας..Να σας αφιερώσω και ένα ωραίο τραγούδι πριν τα ραντεβού μου! Lost in the Fire _ The weeknd
Και για τις παλιες εχουμε ψωληΕμείς η παλιές τίποτα?? Εμείς δεν έχουμε ψυχή..