Panta_orthios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 766
- Πόντοι
- 361
Σε εχω βαλει στο wishlist μου καιρο τωρα...νομιζω εχει ερθει ο καιρος να ζησω και εγω την εμπειριαΕμείς η παλιές τίποτα?? Εμείς δεν έχουμε ψυχή..
Σε εχω βαλει στο wishlist μου καιρο τωρα...νομιζω εχει ερθει ο καιρος να ζησω και εγω την εμπειριαΕμείς η παλιές τίποτα?? Εμείς δεν έχουμε ψυχή..
Φίλε μου δεν τα ξέρεις καλά μου φαίνεται...36 ήταν όταν πρωτοεμφανιζόταν ο μέσι στο ροζάριο στα πρώτα του βήματα.....υ.γ. τα θελε ο κωλαράκος σου.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιες μοστράρετε τον πάτο σας αφού δεν τον δίνετε. Και να πεις ότι δεν είναι έργο τέχνης, να το καταλάβω...Καλησπέρα αγόρια μου..Για όσους είναι ακόμα Αθήνα διαθέσιμη σήμερα μέχρι αργά..Σμουτς
Καλά δεν σου απαγορεύουν να τον πιάσεις αν θες. Να τον γαμήσεις δε σ'αφήνουν.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιες μοστράρετε τον πάτο σας αφού δεν τον δίνετε. Και να πεις ότι δεν είναι έργο τέχνης, να το καταλάβω...
Από τις ωραίες φωτογραφίες αυτη
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, αγαπητή μου.Η ομορφιά δεν έχει ηλικία αγαπητέ Bixterious
Πάλι θα σε χύσουμε..
Χρόνια πολλά γλυκέ μου! Δεν είναι κακό να διαφωνούμε..αυτό δείχνει ότι έχουμε άποψη! Στα 30 σου δεν θα μου άρεσες με τίποτα, τώρα στα 50 σου μού αρέσεις σίγουρα... η Rolling stones ασ τραγουδήσουν καλύτερα...Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, αγαπητή μου.
Καλώς ή κακώς, η ομορφιά είναι προνόμιο των νιάτων. Δεν είμαι ο ίδιος που ήμουν στα 30 (τώρα είμαι 50), ούτε κι εσύ είσαι η ίδια που ήσουν στα 25. Ακόμα και όταν μια γυναίκα είναι στα -ηντα, αυτό που λέμε είναι ότι "είναι όμορφη/γοητευτική για την ηλικία της". Αυτή, δυστυχώς, είναι η πικρή αλήθεια.
Κι όπως είπαν και πριν καμιά πενηνταριά χρόνια οι Rolling Stones:
Time can tear down a building or destroy a woman's face
Hours are like diamonds, don't let them waste
Time waits for no one, no favors has he
Time waits for no one, and he won't wait for me
Κούκλα μου γλυκιά, ποτέ δεν ήμουν θιασώτης της μανιχαϊστικής θεώρησης του κόσμου (άσπρο-μαύρο), και ως φύσει και θέσει αδογμάτιστος πιστεύω ότι η αλήθεια, επί μη αντικειμενικών θεμάτων, προκύπτει πάντα από τον συγκερασμό των απόψεων. Συνεπώς, ακόμη κι αν διαφωνούμε, πιθανόν η αλήθεια να κρύβεται κάπου στη μέση.Χρόνια πολλά γλυκέ μου! Δεν είναι κακό να διαφωνούμε..αυτό δείχνει ότι έχουμε άποψη! Στα 30 σου δεν θα μου άρεσες με τίποτα, τώρα στα 50 σου μού αρέσεις σίγουρα... η Rolling stones ασ τραγουδήσουν καλύτερα...
Anybody seen my baby..Στο αφιερώνωΚούκλα μου γλυκιά, ποτέ δεν ήμουν θιασώτης της μανιχαϊστικής θεώρησης του κόσμου (άσπρο-μαύρο), και ως φύσει και θέσει αδογμάτιστος πιστεύω ότι η αλήθεια, επί μη αντικειμενικών θεμάτων, προκύπτει πάντα από τον συγκερασμό των απόψεων. Συνεπώς, ακόμη κι αν διαφωνούμε, πιθανόν η αλήθεια να κρύβεται κάπου στη μέση.
ΥΓ. Οι Stones τα σπάνε!!!
Γεια σου μωρό μουΓεια σου σοφια
Mαγε φερε πισω την taylor magic....!!!!