magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 48.308
Ο αλλος στη ταινια χορευοντας με τους λυκους και η βανεσα γαμιωντας με τα αρκουδια...
Σαν την taylor magic καμια...Κλαψα και δραμα
Ισχύει γιατί είναι μια ΘΕΑ και μουνάρα αλλά νομίζω δεν χρειάζεται να το αναφέρεις στον μάγο..Σαν την taylor magic καμια...
Oλοι αυτο θελουμε την επιστροφη της taylor!!!!!Ισχύει γιατί είναι μια ΘΕΑ και μουνάρα αλλά νομίζω δεν χρειάζεται να το αναφέρεις στον μάγο..
Καλά να είναι το κορίτσι και αν θελήσει θα επιστρέψει..
Εμείς εδώ θα είμαστε.
Aκριβώς αυτό. Καλά να είναι και όταν θέλει θα γυρίσει ξανά στην αγκαλιά μας.. Ο μάγος σίγουρα θα την θέλει, ξέρει να ξεχωρίζει τέτοια κορίτσια. Αναρωτιέμαι άραγε να μας διαβάζει καθόλου ; Nα βλέπει πως λιώνουμε για πάρτη της εναν χρονο μετά και αν ναι πως νιώθει; Εγώ στην θέση της θα ειχα καυλώσει άσχημα να μιλάνε για μένα τόσο ωραίοι και ισχυροί άντρες ...Ισχύει γιατί είναι μια ΘΕΑ και μουνάρα αλλά νομίζω δεν χρειάζεται να το αναφέρεις στον μάγο..
Καλά να είναι το κορίτσι και αν θελήσει θα επιστρέψει..
Εμείς εδώ θα είμαστε.
Σε ποια επανεμφάνιση αναφέρεσαι;Έχοντας υπόψιν την ξαφνική επανεμφάνιση κοπέλας άλλου γραφείου, θέλω να πιστεύω ότι και κάποιες παλιές του Μάγου θα επιστρέψουν κάποια στιγμή αν το θέλουν. Φτάνει να επιστρέψουν με διάθεση να τα κάνουν όλα μούσκεμα να υπενθυμίσουν τι υπηρεσίες πρέπει να λαμβάνουμε.
Σε ποια επανεμφάνιση αναφέρεσαι;
Οκ γιατί μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι γύρισε κάποιαΤο διόρθωσα. Δεν έχει σημασία πλέον γιατί σταμάτησε.
Ολο στα τεσσερα εισαι βανεσακιΚαλησπέρα αγορια.. Διαθεσιμη σημερα
Είναι η αγαπημένη μ στάσηΟλο στα τεσσερα εισαι βανεσακι
Γειά σου Σοφακι!!! Να ελπίζουμε σε κάτι παραπάνω με το κορίτσι?Καυλιαρα