magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 48.712
Την βλέπεις πουθενά στις φωτό η στα βίντεο που έχει ανεβάσει εδώ στο νήμα για extra large..απλά κάποιοι βγάζουν κόμπλεξΤην έχεις συναντήσει και ξέρεις ότι είναι extra large, το ρωτάω για να ξέρω αν πρέπει να βρεθώ μαζί της!!!
Εννοείς εμένα?Την βλέπεις πουθενά στις φωτό η στα βίντεο που έχει ανεβάσει εδώ στο νήμα για extra large..απλά κάποιοι βγάζουν κόμπλεξ
Είπα κάτι για εσένα;; Αφού είπες ότι δεν την έχεις δει εσυ την κοπέλα..Γενικά μίλησαΕννοείς εμένα?
Παντως η γουρνοπουλα με αλατοπιπερο και συνοδεια μπυρας ειναι τρομερος συνδυασμοςΣτη Θήβα θα έχει γουρουνόπουλα αυτή την περίοδο λόγω πανηγυριού, εκεί την βρίσκουμε δηλαδή;
Σταματα σατανα και κάνω διατροφήΠαντως η γουρνοπουλα με αλατοπιπερο και συνοδεια μπυρας ειναι τρομερος συνδυασμος
Δηλαδη αρνεισαι να πεταχτουμε μεχρι Μεσσηνια να γευτουμε τραγανη γουρνοπουλα με μπολικο αλατοπιπερο και ριγανη , να πνιγουμε στην παγωμενη μπυρα και να επιστρεψουμε το πρωι με την αυγη ????Σταματα σατανα και κάνω διατροφή
Το λες και ονειρικό τέλος καλοκαιριού αυτό..Δηλαδη αρνεισαι να πεταχτουμε μεχρι Μεσσηνια να γευτουμε τραγανη γουρνοπουλα με μπολικο αλατοπιπερο και ριγανη , να πνιγουμε στην παγωμενη μπυρα και να επιστρεψουμε το πρωι με την αυγη ????
Εσυ παντως θα κοιμασαι διπλα μου εγω θα οδηγω....
Μετα τη γουρνοπουλα εχει και λουκουμαδες ετσιΔηλαδη αρνεισαι να πεταχτουμε μεχρι Μεσσηνια να γευτουμε τραγανη γουρνοπουλα με μπολικο αλατοπιπερο και ριγανη , να πνιγουμε στην παγωμενη μπυρα και να επιστρεψουμε το πρωι με την αυγη ????
Εσυ παντως θα κοιμασαι διπλα μου εγω θα οδηγω....
Αχχχχχ με καρφωνεις και θα με διαγραψει απο την λιστα....Μετα τη γουρνοπουλα εχει και λουκουμαδες ετσι
Πες το ψεματα κουκλιτσα , αρακτοι στην αμουδια με την γουρνοπουλα τις μπυρες στο ψυγειο και ο ηλιος να βουταει στη θαλασσα στη Μεσσηνια μπροστα στα ποδια σου.....Το λες και ονειρικό τέλος καλοκαιριού αυτό..
Κάτι τέτοια μ λέτε και κάνω συνειρμούςΠες το ψεματα κουκλιτσα , αρακτοι στην αμουδια με την γουρνοπουλα τις μπυρες στο ψυγειο και ο ηλιος να βουταει στη θαλασσα στη Μεσσηνια μπροστα στα ποδια σου.....
και η βραδια σιγουρα εχει και συνεχεια....
Κ σεξ τουλάχιστον δυο ώρες να κάψουμε ότι φάγαμεΜετα τη γουρνοπουλα εχει και λουκουμαδες ετσι
Την γουρουνοπούλα μπορείς να την τρως και 2 και 3 ώρες. Με την κοπέλα θα βρεθείς 1 ώραΤι ειναι καλυτερο να τρως τραγανιστη πετσουλα απο γουρνοπουλα ή να γλειφεις το τρυφερο μουνακι της βανεσας?
Νομίζω κάλυψες ολο το φάσμα της αντίθεσης χαχαχαχαχαΤην γουρουνοπούλα μπορείς να την τρως και 2 και 3 ώρες. Με την κοπέλα θα βρεθείς 1 ώρα
Την γουρουνοπούλα μπορείς να την τρως με παρέα, την κοπέλα όχι
Την γουρουνοπούλα μπορείς να την πιάσεις από όπου θέλεις, η κοπέλα μπορεί και να διαμαρτυρηθεί.
Την γουρουνοπούλα την δαγκώνεις δυνατά, η κοπέλα θα θυμώσει αν την δαγκώσεις
Η γουρουνοπούλα συνοδεύεται απαραίτητα από παγωμένη μπύρα, η κοπέλα όχι
Η γουρουνοπούλα δεν θα σε στείλει για μπάνιο πριν τη φας. Το πολύ πολύ να πλύνεις τα χέρια σου.
Όταν τρως την γουρουνοπούλα μπορείς οποτεδήποτε να κάνεις διάλειμμα. Με την κοπέλα αν κάνεις διάλειμμα άντε να ξανασηκωθεί.
Η γουρουνοπούλα τρώγεται και κρύα, η γυναίκα όχι
Η γουρουνοπούλα δεν θα διαμαρτυρηθεί ποτέ αν είσαι αξύριστος
Μπορείς να μιλήσεις στη γυναίκα σου για ένα καλό τραπέζι με γουρουνοπούλα. Αντιθέτως δεν θα της πεις ποτέ για ένα καλό κρεββάτι με κοπέλα
Προσπάθησα να δώσω μια σφαιρική κάλυψη στο θέμαΝομίζω κάλυψες ολο το φάσμα της αντίθεσης χαχαχαχαχα
Μία υποσημείωση. Και την κοπέλα μπορείς να την φας με παρέα αν είσαι μερακλής. Επίσης μπορείς να να τσιμπήσεις 2 κοπέλες αλλά δεν μπορείς να φας 2 γουρουνοπούλες. Just saying.Την γουρουνοπούλα μπορείς να την τρως και 2 και 3 ώρες. Με την κοπέλα θα βρεθείς 1 ώρα
Την γουρουνοπούλα μπορείς να την τρως με παρέα, την κοπέλα όχι
Την γουρουνοπούλα μπορείς να την πιάσεις από όπου θέλεις, η κοπέλα μπορεί και να διαμαρτυρηθεί.
Την γουρουνοπούλα την δαγκώνεις δυνατά, η κοπέλα θα θυμώσει αν την δαγκώσεις
Η γουρουνοπούλα συνοδεύεται απαραίτητα από παγωμένη μπύρα, η κοπέλα όχι
Η γουρουνοπούλα δεν θα σε στείλει για μπάνιο πριν τη φας. Το πολύ πολύ να πλύνεις τα χέρια σου.
Όταν τρως την γουρουνοπούλα μπορείς οποτεδήποτε να κάνεις διάλειμμα. Με την κοπέλα αν κάνεις διάλειμμα άντε να ξανασηκωθεί.
Η γουρουνοπούλα τρώγεται και κρύα, η γυναίκα όχι
Η γουρουνοπούλα δεν θα διαμαρτυρηθεί ποτέ αν είσαι αξύριστος
Μπορείς να μιλήσεις στη γυναίκα σου για ένα καλό τραπέζι με γουρουνοπούλα. Αντιθέτως δεν θα της πεις ποτέ για ένα καλό κρεββάτι με κοπέλα
Μην παίρνεις κι όρκοΜία υποσημείωση. Και την κοπέλα μπορείς να την φας με παρέα αν είσαι μερακλής. Επίσης μπορείς να να τσιμπήσεις 2 κοπέλες αλλά δεν μπορείς να φας 2 γουρουνοπούλες. Just saying.
μωρό μου δοκίμασε με πρώτα και μετά πες μας τι ισχύει κααι τι δεν ισχύει