Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.266
- Πόντοι
- 2.036
Αχ...Τι κάνουν τα μωρακια !!!
Αχ...Τι κάνουν τα μωρακια !!!
Τούμπανο είσαι!!!Τι κάνουν τα μωρακια !!!
Τι εννοείς εδώ αγάπη μ γιατί δεν το κατάλαβα καλά…Απ ότι θυμάμαι είμαστε σε ντουο μαζί..Πρόσεχε λίγο τι γράφεις δημόσια σε παρακαλώ πολύ!!!!Πρώτον καλό θα ήτανε να μιλάς ποιο όμορφα πρώτα εσύ και τι κάνω εγώ με τους πελάτες μ άσε να το ξέρουν αυτή που με περνουν εσύ πάρε την Βανέσσα και την κάθε Βανέσσα
Συμφωνω!να δουμε και κανα κωλο ομως!Καλοκαιριάτικος καβγᾶς! ΤΕΛΕΙΑ! Σκυλοβαριόμασταν λιγάκι ὄσοι ἔχουμε μείνει εἰς τὰς Ἀθήνας...
36 ήταν όταν πρωτοεμφανιζόταν ο μέσι στο ροζάριο στα πρώτα του βήματα.....υ.γ. τα θελε ο κωλαράκος σου.36 φιλος....τυφλος εισαι?
εννοείται αλλά να γράφεται και η πραγματική ηλικία για όσους έχουν θέμα...μην τους κοροιδεύουμε τους ανθρώπους.....εγώ είμαι μιλφάκιας τρελός δεν έχω θέμα....υπάρχουν όμως άλλοι που έχουν. Οπότε για αυτό και το σχόλιο.Η ομορφιά δεν έχει ηλικία αγαπητέ Bixterious
σώωωωωωπαααααααααα καλεΌπως έχουμε δει στην πράξη η ηλικία δεν σου εξασφαλίζει καλή απόδοση. Υπάρχουν σαραντάρες που πετάνε και πιτσιρίκια που σέρνονται.
Καυλωνουμε μες τις φωτο σου βρε μωρο!Τι κάνουν τα μωρακια !!!
δν είπα κάτι για εσένα Βανέσσα μ για το άλλο το είπαΤι εννοείς εδώ αγάπη μ γιατί δεν το κατάλαβα καλά…Απ ότι θυμάμαι είμαστε σε ντουο μαζί..Πρόσεχε λίγο τι γράφεις δημόσια σε παρακαλώ πολύ!!!!
Οκέι απλά πρόσεχε λίγο πως διατυπώνεις τον γραπτό λόγο εδώ γιατί εύκολα γίνονται παρεξηγήσεις..όλα καλάδν είπα κάτι για εσένα Βανέσσα μ για το άλλο το είπα
αφού ψοφατε για δράματα χαχαχαχἜληξε γρήγορα ὁ καβγᾶς... Τί κρίμα...!
αφού ψοφατε για δράματα χαχαχαχ
και για κωλους!!αφού ψοφατε για δράματα χαχαχαχ
Το ''εσύ πάρε την Βανέσσα και την κάθε Βανέσσα'' είναι υποτιμητικό για τη Βανέσα,αμόρφωτο κοράσιο και να μάθεις ορθογραφία..Πρώτον καλό θα ήτανε να μιλάς ποιο όμορφα πρώτα εσύ και τι κάνω εγώ με τους πελάτες μ άσε να το ξέρουν αυτή που με περνουν εσύ πάρε την Βανέσσα και την κάθε Βανέσσα
Κρατησε λιγο το δραμα αυτο αλλα μπορω να πω πως ηταν σαφως καλυτερο απο αυτο που ειδα στην Επιδαυρο φετος,και απο θεμα ηθοποιων @Βανέσα Magic @Βιβιαν magic girls ,θεωρω σαν duo τα σπανε (και θελω συντομα να το επιβεβαιωσω απο κοντα) και απο θεμα εκτελεσης του εργου!αφού ψοφατε για δράματα χαχαχαχ