Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.453
Αντε να μπει νεο αιμα
Αυτά μας φτιάχνουν τη μέραΚαλημέρα μωράκια..Περιμένοντας το καφεδάκι μου είπα να σας δείξω λίγο το μουνακι μου πριν ξεκινήσω τη σκληρή (ελπίζω να είστε όλοι σήμερα πολύ σκληροί) εργασία
Καλημέρα!!!Καλημέρα μωράκια..Περιμένοντας το καφεδάκι μου είπα να σας δείξω λίγο το μουνακι μου πριν ξεκινήσω τη σκληρή (ελπίζω να είστε όλοι σήμερα πολύ σκληροί) εργασία
Σε καποιες περιπτωσεις ειναι κακο,σε αλλες καλο.Μπάα.... Ἀνακύκλωση τοῦ παλιοῦ θά'ναι... Μακάρι νά κάνω λάθος....
Σκληρο-σκληροΚαλημέρα μωράκια..Περιμένοντας το καφεδάκι μου είπα να σας δείξω λίγο το μουνακι μου πριν ξεκινήσω τη σκληρή (ελπίζω να είστε όλοι σήμερα πολύ σκληροί) εργασία
Μια μπουκια το κρουασανακι σου βανεσακιΚαλημέρα μωράκια..Περιμένοντας το καφεδάκι μου είπα να σας δείξω λίγο το μουνακι μου πριν ξεκινήσω τη σκληρή (ελπίζω να είστε όλοι σήμερα πολύ σκληροί) εργασία
Μια μπουκια το κρουασανακι σου βανεσακι
Επρεπε να δειξεις και στο ντελιβερι του μουνακι σου.....αντι για φιλοδωρηματοςΜια μπουκια το κρουασανακι σου βανεσακι
Μια μέρα είχα ανοίξει κ δεν φόραγα σουτιέν και φαινόταν το στήθος μου..έκανε λάθος στα ρέστα..κ δεν τον πρόλαβα να του τα δώσω πίσωΕπρεπε να δειξεις και στο ντελιβερι του μουνακι σου.....αντι για φιλοδωρηματος
Εχασε τα λογικα του ο ανθρωπος...λογικο με τη βυζαρα σου χυμα...Μια μέρα είχα ανοίξει κ δεν φόραγα σουτιέν και φαινόταν το στήθος μου..έκανε λάθος στα ρέστα..κ δεν τον πρόλαβα να του τα δώσω πίσω
Πω πω τι τον βρήκε τον άνθρωπο. Πάω στοίχημα οτι ολες τις παραγγελίες λάθος θα τις έδωσε μετά. Αν ήταν σε θέση να τις παραδώσει δηλαδή και δεν δήλωσε ξαφνική αδιαθεσία.Μια μέρα είχα ανοίξει κ δεν φόραγα σουτιέν και φαινόταν το στήθος μου..έκανε λάθος στα ρέστα..κ δεν τον πρόλαβα να του τα δώσω πίσω
Για να του ανοιγαν ολες χωρις σουτιεν με τα.βυζια πρωτη μουρη,ολο λαθος θα εκανε με τα λεφτα.μεσα θα μπαινε..Πω πω τι τον βρήκε τον άνθρωπο. Πάω στοίχημα οτι ολες τις παραγγελίες λάθος θα τις έδωσε μετά. Αν ήταν σε θέση να τις παραδώσει δηλαδή και δεν δήλωσε ξαφνική αδιαθεσία.
Πω πω τι τον βρήκε τον άνθρωπο. Πάω στοίχημα οτι ολες τις παραγγελίες λάθος θα τις έδωσε μετά. Αν ήταν σε θέση να τις παραδώσει δηλαδή και δεν δήλωσε ξαφνική αδιαθεσία.
Τι να κάνω ρε μωράκια αφού πέφτει η τιράντα δεν κάθεται με τίποτα..Ο τελευταίος προχτές μπερδεύτηκε μένω στον δεύτερο κ πήγαινε προς τον τρίτο του λέω απ την άλλη κατεβαίνεις χαχαχαΓια να του ανοιγαν ολες χωρις σουτιεν με τα.βυζια πρωτη μουρη,ολο λαθος θα εκανε με τα λεφτα.μεσα θα μπαινε..
Σου αρεσει να μας αναστατωνειςΤι να κάνω ρε μωράκια αφού πέφτει η τιράντα δεν κάθεται με τίποτα..Ο τελευταίος προχτές μπερδεύτηκε μένω στον δεύτερο κ πήγαινε προς τον τρίτο του λέω απ την άλλη κατεβαίνεις χαχαχα
Συνοδεία εργατών γης … γιατί έχουν γίνει ακριβοθώρητοι , συντεχνίεςΑν γυρίσει Τέιλορ της γράφω κάτι χωράφια στο χωριό