james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 17.251
- Πόντοι
- 11.645
Αδυνάτισες..Τι κάνουν τα αγόρια μού? Πώς πάνε τα κέφια γιατί ο καιρός έχει κατάθλιψη ! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα
Αδυνάτισες..Τι κάνουν τα αγόρια μού? Πώς πάνε τα κέφια γιατί ο καιρός έχει κατάθλιψη ! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα
Φέρε μας το καλοκαίρι...Ξέρεις εσύ...Τι κάνουν τα αγόρια μού? Πώς πάνε τα κέφια γιατί ο καιρός έχει κατάθλιψη ! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα
Στεγνή λέμε..Αδυνάτισες..
Ησουν και θα σαι,καυλαΣτεγνή λέμε..
το "αδυνάτισες" σημαίνει ότι ...και θα ομόρφυνες (κι άλλο!)Στεγνή λέμε..
Στα 4 να δεις πόσο ωραία...το "αδυνάτισες" σημαίνει ότι ...και θα ομόρφυνες (κι άλλο!)
κάτι ξέρω... ειδικά άμα μπαίνει κ στον κώλο σου είναι ονειρεμένο!Στα 4 να δεις πόσο ωραία...
Ωωωωωω!!Στα 4 να δεις πόσο ωραία...
Ωραία φωτό στο avatar...Στεγνή λέμε..
Είχα καλό παρτενέρκάτι ξέρω... ειδικά άμα μπαίνει κ στον κώλο σου είναι ονειρεμένο!
Μην βάζεις ονόματα ρε μαν. Έλεος.Mariel mariel είσαι δω;
Όνειρο θα είναι…Στα 4 να δεις πόσο ωραία...
Ο κόσμος το έχει τούμπανο και Εσυ κρυφό καμάρι !!Μην βάζεις ονόματα ρε μαν. Έλεος.
Πρώτον το διέγραψα γιατί ίσως έχεις δίκιο !! Δεύτερον το όνομα της έχει ξανά αναφερθεί σε αυτό το thread !!Γιατί κάποιοι είναι καθυστερημένοι και λένε δημόσια ονόματα;
Εκθέτουν έτσι τις κοπέλες.
Βλέπεις πάω μαλακωσια πίσω από μια ανωνυμία άρα το ποιος είναι καθυστερημένος άλλου αυτάΠρώτον το διέγραψα γιατί ίσως έχεις δίκιο !! Δεύτερον το όνομα της έχει ξανά αναφερθεί σε αυτό το thread !!
Πρώτον το διέγραψα γιατί ίσως έχεις δίκιο !! Δεύτερον το όνομα της έχει ξανά αναφερθεί σε αυτό το thread !!
Ok φίλε μου δεκτό !!!Ναι αλλά καλό είναι να μην αναφέρεται. Όσοι γνωρίζουμε ονόματα, ας τα κρατάμε για τον εαυτό μας.