papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.471
- Πόντοι
- 27.261
α ελεγα μηπως ηθελες να ακολουθησεις και εσυ τη συνταγη της πουτσας...Ἔγραψα κάτι τέτοιο; Ὄχι.
με συγχωρεις
α ελεγα μηπως ηθελες να ακολουθησεις και εσυ τη συνταγη της πουτσας...Ἔγραψα κάτι τέτοιο; Ὄχι.
Οχι απο ομαδα,αλλα χτες που ειμανε Πειραια εκανα 30 λεπτα να μπω ποταμι και αστα.Ελπίζω όχι για την ομάδα..Λοιπόν απ την άλλη βδομάδα θα σας έχω κ μια έκπληξη (όχι δεν είναι το αναλ) κάτι άλλο έρχεται
Θα σας αρέσει είμαι σίγουρη..Λίγο υπομονήΠοια είναι άραγε η έκπληξη;;;;
Όσο;;;
Ζουμερη μας καυλωνεις.αν επιστρεψει η φιλη σου η αμυγδαλια σηκωσεις και το ευρωπαικο οχι καυλωμενη....πουτσες θα σπας.Θα σας αρέσει είμαι σίγουρη..Λίγο υπομονή
Δεν είναι η αμυγδαλιά παιδιά..Αν γυρίσει πίσω η αμυγδαλιά που ειλικρινά το εύχομαι κ εγώ γιατί το ντουο μας άφησε εποχή απ ότι βλέπω θα έρθει κεραυνός εν αίθρια..Δεν θα προλάβω καν να ενημερώσω θα ξυπνήσετε ένα πρωί και θα την δείτε..Αλλά μέχρι τότε αναμένετε λίγες μέρες ανυπόμονα αγόρια και θα δείτεΖουμερη μας καυλωνεις.αν επιστρεψει η φιλη σου η αμυγδαλια σηκωσεις και το ευρωπαικο οχι καυλωμενη....πουτσες θα σπας.
Εσύ έρωτας με την ερυθρόλευκη φανέλαΚαλημέρα μωράκια προκριθήκαμε στο φάιναλ φορ κ είμαι καυλωμενη..Αυριο απο 2 μέχρι αργά..⚪️
Παραμένουμε σε αναμονή...Θα σας αρέσει είμαι σίγουρη..Λίγο υπομονή
Την καλύτερη συνταγή ακολουθείς!! Αλλά δεν μας έχει πει το υπέροχο κωλαράκι σου είναι ανοιχτό για μάς;;;Το παλεύω ακολουθώ την συνταγή της πουτσας..Κάνε σεξ αδυνατίζει
Ασε ρε πονηρε !!αααα εγω δε ξερω τιποτα απο μπαλα και σεντρες
Λείπει και η Γιολάντα που έδινε ρυθμό και ζωντάνια στις συχνές της παρεμβάσεις … ας είναι καλάΓενικά ἀπ'τὸ περασμένο φθινόπωρο, ἀπ'τά μέσα Σεπτεμβρίου περίπου, ΟΛΑ τὰ νήματα ἔχουν λιγώτερη κίνηση, ἀλλά εἰδικά αὐτό....
Χαχα … εποχική και αυτήΑμυγδαλιά - Βικιπαίδεια
el.wikipedia.org
Ασε ρε πονηρε !!
Moνο η τειλορ αν γυρνουσε...!!!!Ελπίζω όχι για την ομάδα..Λοιπόν απ την άλλη βδομάδα θα σας έχω κ μια έκπληξη (όχι δεν είναι το αναλ) κάτι άλλο έρχεται
Αν γυρίσει Τέιλορ της γράφω κάτι χωράφια στο χωριόMoνο η τειλορ αν γυρνουσε...!!!!
Το παιζει οτι εχει σταματησει αλλα δεν ξερω αν ειναι αληθεια και δουλευει σε κλειστο κυκλο κρυφα...αλλωστε οι καλυτερες αυτο κανουν δεν εχουν καν νημα εδω μεσα...!!!Αν γυρίσει Τέιλορ της γράφω κάτι χωράφια στο χωριό
Πάντα τέτοια εύχομαι κορίτσι μου , έτσι να σε βλέπουμε καυλωμένη ε χαρούμενη ήθελα να πω , για να χαιρόμαστε ολοι μαζί..Καλημέρα μωράκια προκριθήκαμε στο φάιναλ φορ κ είμαι καυλωμενη..Αυριο απο 2 μέχρι αργά..⚪️
Θα δείξει. Τιποτα δεν είναι δεδομένο. Πολλές λένε οτι σταματάνε, αλλά γυρίζουν μετά απο λιγο. Θα δούμε. Εμείς εδώ θα ήμαστε.Το παιζει οτι εχει σταματησει αλλα δεν ξερω αν ειναι αληθεια και δουλευει σε κλειστο κυκλο κρυφα...αλλωστε οι καλυτερες αυτο κανουν δεν εχουν καν νημα εδω μεσα...!!!