greenmexico1369
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2016
- Like
- 462
- Πόντοι
- 21
Σόνια ούτε anal ούτε cif cim? κρίμα...
Πιστευω θα προστεθούν σιγά σιγά . Συχνά προσθέτουν υπηρεσίες μετά απο λίγο. Χτες ανέβηκε άλλωστε .Σόνια ούτε anal ούτε cif cim? κρίμα...
Ανερχόμενη δύναμη !!
Και εγώ έτσι πιστεύω...Δεν είναι και η πρώτη που ξεκινάει χωρίς extraΠιστευω θα προστεθούν σιγά σιγά . Συχνά προσθέτουν υπηρεσίες μετά απο λίγο. Χτες ανέβηκε άλλωστε .
Με την πολύ μικρή εμπειρία όπως την βλέπω θα συναγωνιστεί με αρκετές του γραφείου εδω πέρα!!! Αριανα τρέμε !!!!Και εγώ έτσι πιστεύω...Δεν είναι και η πρώτη που ξεκινάει χωρίς extra
Καλά την Αρίανα δύσκολο...Με την πολύ μικρή εμπειρία όπως την βλέπω θα συναγωνιστεί με αρκετές του γραφείου εδω πέρα!!! Αριανα τρέμε !!!!
Γραφτο και θυμήσου τοΚαλά την Αρίανα δύσκολο...
Αλήθεια ξέρουμε πότε θα επιστρέψει;Φέρτε πίσω τη Γιολάντα βρε παιδιά μας λείπει η κωλαρα της.
Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ καλή. Νέα , ψηλή , ωραίο σωμα...
Συμφωνώ. Δύσκολο αλλα όχι αδύνατο . Αν και δεν μου αρέσει να συγκρίνω κοπέλες, θα πω μακάρι η καινούρια να αποδειχθεί το ίδιο καλή με τΙς υπόλοιπες καλές κοπέλες του γραφείου. Καλό για εμάς θα ναι, χρειαζόμαστε να έχουμε περισσότερες καλές επιλογές. Γενικά μου αρέσει η ανανέωση..Δύσκολο να βρει το γραφείο μια σαν τη Αρίανα να δίνει την κωλαρα της έτσι και να κάνει ότι κάνει η Αρίανα όπως αυτή ξέρει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο ποιο όμορφος κωλος του μπου και απ' τις λίγες γυναίκες που έκαναν τον κώλο τους μουνι
Καλε ψωφησε το νημα;;;;;;
Αδειο ειναι.Δέ φαίνεται;
Αδειο ειναι.
Ουτε κραξιμο δεν πεφτει