Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 13.900
- Πόντοι
- 2.256
Εχει και golden!!Την Σοφια και τα ματια σας
Εχει και golden!!Την Σοφια και τα ματια σας
Σοφια σε παρακαλω μν μου μιλας εσυ για τριο γιατι δεν θελω να το θυμαμαι(δεν ηταν η Αριαννα).Ασε να κρατησω την αναμνηση που εφυγε ποιο νωρις η αλλη και μειναμε τα δυο μας.Έπρεπε τότε να κάνουμε το ντουο με Άριανα θα σου άρεσε σίγουρα...όσο για την απορία νομίζω το έγραψε το κορίτσι ότι έφαγε πολλές φορές φάρσα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχαχαχαχαχα
Ωραια απο βδομαδα γιατι για αυτην τελιωσεςΓυρνά πίσω έχω διαβάσει όλο το καμασουτρα...
Παράθεση σορρυ εγώ εσάς όχι εσείς εμένα !!! Αριανα άντε τάμα μωρε θα κάνουμε να σε πετύχουμε ;;; Μια δόση από εσενα θελουμε πριν το καλοκαίρι!!Αριανα και Σοφία duo γαματε με και ας κλαίω και ας είναι η τελευταία στιγμή της ζωής μου!!!
Βρείτε τρόπο ώστε να μην τρώτε φάρσες που υπάρχουν τρόποι έτσι!!!! Πολύ παρα πολύ.Έπρεπε τότε να κάνουμε το ντουο με Άριανα θα σου άρεσε σίγουρα...όσο για την απορία νομίζω το έγραψε το κορίτσι ότι έφαγε πολλές φορές φάρσα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχαχαχαχαχα
Αυτό είναι το τοπ duo του γραφείουΑριανα και Σοφία duo γαματε με και ας κλαίω και ας είναι η τελευταία στιγμή της ζωής μου!!!
Για αρχή θα μυρίσουμε τα νύχια μας τα ωραία..Βρείτε τρόπο ώστε να μην τρώτε φάρσες που υπάρχουν τρόποι έτσι!!!! Πολύ παρα πολύ.
Υπάρχει όμως τρόπος στο ξαναλέω δεν θα κάτσω να το αναλύσω εδώ!!! Αλλά και οι δυο είστε υπέροχες!! Αλλά υπάρχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στην αριαναΓια αρχή θα μυρίσουμε τα νύχια μας τα ωραία..
α
Υπάρχει όμως τρόπος στο ξαναλέω δεν θα κάτσω να το αναλύσω εδώ!!! Αλλά και οι δυο είστε υπέροχες!! Αλλά υπάρχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στην αριανα
Αμφιβάλλω αν η ηλιθιότητα καποιων μπορεί να αντιμετωπιστεί δυστυχώς. Και τι καταλαβαίνουν με αυτό, πραγματικά απορώ. Οχι τίποτα άλλο , αλλά μας την στερούν και εμάς την κοπέλα χωρις λόγο. Κατάλαβες φίλε μου;Βρείτε τρόπο ώστε να μην τρώτε φάρσες που υπάρχουν τρόποι έτσι!!!! Πολύ παρα πολύ.
Καύλα είσαι!!!!Καλησπέρα μωράκια
Μαζί από 6:30
Παλι νυχια εκαμες;Για αρχή θα μυρίσουμε τα νύχια μας τα ωραία..
Πάντα...Καύλα είσαι!!!!
ταμιας στα αβ βασιλοπουλοςΈχει δουλέψει ξανά;
Πολύ καλή αρχή η Σόνια βλέπω..