james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.713
- Πόντοι
- 10.395
το "αδυνάτισες" σημαίνει ότι ...και θα ομόρφυνες (κι άλλο!)Στεγνή λέμε..
το "αδυνάτισες" σημαίνει ότι ...και θα ομόρφυνες (κι άλλο!)Στεγνή λέμε..
Στα 4 να δεις πόσο ωραία...το "αδυνάτισες" σημαίνει ότι ...και θα ομόρφυνες (κι άλλο!)
κάτι ξέρω... ειδικά άμα μπαίνει κ στον κώλο σου είναι ονειρεμένο!Στα 4 να δεις πόσο ωραία...
Ωωωωωω!!Στα 4 να δεις πόσο ωραία...
Ωραία φωτό στο avatar...Στεγνή λέμε..
Είχα καλό παρτενέρκάτι ξέρω... ειδικά άμα μπαίνει κ στον κώλο σου είναι ονειρεμένο!
Μην βάζεις ονόματα ρε μαν. Έλεος.Mariel mariel είσαι δω;
Όνειρο θα είναι…Στα 4 να δεις πόσο ωραία...
Ο κόσμος το έχει τούμπανο και Εσυ κρυφό καμάρι !!Μην βάζεις ονόματα ρε μαν. Έλεος.
Πρώτον το διέγραψα γιατί ίσως έχεις δίκιο !! Δεύτερον το όνομα της έχει ξανά αναφερθεί σε αυτό το thread !!Γιατί κάποιοι είναι καθυστερημένοι και λένε δημόσια ονόματα;
Εκθέτουν έτσι τις κοπέλες.
Βλέπεις πάω μαλακωσια πίσω από μια ανωνυμία άρα το ποιος είναι καθυστερημένος άλλου αυτάΠρώτον το διέγραψα γιατί ίσως έχεις δίκιο !! Δεύτερον το όνομα της έχει ξανά αναφερθεί σε αυτό το thread !!
Πρώτον το διέγραψα γιατί ίσως έχεις δίκιο !! Δεύτερον το όνομα της έχει ξανά αναφερθεί σε αυτό το thread !!
Ok φίλε μου δεκτό !!!Ναι αλλά καλό είναι να μην αναφέρεται. Όσοι γνωρίζουμε ονόματα, ας τα κρατάμε για τον εαυτό μας.
Πολύ το θέλω αυτό!Στα 4 να δεις πόσο ωραία...
δεν νομίζω πως η ίδια το κρύβει πάντως... και άλλωστε "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον"Γιατί κάποιοι είναι καθυστερημένοι και λένε δημόσια ονόματα;
Εκθέτουν έτσι τις κοπέλες.
Κατέβηκε χτες το προφίλ της φίλε μου. 5 μέρες έμεινε. Τώρα αν ειναι προσωρινό ή όχι θα το μάθουμε.Κανενας να πηγε με Σονια να μας πει εντυπωσεις;
Απο την στιγμή που για μας εδώ δεν ειναι διαθέσιμη, τότε έχει σταματήσει. Εχει σταματήσει και άλλη φορά απο τον μάγο άλλωστε .Μπορεί να έχει σχεση ( με την εμφάνιση που έχει πολλοί θα την παρακαλάνε καθε μερα) ή απλά να θέλει να κάνει κάτι αλλο στην ζωη της πια . Ας εστιάσουμε στο υπάρχον ρόστερ και βλέπουμε..Το ξερω οτι ειναι χορευτρια...αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει σταματησει απο τα ραντεβου
Αντε να μπει νεο αιμαΚατέβηκε χτες το προφίλ της φίλε μου. 5 μέρες έμεινε. Τώρα αν ειναι προσωρινό ή όχι θα το μάθουμε.