Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.453
Δεν έχει ξανά δουλέψειΗ Μάγια των αγγέλων ειναι αυτή;
Δεν έχει ξανά δουλέψειΗ Μάγια των αγγέλων ειναι αυτή;
Εχει μεγαλη κωλαρα.Δεν έχει ξανά δουλέψει
Κορδονακι σφηνωμενο στα μουνοχειλα και να ψευτοκρυβει τη τρυπουλα.ΑΡΡΩΣΤΙΑ.....Σήμερα από 6 μέχρι αργά μωράκια
Αυτή τον κωλο εγώ τα βυζιαΕχει μεγαλη κωλαρα.
Για αυτο κανετε duo.η μια συμπληρωνει την αλλη.εσυ ανασκελα να χορταινουμε βυζαρες και η αλλη κοπελα μπρουμυτα να χορταινει αυτη σφαλιαρες(στη κωλαρα της)Αυτή τον κωλο εγώ τα βυζια
Ωραία κωλαρα θα την δίνει τουλάχιστονΔεν έχει ξανά δουλέψει
μίαΑμφιβάλλω αν η ηλιθιότητα καποιων μπορεί να αντιμετωπιστεί δυστυχώς. Και τι καταλαβαίνουν με αυτό, πραγματικά απορώ. Οχι τίποτα άλλο , αλλά μας την στερούν και εμάς την κοπέλα χωρις λόγο. Κατάλαβες φίλε μου;
Προφανώς αυτοί που το κάνουν (αν ειναι πολλοι και οχι 1-2 με διαφορετικά νούμερα) κλείνουν το ραντεβού και δεν στέλνουν ποτέ δωμάτιο λίγη ωρα πριν. Εξαφανίζονται. Και εκει τι να κάνει το γραφείο;; Θα τρέχει τελευταία στιγμή να καλύψει το κενό; Πόσο εύκολο να βρεις άλλο ραντεβού και άλλο πελάτη μέσα σε 15- 20 λεπτά; Απλά δεν θα βρεις , η κοπέλα θα χάσει ένα ραντεβού και αν αυτό επαλαμβάνεται κάθε λίγο και λιγάκι τότε θα έρθει και αυτή μετά και με το δίκιο της θα ζητάει πελάτες που το γραφείο ξέρει οτι δεν κοροιδεύουν και έχουν συναντηθεί με άλλες κοπέλες του γραφείου. Θα πει κανείς τώρα, μα εγώ δεν κοροιδεύω και γιατί να την πληρώνουμε όλοι για λίγους ανόητους, αλλά δυστυχώς έτσι γίνεται πάντα. Οι λίγοι πληρώνουν τις βλακείες των πολλών γενικότερα...
Μην κάνουμε πράγματα παιδιά που δεν θέλουμε να μας κάνουν .
για να μην έχει ξαναδουλέψει μάλλον ανερχόμενο Χαγιατοκόριτσο θα ναιΔεν έχει ξανά δουλέψει
Άμα πάει σ αυτόν τον μάπα δεν της ξανά μιλάωμία
καλή απορία
είναι το πώς τσεκάρει ένα γραφείο αν είσαι πελάτης...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για να μην έχει ξαναδουλέψει μάλλον ανερχόμενο Χαγιατοκόριτσο θα ναι
Μη της μιλας.να τη γλειφομουνιασεις αγρια για τιμωριαΆμα πάει σ αυτόν τον μάπα δεν της ξανά μιλάω
Καύλα τα μωρά!!!!!Η εκπληξουλα που σας έλεγα είναι σχεδόν στην πόρτα σας…Έρχεται καινούργιο ντουο και έχω καυλωσει
Η Μάγια των αγγέλων ειναι αυτή;
Άμα πάει σ αυτόν τον μάπα δεν της ξανά μιλάω
Εμένα προσωπικά μ αρέσει να γνωριζω βουνά..έχω κ εγώ δυο μεγάλα και ζουμεράΌχι, η Μάγια είναι αρκετά διαφορετική.
Αν δεν έχει πάει σε αυτόν τότε είναι σοβαρός λόγος να την γνωρίσω. Εσένα κι εκείνη.
Εμένα προσωπικά μ αρέσει να γνωριζω βουνά..έχω κ εγώ δυο μεγάλα και ζουμερά
Αντε να δουμε τι ψαρια θα πιανετε.Η εκπληξουλα που σας έλεγα είναι σχεδόν στην πόρτα σας…Έρχεται καινούργιο ντουο και έχω καυλωσει
Βασικα πουτσες θα πιανουν..Αντε να δουμε τι ψαρια θα πιανετε.
Κουκλακια
Δεν ηθελα να ειμαι τοσο πεζοςΒασικα πουτσες θα πιανουν..
Ααα συγνωμη.να δουμε λοιπον τι λουτσους θα πιανουνΔεν ηθελα να ειμαι τοσο πεζος
Ετσι μπραβοΑαα συγνωμη.να δουμε λοιπον τι λουτσους θα πιανουν
Ωραίος ο αυτοσ πάτος αλλά αν δεν επιστρέψει το αμύγδαλο δεν είμαστε ευχαριστημένοιΗ εκπληξουλα που σας έλεγα είναι σχεδόν στην πόρτα σας…Έρχεται καινούργιο ντουο και έχω καυλωσει