Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.453
Πάει αυτή παντρεύτηκε τον Φατσέα..μεθιστανα του πλούτου χαχαχαχΧΩραίος ο αυτοσ πάτος αλλά αν δεν επιστρέψει το αμύγδαλο δεν είμαστε ευχαριστημένοι
Πάει αυτή παντρεύτηκε τον Φατσέα..μεθιστανα του πλούτου χαχαχαχΧΩραίος ο αυτοσ πάτος αλλά αν δεν επιστρέψει το αμύγδαλο δεν είμαστε ευχαριστημένοι
Να που θα φαω ολα μου τα λεφτα! Βυζαρες η μια,κωλαρα η αλλη!!!Η εκπληξουλα που σας έλεγα είναι σχεδόν στην πόρτα σας…Έρχεται καινούργιο ντουο και έχω καυλωσει
Είστε και οι δυο για σφηροκοπημα τέρμαΗ εκπληξουλα που σας έλεγα είναι σχεδόν στην πόρτα σας…Έρχεται καινούργιο ντουο και έχω καυλωσει
Άμα δεις και πρόσωπο θα δανειστείς κ από φίλους χιχιχιχιΝα που θα φαω ολα μου τα λεφτα! Βυζαρες η μια,κωλαρα η αλλη!!!
Εαν εχει προσωπακι σαν το δικο σου...γιναμεΆμα δεις και πρόσωπο θα δανειστείς κ από φίλους χιχιχιχι
Αν δινει και κωλο παω για καταναλωτικο δανειοΆμα δεις και πρόσωπο θα δανειστείς κ από φίλους χιχιχιχι
ΧαχαχαχαχαχαχαΑν δινει και κωλο παω για καταναλωτικο δανειο
Καλά γαμήσια να έχουμε. Πολλούς χαιρετισμούς στην φίλη σου...Η εκπληξουλα που σας έλεγα είναι σχεδόν στην πόρτα σας…Έρχεται καινούργιο ντουο και έχω καυλωσει
Τοτες για τα διασχισουμε αυτα τα βουνα θα πρεπει να "χυσουμε"ιδρωτα.Εμένα προσωπικά μ αρέσει να γνωριζω βουνά..έχω κ εγώ δυο μεγάλα και ζουμερά
Και όχι μόνο ιδρώτα πιστεύωΤοτες για τα διασχισουμε αυτα τα βουνα θα πρεπει να "χυσουμε"ιδρωτα.
Η φίλη μου προετοιμάζεται να ξεκινήσει ελπίζω να την αγαπήσετε όπως κ μέναΚαλά γαμήσια να έχουμε. Πολλούς χαιρετισμούς στην φίλη σου...
Ιδρωτας σπερμα και μουνοζουμο.Και όχι μόνο ιδρώτα πιστεύω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η φίλη μου προετοιμάζεται να ξεκινήσει ελπίζω να την αγαπήσετε όπως κ μένα
Η Αριανα μας εθεάθη χθες στην Γλυφάδα.Ήθελα να πάω να την πειράξω αλλά το ξανασκέφτηκα και λέω ότι οι κοπέλες αυτές έχουν και προσωπική ζωή και δεν θα ήθελαν τον καθένα που την γνωρίζουν να μιλανε για την δουλειά και τις υπηρεσίες που μας προσφέρουν.Αριανα συνέχισε να μας τρελαίνεις!!
Πορτοφόλι γερο να έχεις και πάνε πείραξε την μαν !!! Μην κολλάς !!!Η Αριανα μας εθεάθη χθες στην Γλυφάδα.Ήθελα να πάω να την πειράξω αλλά το ξανασκέφτηκα και λέω ότι οι κοπέλες αυτές έχουν και προσωπική ζωή και δεν θα ήθελαν τον καθένα που την γνωρίζουν να μιλανε για την δουλειά και τις υπηρεσίες που μας προσφέρουν.Αριανα συνέχισε να μας τρελαίνεις!!
Και καλα εκανες.Η Αριανα μας εθεάθη χθες στην Γλυφάδα.Ήθελα να πάω να την πειράξω αλλά το ξανασκέφτηκα και λέω ότι οι κοπέλες αυτές έχουν και προσωπική ζωή και δεν θα ήθελαν τον καθένα που την γνωρίζουν να μιλανε για την δουλειά και τις υπηρεσίες που μας προσφέρουν.Αριανα συνέχισε να μας τρελαίνεις!!
Θα ενταχθει στην αξιοσεβαστη κοινοτητα;Και όχι μόνο ιδρώτα πιστεύω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η φίλη μου προετοιμάζεται να ξεκινήσει ελπίζω να την αγαπήσετε όπως κ μένα
Όχι δεν νομίζω να φτιάξει λογαριασμό στο μπου δεν θέλει..θα σας ενημερώνω εγώΘα ενταχθει στην αξιοσεβαστη κοινοτητα;
Καταλαβε η κοπελα την καφριλα εδω μεσα και δεν θελει να μπλεξει.Όχι δεν νομίζω να φτιάξει λογαριασμό στο μπου δεν θέλει..θα σας ενημερώνω εγώ