LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
μηπως ειναι απο την κερκυρα και αυτος ?
μηπως ειναι απο την κερκυρα και αυτος ?
ήρθε ανταγωνισμός?
ωραιες και ενδιαφερουσες ξιφομαχιες παιζονται εκει μεσα, αν και γνωριζω κατιτις για καποια ατομα.Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα - Page 172 - bourdela.com forum
Γεια σε όλους,θελω να γραψεται από δικές σας εμπειρίες στο αυταρχικό τις καλύτερες κοπέλες στο αυταρχικό προγραμμα των στούντιο και τι κανεται πχ ποδολαγνεια,strapon κ.α,βεβαια αυτό είναι και για αυτούς που δεν κολανε γιατί οι περισσότεροι ντρέπονται.ευχαριστωwww.bourdela.com
Δικο σας, πρεπει να τον αρπαζει ελαφρως
Αχ και να ερχόσουν σ εμένα ντυμένη έτσι.. ωραία θα ταν.Καλημέρα Χορνυ μου ❤
Καλημέρα Χορνυ μου ❤
βρε μη ντρέπεσαι να ζητήσεις, και για σένα τοΑχ και να ερχόσουν σ εμένα ντυμένη έτσι.. ωραία θα ταν.
πεσμου οτι δε ξερεις...
Bubble butt!!!Καλημερα❤❤
Υπέροχα λαχταριστά βυζάκια..Καλησπέρα μωρακια Διαθεσιμη από 4
χαχαχα, ωραίος... θα το βγάλει και για έμενα κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον.. είναι μονόδρομος το να την γδύσω, είναι απλώς ακαταμάχητη η άτιμη..βρε μη ντρέπεσαι να ζητήσεις, και για σένα τοβάζειβγάζει
Εμένα παντως με γάμησαν σήμερα να φανταστώ και εσυ γαμηθηκες?Και εγω για δουλειά πρέπει να πάω
Απλα οταν αισθανεσαι περηφανος που αυτο που αναγραφεται σε μια εικονα το εχεις αντικρησει γενικα liveΚάνω διιαλλειμα...
Ελα ρε καυλα @Γιολάντα Magic ,μας εχεις κανει τουρμπο παλι!!!Κάνω διιαλλειμα...
Καλημέρα Χορνυ μου ❤
Καλημέρα Χορνυ μου ❤
Ουτε με 2ωρω δεν χορταινεις να ρουφας αυτες τις βυζαρεςΚαλησπέρα μωρακια Διαθεσιμη από 4
Τα ματάκια σου δείχνουν κουρασμένα!Κάνω διιαλλειμα...
Όχι βρε εχει τρέξει το μολύβι από τη πιπαΤα ματάκια σου δείχνουν κουρασμένα!
Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω, same as yesterday!!! Όνειρο…
Εντάξει βρε…Όχι βρε εχει τρέξει το μολύβι από τη πιπα
Ρε Γιολ, στο μάτι την έβαλες;Όχι βρε εχει τρέξει το μολύβι από τη πιπα
Τι να σοη εξηγώ ρε νονε τώρα...Ρε Γιολ, στο μάτι την έβαλες;