Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.247
- Πόντοι
- 2.306
Χυσαμε πάλι.. Έστω και εξ αποστάσεως..Κάνω διιαλλειμα...
Χυσαμε πάλι.. Έστω και εξ αποστάσεως..Κάνω διιαλλειμα...
Οπτασία!!!Κάνω διιαλλειμα...
Τι;;;Μωράκια αύριο διαθέσιμη από της 4! Όνειρα γλυκά ❤
Έτσι λεω.....Τι;;;
Από τώρα για ύπνο;
Καληνυχτα σοφιαΜωράκια αύριο διαθέσιμη από της 4! Όνειρα γλυκά ❤
Μα δεν υπάρχει αγγελία με την Αμυγδαλιά και την Βανέσα. Τώρα μπήκα στο σαϊτ και δεν υπάρχει πουθενά, αυτή η αγγελία!!!θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. απο τη στιγμη που η αμυγδαλια δεν συνεργαζεται με εσας πλεον για ποιο λογο ανανεωνετε την αγγελια της με το διπλο με τη βανεσσα?
ειδα σημερα σε ενα site ανανεωμενη την αγγελια του διπλου τους για αυτο ρωτησαΜα δεν υπάρχει αγγελία με την Αμυγδαλιά και την Βανέσα. Τώρα μπήκα στο σαϊτ και δεν υπάρχει πουθενά, αυτή η αγγελία!!!
η τρελα δεν παει στα βουνα παει στους ανθρωπουςΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ MAGIC ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ (I’m about to cry)
Και εγώ προσωπικά θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ και σε εσάς και στο γραφείο για την κατανόηση και την συμπαράσταση σε στιγμές χαράς λύπης μαλακίας καύλας και οοοολων αυτών των πραγμάτων τέλος πάντων που ζω εδωω (αλήθεια όμως όλοι είναι τρελοί σε αυτό το γραφείο από υπαλλήλους μέχρι και κοπέλες της δουλειάς και βάζω και εμένα μέσα εννοείται )
Χρόνια πολλά λοιπόν αγαπητό magic παντα γεμάτο με όμορφες κορασίδες και εκλεκτούς καβαλιέρους
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ MAGIC ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ (I’m about to cry)
Και εγώ προσωπικά θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ και σε εσάς και στο γραφείο για την κατανόηση και την συμπαράσταση σε στιγμές χαράς λύπης μαλακίας καύλας και οοοολων αυτών των πραγμάτων τέλος πάντων που ζω εδωω (αλήθεια όμως όλοι είναι τρελοί σε αυτό το γραφείο από υπαλλήλους μέχρι και κοπέλες της δουλειάς και βάζω και εμένα μέσα εννοείται )
Χρόνια πολλά λοιπόν αγαπητό magic παντα γεμάτο με όμορφες κορασίδες και εκλεκτούς καβαλιέρους
3 χρονια ε? Και μαλιστα τα κλεινει σημερα το ματζικ..οκ την ημερα γενεθλιων δεν την ηξερα (και φανταζομαι κανεις μας δεν την ηξερε)ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ MAGIC ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ (I’m about to cry)
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ MAGIC ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ (I’m about to cry)
Σακη γραψε ενα σεντονι προς τιμην του γραφειου που χει επετειο3 χρονια ε? Και μαλιστα τα κλεινει σημερα το ματζικ..οκ την ημερα γενεθλιων δεν την ηξερα (και φανταζομαι κανεις μας δεν την ηξερε)
Παντως προσωπικα θυμαμαι οταν πρωτοπηρα κοπελα απο το εν λογω γραφειο ...η οποια ηταν η Φραντζεσκα (καλοκαιρι του 2020 μετα την πρωτη καραντινα)
Περναει τελικα πολυ γρηγορα ο καιρος
Τσάκισε τους όλους τύπε και πες ότι δεν έδινε κώλο αλλά σε σένα έδωσε να βάλουν όλοι λυτούς και δεμένους να την ψάξουνΣακη γραψε ενα σεντονι προς τιμην του γραφειου που χει επετειο
Την φραντζεσκα και εγω την ειχα παρει τιμιο γαμησι , την ειχα παρει κ απο κωλο
Χρόνια πολλά στο γραφείο μας ❤ να είναι παντα γερό σκληρό και χαρούμενο να μεγαλώνει κάθε χρόνο και μια λίστα καινούργιων παρτενέρ σαφώς αντρών και γυναικών ( έτσι για τη δοκιμή).⁹ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ MAGIC ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ (I’m about to cry)
Που θ το γιορτάσουμε?? Έχω ολο βράδυ freeΧρόνια πολλά στο γραφείο μας ❤ να είναι παντα γερό σκληρό και χαρούμενο να μεγαλώνει κάθε χρόνο και μια λίστα καινούργιων παρτενέρ σαφώς αντρών και γυναικών ( έτσι για τη δοκιμή).
Επισης ένα ευχαριστω στο μαγικό γραφείο όπου μου έδωσε την ευκαιρία να ξεδιπλωσω και να μοιράσω την λύσσα μου στην πιπα και σεξ
Επίσης, σε αυτό το γραφείο.γνωρισα και το καλύτερο μου κομμάτι της δουλειάς @Sofia_Magic που είναι και φίλη μου πλέον (τώρα συγκινήθηκα) ❤
@magicgirls.tv σαγαπαμε ❤
Με αγαπη ,
Γιολ
Φιλαρακι το χε κανονικα στο προγραμμα ως εξτρα +30 ευρω το δινε κανονικα το κωλαρακι τηςΤσάκισε τους όλους τύπε και πες ότι δεν έδινε κώλο αλλά σε σένα έδωσε να βάλουν όλοι λυτούς και δεμένους να την ψάξουν