Panta_orthios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 766
- Πόντοι
- 361
Ελα ρε καυλα @Γιολάντα Magic ,μας εχεις κανει τουρμπο παλι!!!Κάνω διιαλλειμα...
Ελα ρε καυλα @Γιολάντα Magic ,μας εχεις κανει τουρμπο παλι!!!Κάνω διιαλλειμα...
Καλημέρα Χορνυ μου ❤
Καλημέρα Χορνυ μου ❤
Ουτε με 2ωρω δεν χορταινεις να ρουφας αυτες τις βυζαρεςΚαλησπέρα μωρακια Διαθεσιμη από 4
Τα ματάκια σου δείχνουν κουρασμένα!Κάνω διιαλλειμα...
Όχι βρε εχει τρέξει το μολύβι από τη πιπαΤα ματάκια σου δείχνουν κουρασμένα!
Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω, same as yesterday!!! Όνειρο…
Εντάξει βρε…Όχι βρε εχει τρέξει το μολύβι από τη πιπα
Ρε Γιολ, στο μάτι την έβαλες;Όχι βρε εχει τρέξει το μολύβι από τη πιπα
Τι να σοη εξηγώ ρε νονε τώρα...Ρε Γιολ, στο μάτι την έβαλες;
Χυσαμε πάλι.. Έστω και εξ αποστάσεως..Κάνω διιαλλειμα...
Οπτασία!!!Κάνω διιαλλειμα...
Τι;;;Μωράκια αύριο διαθέσιμη από της 4! Όνειρα γλυκά ❤
Έτσι λεω.....Τι;;;
Από τώρα για ύπνο;
Καληνυχτα σοφιαΜωράκια αύριο διαθέσιμη από της 4! Όνειρα γλυκά ❤
Μα δεν υπάρχει αγγελία με την Αμυγδαλιά και την Βανέσα. Τώρα μπήκα στο σαϊτ και δεν υπάρχει πουθενά, αυτή η αγγελία!!!θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. απο τη στιγμη που η αμυγδαλια δεν συνεργαζεται με εσας πλεον για ποιο λογο ανανεωνετε την αγγελια της με το διπλο με τη βανεσσα?
ειδα σημερα σε ενα site ανανεωμενη την αγγελια του διπλου τους για αυτο ρωτησαΜα δεν υπάρχει αγγελία με την Αμυγδαλιά και την Βανέσα. Τώρα μπήκα στο σαϊτ και δεν υπάρχει πουθενά, αυτή η αγγελία!!!
η τρελα δεν παει στα βουνα παει στους ανθρωπουςΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ MAGIC ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ (I’m about to cry)
Και εγώ προσωπικά θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ και σε εσάς και στο γραφείο για την κατανόηση και την συμπαράσταση σε στιγμές χαράς λύπης μαλακίας καύλας και οοοολων αυτών των πραγμάτων τέλος πάντων που ζω εδωω (αλήθεια όμως όλοι είναι τρελοί σε αυτό το γραφείο από υπαλλήλους μέχρι και κοπέλες της δουλειάς και βάζω και εμένα μέσα εννοείται )
Χρόνια πολλά λοιπόν αγαπητό magic παντα γεμάτο με όμορφες κορασίδες και εκλεκτούς καβαλιέρους