james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.490
- Πόντοι
- 10.395
συγνώμη...τι θα γίνει τώρα?????? Μόνο στον Χόρνυ θα στέλνεις καλημέρες?????Καλημέρα Χορνυ μου ❤
ΥΓ: α, και ΚΑΛΗΜΈΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......!!!!!!!!!!!
συγνώμη...τι θα γίνει τώρα?????? Μόνο στον Χόρνυ θα στέλνεις καλημέρες?????Καλημέρα Χορνυ μου ❤
Τι αγχώνεσαι? Θα τους γαμήσεις όλους (ή όλα) στη δουλειά! Δεν είν' κακό!Σταματα και πρεπει να πάω και δουλειά καυλωμένος θα φτάσω
Γαμιοντας θα τους παειΤι αγχώνεσαι? Θα τους γαμήσεις όλους (ή όλα) στη δουλειά! Δεν είν' κακό!
Καλημέρα Χορνυ μου ❤
συγνώμη...τι θα γίνει τώρα?????? Μόνο στον Χόρνυ θα στέλνεις καλημέρες?????
ΥΓ: α, και ΚΑΛΗΜΈΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......!!!!!!!!!!!
Χορνυ δεν σου είπα...σήμερα πάλι εχω ραντεβού στα αγγλικάΚαλημέρα, καλημέρα! Εὐχαριστῶ γιά τήν... ἀφιέρωση!
Ναί ρέ! Ἔχεις πρόβλημα;!
ένα μικρό...ναι!Ναί ρέ! Ἔχεις πρόβλημα;!
ένα μικρό...ναι!
ειμαι λίγο ζηλιάρης!!
Χορνυ δεν σου είπα...σήμερα πάλι εχω ραντεβού στα αγγλικά
Κανόνια λαχταριστάΚαλησπέρα μωρακια Διαθεσιμη από 4
@ariana.magicΤι αφρόλουτρο χρησιμοποιείτε στο ντους;
ΓεΛaς ΚaθaΡΜa??????Καλημέρα Χορνυ μου ❤
Και όχι μόνο!Ναι γιατί σας πίνουμε το αίμα
Τούμπανο είσαι μωρό μουΚαλημέρα Χορνυ μου ❤
ααααα βγηκες απο τον καταλογο ?ΓεΛaς ΚaθaΡΜa??????
να τον παρουμε μαζι για κινκυ ποτακι και αυτον, μπας και αλλαξει γνωμη... τι λες ?
μηπως ειναι απο την κερκυρα και αυτος ?Όχι, θα μας φάει όλες τις γκόμενες αυτός, είναι μεγάλος player.
Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές - Page 3
Υψηλές οι απαιτήσεις των σημερινών γυναικών λέει, υπάρχει τεράστιο χάσμα στην επικοινωνία ανδρών και γυναικών, αλλά λέει ότι οι άντρες φταίνε επειδή δεν έχουν μάθει να επικοινωνούν με τις γυναίκες μάλιστα... :rockon...www.bourdela.com
Θα ερθει απο κωριο θα μας φαει τις γυναικες το νου σας , εχει και δουλεια αυτος δεν ειναι χασομερης σαν και εμαςΌχι, θα μας φάει όλες τις γκόμενες αυτός, είναι μεγάλος player.
Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές - Page 3
Υψηλές οι απαιτήσεις των σημερινών γυναικών λέει, υπάρχει τεράστιο χάσμα στην επικοινωνία ανδρών και γυναικών, αλλά λέει ότι οι άντρες φταίνε επειδή δεν έχουν μάθει να επικοινωνούν με τις γυναίκες μάλιστα... :rockon...www.bourdela.com