james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.495
- Πόντοι
- 10.395
μαζι κοβιντ...και οι 2 εκτος Αθηνών....τι άλλο ρε Σπύρε?μια προταση εκανα φιλε μου!χαμενος δεν βγαινεις!υ.γ κ εγω εκτος αθηνων ειμαι!
μαζι κοβιντ...και οι 2 εκτος Αθηνών....τι άλλο ρε Σπύρε?μια προταση εκανα φιλε μου!χαμενος δεν βγαινεις!υ.γ κ εγω εκτος αθηνων ειμαι!
Μαμα εγώ είμαι παρθένος , που σημαίνει ότι πλησιάζουν τα γενέθλια μου. Τι δώρο θα μου κανεις;Αγαπημένο ζώδιο...Καλό σεξ... Από δώ και πέρα θα σε δω με άλλο μάτι..❤
εσύ άσε τα κλάματα και πες μας....κάνα ραντεβού θα κάνεις?????
Αδυναμία σε Κωλους... το βρήκα άστο...μαζι κοβιντ...και οι 2 εκτος Αθηνών....τι άλλο ρε Σπύρε?
και τις ιδιες συμπαθειες!μαζι κοβιντ...και οι 2 εκτος Αθηνών....τι άλλο ρε Σπύρε?
τι γαμήσια έχω κάνει με παρθέρο φίλε μου?! Ίσως τα καλύτερα...Μαμα εγώ είμαι παρθένος , που σημαίνει ότι πλησιάζουν τα γενέθλια μου. Τι δώρο θα μου κανεις;
Στο σκάσε με κέρδισεςεσύ άσε τα κλάματα και πες μας....κάνα ραντεβού θα κάνεις?????
ΥΓ: α, και....ΣΚΑΣΕ!
Με μισό μη με δεις. Μια δοκιμή θα μας πείσει...Αγαπημένο ζώδιο...Καλό σεξ... Από δώ και πέρα θα σε δω με άλλο μάτι..❤
σε κώλους γενικά ή στον δικό σου κώλο μωρό μου??Αδυναμία σε Κωλους... το βρήκα άστο...
Τι θέλεις? Εκτός τον Ανναπουρνα..Μαμα εγώ είμαι παρθένος , που σημαίνει ότι πλησιάζουν τα γενέθλια μου. Τι δώρο θα μου κανεις;
κι εγώ έτσι!!!Ενα Ελληνικό μέτριο σε φλιτζάνι Γιαγιαδιστικο Χορνυ μού
Γενικά.....σε κώλους γενικά ή στον δικό σου κώλο μωρό μου??
Τον φίλο τουΤι θέλεις? Εκτός τον Ανναπουρνα..
Θα σε δώσω μόνο σε κάποιον που θα σε έχει σαν Πριγκίπισσα ❤Τον φίλο του
Ξαναπές με πουτανακι και ότι προκαλώ.....και υα κλειδιά θα τα αφήσω στο χαλάκι....κοροϊδεύετε και οι 2 ε?!
Ας όψεται η πουτάνα η τύχη μου, που μένω τόσα Km μακριά!
Βγάζεις γλώσσα πουτανάκι και προκαλείς ενώ ξέρεις...
μανα ειναι μονο μια λεμε!!Θα σε δώσω μόνο σε κάποιον που θα σε έχει σαν Πριγκίπισσα ❤
Ενα Ελληνικό μέτριο σε φλιτζάνι Γιαγιαδιστικο Χορνυ μού
Το ξεφτίλισαν όμως λίγο...3,40€ αγοράζαμε το πακέτο τον κουπάτο πριν 2 χρόνια...5€+ πλέον οι άθλιοι!Μπράβο σου. Ἔχουμε πήξει στοὺς φραπέδες, τοὺς espresso κλπ. Δέ λέω καλοί καί αὐτοί, ἀλλά τί ἀπέγινε ὀ ἑλληνικός;
Βλέποντας πρίν τέσσερα-πέντε ἔτη μιά ἐπανάληψη τῆς σειρᾶς "τό ρετιρέ", ἀρχές δεκαετίας τοῦ 90 μοῦ ὑπενθύμισε -ἤ μᾶλλον μοῦ ἐπιβεβαίωσε τὴ μνήμη μου- ὅτι ὅλοι ἔπιναν τότε ἑλληνικό... Ἡ σειρά ἔκανε πλάκα εἰς βάρος ἐκείνων ποὺ ἔπιναν... ἄλλο καφέ!
μόνο πουτανά-κι (ή και άρα θα σε αποκαλώ)....οπότε μήπως να μου βγάλεις αντικλείδι να το έχω?Ξαναπές με πουτανακι και ότι προκαλώ.....και υα κλειδιά θα τα αφήσω στο χαλάκι....