Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.558
- Πόντοι
- 4.496
Βρε.δεν ειπαμε θα κανουμε μαζι?Ακόμα Και ο Γιορ έκανε σχέση εγώ τίποτα....παω να κλάψω ....
Βρε.δεν ειπαμε θα κανουμε μαζι?Ακόμα Και ο Γιορ έκανε σχέση εγώ τίποτα....παω να κλάψω ....
Σχέση ναι...Ακόμα Και ο Γιορ έκανε σχέση εγώ τίποτα....παω να κλάψω ....
εσένα μωρό μου σε κυνηγάνε καμιά 10αριά....χιλιάδες μέλη του "μπου" να τους παντρευτείς και παραπονιέσαι????Ακόμα Και ο Γιορ έκανε σχέση εγώ τίποτα....παω να κλάψω ....
Είναι όντως Κριός? Τις έχω άχτι τις συγκεκριμένες..ΥΓ: τι ζώδιο είπαμε είσαι? Κριος???
Νομίζω ναι, έτσι θυμάμαι τουλάχιστον ! Κριός ή Ταύρος...Μάρτη-Μάη δλδ...και τα 2 μεγαλόσωμα ζώα! (ασχετα τα ζώδια, σου λέω πως που έχει μείνει στο μυαλό!)Είναι όντως Κριός? Τις έχω άχτι τις συγκεκριμένες..
Σοφία αν είσαι Κριός θα σου γαμήσω
Ταύρος είναι η Σοφία. Ταύρος στο ζώδιο, τίγρης στο κρεββάτι.Νομίζω ναι, έυσι θυμάμαι τουλάχιστον ! Κριός ή Ταύρος...
χαχαχα....να της γαμήσεις ό,τι θέλεις!!! χαχαχαχα...
Συμφωνώ στο 2ο σκέλος...Ταύρος είναι η Σοφία. Ταύρος στο ζώδιο, τίγρης στο κρεββάτι.
Σύντροφε το τερμάτισεςΣυμφωνώ στο 2ο σκέλος...
Και ο συλογισμός μου ήταν σωστός ε?!
Μπερδεψα τους 2 μήνες που ξεκινάνε από "Μα" και τα 2 ζώα...δεν μπέρδεψα ας πούμε Ταύρο με Σκορπιό! Χαχαχα...
Μου το χαλάσατε λίγο αλλά θα το ανεχτώ!Ταύρος είναι η Σοφία.
πατος για πολλα γαμησιαΚαλημερα αγάπες ❤
Σήμερα και αύριο θα εργαστώ από Τετάρτη θα λείπω για περίπου 1 εβδομάδα
Εγω δεν είμαι κριός πάντωςΕίναι όντως Κριός? Τις έχω άχτι τις συγκεκριμένες..
Σοφία αν είσαι Κριός θα σου γαμήσω
Ε όχι @petros1987Ακόμα Και ο Γιορ έκανε σχέση εγώ τίποτα....παω να κλάψω ....
Το τοπ duo πρέπει να είναι αυτό...
Για πες;! Τι είσαι;;;Εγω δεν είμαι κριός πάντως
Πως και ταιριαξαμε ? ❤
@Γιολάντα Magic τι είπε αυτή η ξανθιά;Ότι δεν έχει σχέση;Διάβασα σωστά;Ε όχι @petros1987
Εχω οργανώσει ήδη το bachelor
Αυτό μπορεί να γίνει τουλάχιστον που περιλβανει σεξ ?
Θες πολύ ν να μάθεις?Για πες;! Τι είσαι;;;
Βαι κουμπάρε....τι πουταναρα που είναι@Γιολάντα Magic τι είπε αυτή η ξανθιά;Ότι δεν έχει σχέση;Διάβασα σωστά;