Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 11.305
- Πόντοι
- 2.256
Φημες λενε οτι στο σερβις της εχει απενεργοποιησει τον κοφτη!
Φημες λενε οτι στο σερβις της εχει απενεργοποιησει τον κοφτη!
'Το κυνηγι μιας κωλοτρυπιδας τον αυγουστο'με τη σοφια ματζικ στον πρωταγωνιστικο ρολο.απο 10/8 στο cine bourdela.
Και πάνω που έλεγα σήμερα θα είναι μια ήρεμη χαλαρή Δευτέρα πετάει το μήνυμα η Γιολάντα και η πουτσα είναι κάγκελο τώραΕγω εχω καλοκαίρι φθινόπωρο χειμώνα και άνοιξη
@Γιολάντα Magic Εγκεφαλικό..Καλημερα αγάπες ❤
Σήμερα και αύριο θα εργαστώ από Τετάρτη θα λείπω για περίπου 1 εβδομάδα
Μωρο μου μη πάθεις κάτι ....και σε λίγο θα βρεθούμε ...@Γιολάντα Magic Εγκεφαλικό..
Α ρε @Sofia_Magic !!Καλή εβδομάδα Αγόρια μου....βλέπω υπάρχει διάθεση σήμερα και μου αρέσει...Από καυλες πως πάτε?❤❤
@Γιολάντα Magic Σίγουρα θα πάθω μόλις βρεθούμε.. Μου έλειψες..Μωρο μου μη πάθεις κάτι ....και σε λίγο θα βρεθούμε ...
Και μενα ❤@Γιολάντα Magic Σίγουρα θα πάθω μόλις βρεθούμε.. Μου έλειψες..
@Γιολάντα Magic Σίγουρα θα πάθω μόλις βρεθούμε.. Μου έλειψες..
Και μενα ❤
Χαχαχαχα εύκολα χορνυἌιντε... Παντρευθῆτε νά ἡσυχάσετε...
Έλα ρε χορνυ....κάποιους τους έχουμε δει αρκετές φορές και πέραν της σαρκική απόλαυσης υπάρχει και ένα ανθρώπινο κομμάτι συμπαθεια εκτίμηση καυλα όλαἌιντε... Παντρευθῆτε νά ἡσυχάσετε...
Για σενα παντα καυλωμενοι ειμαστεΚαλή εβδομάδα Αγόρια μου....βλέπω υπάρχει διάθεση σήμερα και μου αρέσει...Από καυλες πως πάτε?❤❤
Αγαπη μου είμαστε μικροί για γάμο...Χαχαχαχα εύκολα χορνυ
Σου τριβουμ2 τις πατουσες με το καυλι μας και σου ρχεται η καυλα....Μόνο εγω εχω τρελές καυλες το καλοκαίρι μάλλον.... τον χειμώνα μέχρι να ζεσταθούν η πατούσες πάει η όρεξη...
Αγαπη μου είμαστε μικροί για γάμο...
Παντως οτσν παντρευτει η γιολαντα ή η σοφις να κανονισουμε μια παρτουζα για το καλοἭ μικρός-μικρός παντρεύεται ἤ καλογηρεύει κάποιος... Καί ἐπειδή ἐσύ καλόγρια δέν σέ βλέπω... Ἐκτός καί ἄν κάνεις καί τέτοια βίτσια...
@Γιολάντα Magic Προφανώς.. Τι μπορούμε να κάνουμε όμως για το ότι με καυλωνεις και εγκεφαλικά και σωματικά;;Αγαπη μου είμαστε μικροί για γάμο...
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς....Έλα ρε χορνυ....κάποιους τους έχουμε δει αρκετές φορές και πέραν της σαρκική απόλαυσης υπάρχει και ένα ανθρώπινο κομμάτι συμπαθεια εκτίμηση καυλα όλα
Παντως οτσν παντρευτει η γιολαντα ή η σοφις να κανονισουμε μια παρτουζα για το καλο
Να τη παραδωσουμε στο γαμπρο χορτασμενη απο πουτσα και,σπερμα....Σωστά!
Θα τα πούμε από κοντά αγαπη μου στο δωματιο ❤@Γιολάντα Magic Προφανώς.. Τι μπορούμε να κάνουμε όμως για το ότι με καυλωνεις και εγκεφαλικά και σωματικά;;