lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
ήρεμα είμαστε...δεν έχουμε καθόλου καύλες...το έχουμε ρίξει στο διάβασμα και στο διαλογισμό για να ξεχάσουμε την κωλάρα σου
Κάθε μέρα ξυπνάς πο όμορφηΚαλή εβδομάδα Αγόρια μου....βλέπω υπάρχει διάθεση σήμερα και μου αρέσει...Από καυλες πως πάτε?❤❤
Α δεν θέλω να με ξεχάσεις....ήρεμα είμαστε...δεν έχουμε καθόλου καύλες...το έχουμε ρίξει στο διάβασμα και στο διαλογισμό για να ξεχάσουμε την κωλάρα σου
Γλυκούλα μου ❤ ματάκια μου..Κάθε μέρα ξυπνάς πο όμορφη
φροντίζεις εσύ για αυτό...πως να σε ξεχάσω μάτια μου...δεν υπάρχει ακόμα μέθοδος στη γιόγκα και το διαλογισμό που να ξεριζώσει από το μυαλό μου το κορμί σου και το προσωπο σου...Α δεν θέλω να με ξεχάσεις....
Καλη εβδομαδα ομορφια μου!!Καλή εβδομάδα Αγόρια μου....βλέπω υπάρχει διάθεση σήμερα και μου αρέσει...Από καυλες πως πάτε?❤❤
Μια χαρά χωρίς καύλες ήμασταν. Ένα βίντεο που είδαμε μας τα άλλαξε όλα...Καλή εβδομάδα Αγόρια μου....βλέπω υπάρχει διάθεση σήμερα και μου αρέσει...Από καυλες πως πάτε?❤❤
Με σένα κοριτσάρα μου δεν γίνεται να μην έχουμε...καλή εβδομάδαΚαλή εβδομάδα Αγόρια μου....βλέπω υπάρχει διάθεση σήμερα και μου αρέσει...Από καυλες πως πάτε?❤❤
Κοίτα ποια μιλάει. Σταμάτα εσύ μαυρομάλλα πρασινομάτα!Κάθε μέρα ξυπνάς πιο όμορφη
Καλο μου ❤❤Κοίτα ποια μιλάει. Σταμάτα εσύ μαυρομάλλα πρασινομάτα!
Καλή εβδομάδα Αγόρια μου....βλέπω υπάρχει διάθεση σήμερα και μου αρέσει...Από καυλες πως πάτε?❤❤
Μόνο εγω εχω τρελές καυλες το καλοκαίρι μάλλον.... τον χειμώνα μέχρι να ζεσταθούν η πατούσες πάει η όρεξη...Καλή ἐβδομάδα κούκλα! Φιλιά! Ἀπό καῦλες ἐγώ λόγω ζέστης εἶμαι σέ θερινή νάρκη... Ἀπό Σεπτέμβρη-Ὀκτώβρη βλέπουμε
Μόνο εγω εχω τρελές καυλες το καλοκαίρι μάλλον.... τον χειμώνα μέχρι να ζεσταθούν η πατούσες πάει η όρεξη...
ρε μωρό ο ειδικός για τα πατουσάκια σου εγω...το ξέρεις...Μόνο εγω εχω τρελές καυλες το καλοκαίρι μάλλον.... τον χειμώνα μέχρι να ζεσταθούν η πατούσες πάει η όρεξη...
Τότε θα σε χρειαστώ Χορνυ μού ❤Ἐγώ ἔχω καῦλες γιά νά ζεσταθοῦν οἱ πατοῦσες...
Εγω εχω καλοκαίρι φθινόπωρο χειμώνα και άνοιξηΜόνο εγω εχω τρελές καυλες το καλοκαίρι μάλλον.... τον χειμώνα μέχρι να ζεσταθούν η πατούσες πάει η όρεξη...
χαχα Έπρεπε να είμαι πιο σκληρόςΚαλο μου ❤❤
Εγω εχω καλοκαίρι φθινόπωρο χειμώνα και άνοιξη
Στο φουλ οι μηχανες!!Εγω εχω καλοκαίρι φθινόπωρο χειμώνα και άνοιξη
Στο φουλ οι μηχανες!!