CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.217
- Πόντοι
- 2.536
Παίξτε trivialΘα τα πούμε από κοντά αγαπη μου στο δωματιο ❤
Πολλά μπορούμε να κάνουμε...
Παίξτε trivialΘα τα πούμε από κοντά αγαπη μου στο δωματιο ❤
Θα περιμένω..Θα τα πούμε από κοντά αγαπη μου στο δωματιο ❤
Βαριέμαι πάντα νικάω....δεν με εξιτάρει πλέονΠαίξτε trivial
Παντως οτσν παντρευτει η γιολαντα ή η σοφις να κανονισουμε μια παρτουζα για το καλο
Επειδή έχεις πολιτική και κοινωνική παιδεία. Μπράβο βαφτιστήρι-Γιολ. Θα σου πάρω δώρο ζεστά παπούτσια για την Σόφι που κρυώνει τον χειμώνα.Βαριέμαι πάντα νικάω....δεν με εξιτάρει πλέον
Ευχαριστώ πολύ...Είσαι πολύ καλός ❤Επειδή έχεις πολιτική και κοινωνική παιδεία. Μπράβο βαφτιστήρι-Γιολ. Θα σου πάρω δώρο ζεστά παπούτσια για την Σόφι που κρυώνει τον χειμώνα.
Εγω Χορνυ??Ἥ μικρός-μικρός παντρεύεται ἤ καλογηρεύει κάποιος... Καί ἐπειδή ἐσύ καλόγρια δέν σέ βλέπω... Ἐκτός καί ἄν κάνεις καί τέτοια βίτσια...
Εμείς αγαπη μου θα παίξουμε μονοπολυ θα σε αφήσω να νικήσεις γιατί δεν στηρίζω καπιταλισυικα παιχνίδια....να χαρείς να ικανοποιηθεί και. Μετά θα κάνουμε σεξΕπειδή έχεις πολιτική και κοινωνική παιδεία. Μπράβο βαφτιστήρι-Γιολ. Θα σου πάρω δώρο ζεστά παπούτσια για την Σόφι που κρυώνει τον χειμώνα.
Ματάκια μουΝαι, θα σας φωνάξουμε, δε θα παραλείψουμε.
Ευχαριστώ πολύ...Είσαι πολύ καλός ❤
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγω Χορνυ??
Στις διαταγές σου ❤❤Ἐσύ συνέχισε νά κάνης ὅ,τι κάνεις! Νά μᾶς καυλώνης...
Γιολ, ως νονός σου σε προτρέπω να ξεχάσεις το σεξ μαζί μου. Άσε που είμαι ο πνευματικός σου πατέρας άσε που τώρα είσαι με τον Τζορμάκα και πρέπει να βιώσετε τον έρωτά σας σα νέοι. Εγώ θα πάω για συντροφικό ποτάκι με την Σόφι@
Εμείς αγαπη μου θα παίξουμε μονοπολυ θα σε αφήσω να νικήσεις γιατί δεν στηρίζω καπιταλισυικα παιχνίδια....να χαρείς να ικανοποιηθεί και. Μετά θα κάνουμε σεξ
Τι κωλαρα!!Καλημερα αγάπες ❤
Σήμερα και αύριο θα εργαστώ από Τετάρτη θα λείπω για περίπου 1 εβδομάδα
Κάποιος πέρασε πολύ καλά!!!Καλημερα αγάπες ❤
Σήμερα και αύριο θα εργαστώ από Τετάρτη θα λείπω για περίπου 1 εβδομάδα
Για ανάποδο 69 είσαιΚαλή εβδομάδα Αγόρια μου....βλέπω υπάρχει διάθεση σήμερα και μου αρέσει...Από καυλες πως πάτε?❤❤
Έτσι πως μας παρουσιαστηκες οι καυλες χτύπησαν κόκκινο!!!Καλή εβδομάδα Αγόρια μου....βλέπω υπάρχει διάθεση σήμερα και μου αρέσει...Από καυλες πως πάτε?❤❤
Αλίμονο…Εγω εχω καλοκαίρι φθινόπωρο χειμώνα και άνοιξη
Καλησπέρα καύλα Σοφία!Καλή εβδομάδα Αγόρια μου....βλέπω υπάρχει διάθεση σήμερα και μου αρέσει...Από καυλες πως πάτε?❤❤
Συντροφικα πάντα ❤ κ εγώ θα έρθω για ποτό.. . Θέλετε δεν θέλετεΓιολ, ως νονός σου σε προτρέπω να ξεχάσεις το σεξ μαζί μου. Άσε που είμαι ο πνευματικός σου πατέρας άσε που τώρα είσαι με τον Τζορμάκα και πρέπει να βιώσετε τον έρωτά σας σα νέοι. Εγώ θα πάω για συντροφικό ποτάκι με την Σόφι
Ακόμα Και ο Γιορ έκανε σχέση εγώ τίποτα....παω να κλάψω ....