The Godfather
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.318
- Πόντοι
- 2.606
Με τόσους ντιγκιντάγκες στο σάιτ, θα το ξημερώσει ο αδερφός.Ρώτησέ τους νά μάθης...
Με τόσους ντιγκιντάγκες στο σάιτ, θα το ξημερώσει ο αδερφός.Ρώτησέ τους νά μάθης...
Με τόσους ντιγκιντάγκες στο σάιτ, θα το ξημερώσει ο αδερφός.
Goodmorning sunshine ❤
14:30 η ώρα λέω Καλημρα και ευθύνεται η @Sofia_Magic γι' αυτό...
Καλησπέρα χορνυΠοῦ νά πάρη σβάρνα καί τά κανάλια πού ἔχουν γεμίσει!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα! Τί κάνατε πάλι;;!!
Ποῦ νά πάρη σβάρνα καί τά κανάλια πού ἔχουν γεμίσει!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν δεν είσαι προϊσταμένη, χαΐρι δεν έχεις. Έχουμε πήξει στους πούστηδες.
Εδώ προσπαθούν να μας επιβάλλουν τα σάιτ, την Δαναη Μπάρκα ως πρότυπο ομορφιάς. Την Μπάρκα ρε πούστη μου, που για να βρεις τρύπα πρέπει να την κυλισεις πρώτα στο αλευριΠραγματικά...
Εδώ προσπαθούν να μας επιβάλλουν τα σάιτ, την Δαναη Μπάρκα ως πρότυπο ομορφιάς. Την Μπάρκα ρε πούστη μου, που για να βρεις τρύπα πρέπει να την κυλισεις πρώτα στο αλευρι
Η @Sofia_Magic αυτή φταίει για όλαGoodmorning sunshine ❤
Δεν θα ρίξω τον πήχη του γούστου μου προκειμένου να είμαι politically correctΟὐδεν σχόλιον.... Μπορεῖ καί νά μᾶς.... διαγράψουν... Ὄχι ἀπό'δῶ, ἀπό ἀλλοῦ... Πολλά ἀλλοῦ...
Η @Sofia_Magic αυτή φταίει για όλα
Δεν θα ρίξω τον πήχη του γούστου μου προκειμένου να είμαι politically correct
Όχι φυσικά, αγαπητέ. Και μόνο μια απλή ανάγνωση των σχολίων κ κριτικών σας, αρκεί για να αντιληφθεί και ο πιο αδαής πως δεν είστε τοιούτος ή φαλαινολάγνοςΣωστά!
Οὔτε'γώ... Εἰρωνεύομαι... ἴσως δέ φάνηκε...
Αχ εσυυ..Goodmorning sunshine ❤
Που γυρνάγατε πάλι όλο το βράδυ?Τουλάχιστον περάσατε μπάνικα?Goodmorning sunshine ❤
Η Γιολάντα φταιει με επηρέασε με το αγγλικό τηςαυτό που γράφεις στα αγγλικά αλλά διαβάζεις στα ελληνικά να το κοιτάξεις...γράφε ελληνικά...σε ελληνικό φόρουμ είσαι...
Να κάνουμε ένα ραντεβουδακι τώρα στα σύντομα κατά τις 17:00, να σου φέρω κ ένα φρεντακο;;Goodmorning sunshine ❤
Τι πατος είναι αυτός θεε μουΚαλό 3 ήμερο αγόρια..και καλές διακοπές σε όσους πάνε τώρα..❤❤
❤❤Τι πατος είναι αυτός θεε μου
Φεύγω.Καλό 3 ήμερο αγόρια..και καλές διακοπές σε όσους πάνε τώρα..❤❤
Θα με πάρεις??Φεύγω.
Έρχεσαι;