geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.880
- Πόντοι
- 34.478
το τζοκερ ειναι να σου κατσει;...μια χαρα! Αντε να δω αυτην την φορα αν θα κατσει επιτελους!!!
το τζοκερ ειναι να σου κατσει;...μια χαρα! Αντε να δω αυτην την φορα αν θα κατσει επιτελους!!!
τώρα ήρθες και από δω να σπαμάρεις ακατάσχετα?? αμάν ρε γέρο... δε γαμείς, δεν περπατείς, δεν κοιμάσαι...απορώ πως ζεις...το τζοκερ ειναι να σου κατσει;
...καλα αμα κατσει αυτο με βλεπω cruise με ολο το γραφειο (μαζι και οι τηλεφωνητριες)το τζοκερ ειναι να σου κατσει;
Τον Μάγο και τους οδηγούς μην πάρεις μόνο…...καλα αμα κατσει αυτο με βλεπω cruise με ολο το γραφειο (μαζι και οι τηλεφωνητριες)
...και αυτους ρε αρχοντα, θα τους κανω δωρο σε διπλανα νηματα που εχει κατι δροσερα παληκαριαΤον Μάγο και τους οδηγούς μην πάρεις μόνο…
...και αυτους ρε αρχοντα, θα τους κανω δωρο σε διπλανα νηματα που εχει κατι δροσερα παληκαρια
...οχι, λες να αρνηθουν?!?!?!Τοὐς ρώτησες;!
...οχι, λες να αρνηθουν?!?!?!
Με τόσους ντιγκιντάγκες στο σάιτ, θα το ξημερώσει ο αδερφός.Ρώτησέ τους νά μάθης...
Με τόσους ντιγκιντάγκες στο σάιτ, θα το ξημερώσει ο αδερφός.
Goodmorning sunshine ❤
14:30 η ώρα λέω Καλημρα και ευθύνεται η @Sofia_Magic γι' αυτό...
Καλησπέρα χορνυΠοῦ νά πάρη σβάρνα καί τά κανάλια πού ἔχουν γεμίσει!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα! Τί κάνατε πάλι;;!!
Ποῦ νά πάρη σβάρνα καί τά κανάλια πού ἔχουν γεμίσει!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν δεν είσαι προϊσταμένη, χαΐρι δεν έχεις. Έχουμε πήξει στους πούστηδες.
Εδώ προσπαθούν να μας επιβάλλουν τα σάιτ, την Δαναη Μπάρκα ως πρότυπο ομορφιάς. Την Μπάρκα ρε πούστη μου, που για να βρεις τρύπα πρέπει να την κυλισεις πρώτα στο αλευριΠραγματικά...
Εδώ προσπαθούν να μας επιβάλλουν τα σάιτ, την Δαναη Μπάρκα ως πρότυπο ομορφιάς. Την Μπάρκα ρε πούστη μου, που για να βρεις τρύπα πρέπει να την κυλισεις πρώτα στο αλευρι
Η @Sofia_Magic αυτή φταίει για όλαGoodmorning sunshine ❤
14:30 η ώρα λέω Καλημρα και ευθύνεται η @Sofia_Magic γι' αυτό...
Δεν θα ρίξω τον πήχη του γούστου μου προκειμένου να είμαι politically correctΟὐδεν σχόλιον.... Μπορεῖ καί νά μᾶς.... διαγράψουν... Ὄχι ἀπό'δῶ, ἀπό ἀλλοῦ... Πολλά ἀλλοῦ...
Η @Sofia_Magic αυτή φταίει για όλα
Δεν θα ρίξω τον πήχη του γούστου μου προκειμένου να είμαι politically correct
Όχι φυσικά, αγαπητέ. Και μόνο μια απλή ανάγνωση των σχολίων κ κριτικών σας, αρκεί για να αντιληφθεί και ο πιο αδαής πως δεν είστε τοιούτος ή φαλαινολάγνοςΣωστά!
Οὔτε'γώ... Εἰρωνεύομαι... ἴσως δέ φάνηκε...