Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Και το αργήσαμε …Θα με πάρεις??
Και το αργήσαμε …Θα με πάρεις??
Έτσι λεω και εγώ ❤Και το αργήσαμε …
Γαμω την τύχη μ.. ελπίζω να σαι διαθέσιμη όταν γυρίσω Αθήνα, είσαι απ τα καλά τα κορίτσια..Καλό 3 ήμερο αγόρια..και καλές διακοπές σε όσους πάνε τώρα..❤❤
Σοφια σε προσκαλω και γω να παμε διακοπες στο χωριο μου.θα σε παω στη μανα μου.μανα σου φερα νυφη.παιρνουμε και τη γιολαντα παρεα για κουμπαρα....Έτσι λεω και εγώ ❤
Δεν την λυπάσαι την μανούλα με αυτά που θα δει??Σοφια σε προσκαλω και γω να παμε διακοπες στο χωριο μου.θα σε παω στη μανα μου.μανα σου φερα νυφη.παιρνουμε και τη γιολαντα παρεα για κουμπαρα....
Δεν την λυπάσαι την μανούλα με αυτά που θα δει??
Τη λυπαμαι.θα χαρει ομως ο πατερας μου.χαχαχα..Δεν την λυπάσαι την μανούλα με αυτά που θα δει??
μην σε δει εξαλλη!!Δεν την λυπάσαι την μανούλα με αυτά που θα δει??
Τη λυπαμαι.θα χαρει ομως ο πατερας μου.χαχαχα..
Έξαλλη όμως....μην σε δει εξαλλη!!
Ετσι καυλα ετσι δειξε μας το κωλο σου..... ..Έξαλλη όμως....
και που να σε δει πραγματικα!!Έξαλλη όμως....
Χαχαχαχαχαχακαι που να σε δει πραγματικα!!
Τούμπανο σου λέω είσαι!!!!!!!!!Goodmorning sunshine ❤
14:30 η ώρα λέω Καλημρα και ευθύνεται η @Sofia_Magic γι' αυτό...
Τι γυναικάρα!!! Και έτοιμη για πολύ πουτσαΈξαλλη όμως....
Έξαλλη όμως....
και του εδωσε μικρη δοση!μην πεσει στα βαριαΠάει ὁ σεκιουριτᾶς ποὺ παρακολουθεῖ τίς κάμερες! Καρδιακή προσβολή ποὺ μπῆκες στὸ ἀσανσέρ. Καί ἄν ὄχι τότε, λίγο... ἀργότερα...
Ενα κορίτσι ήταν έξω από ασανσέρ και με ρώτησε αν είναι φυσικό το βυζι..και αν μπορεί να τα πιάσει...λεω πιάσε τζάμπα είναι...Πάει ὁ σεκιουριτᾶς ποὺ παρακολουθεῖ τίς κάμερες! Καρδιακή προσβολή ποὺ μπῆκες στὸ ἀσανσέρ. Καί ἄν ὄχι τότε, λίγο... ἀργότερα...
Ενα κορίτσι ήταν έξω από ασανσέρ και με ρώτησε αν είναι φυσικό το βυζι..και αν μπορεί να τα πιάσει...λεω πιάσε τζάμπα είναι...