petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.225
- Πόντοι
- 1.336
Γι αυτο ξυπνησα το πρωι και ελλειπες?Νομιζα οτι ειχες παει δουλεια οικοδομη τοσο νωρις...Μέχρι 6 το πρωί....ασε..
Γι αυτο ξυπνησα το πρωι και ελλειπες?Νομιζα οτι ειχες παει δουλεια οικοδομη τοσο νωρις...Μέχρι 6 το πρωί....ασε..
Είπα να ξαναπαντησω σε αυτό το βίντεο.. μ έχει συναρπάσει απ τα καλύτερα, κάνα τρόπαιο να σου στείλουμε..Καλό 3 ήμερο αγόρια..και καλές διακοπές σε όσους πάνε τώρα..❤❤
Όλες κωλοτρυπίδα δείχνουν....αλλά όλο μέλι μέλι και τηγανήτα τίποτα....ααα ρε εγγύηση @Sofia_Magic και @Γιολάντα Magic με τις ρουφήχτρες σας...
Ξεχασες την αριανα.Όλες κωλοτρυπίδα δείχνουν....αλλά όλο μέλι μέλι και τηγανήτα τίποτα....ααα ρε εγγύηση @Sofia_Magic και @Γιολάντα Magic με τις ρουφήχτρες σας...
Ξεχασες την αριανα.
Έχουμε αδυναμίες αγαπητέ μου....Ξεχασες την αριανα.
Τζορμακα πατώνεις?Και τον Τζορμακα.
Δωστε κωλο στο λαο.Όλες κωλοτρυπίδα δείχνουν....αλλά όλο μέλι μέλι και τηγανήτα τίποτα....ααα ρε εγγύηση @Sofia_Magic και @Γιολάντα Magic με τις ρουφήχτρες σας...
Ζήτω!Δωστε κωλο στο λαο.
Χορτασαμε τη μουνα και θελουμε πρωκτο.
Τζορμακα πατώνεις?
Μερακλής...εύγε!Έτσι μου χουν πει.
Χριστός και Απόστολος.. θεαρα, πάνε οι περιουσίες των αμοιρων πελατών..Στο ασανσέρ που συναντιόμαστεεεε…
Αυτα τα ασανσερτι εχουν δει.....Στο ασανσέρ που συναντιόμαστεεεε…
Αλεπού...Νομίζω ήθελε να την γλείφω....με το αθώο μού μυαλό...
Μ.......ούναρος..
... και τον περνώ που και πού @Makedonas1971Αλεπού...
Τους πουλάς Κυριακή πρωί στο γιουσουρούμ και τους ξανά αγοράζεις το μεσημέρι, στο φευγιό..... και τον περνώ που και πού @Makedonas1971
Έτσι πανε αυτα...δίνεις _πέρνεις! Τα φιλιά μου ❤Τους πουλάς Κυριακή πρωί στο γιουσουρούμ και τους ξανά αγοράζεις το μεσημέρι, στο φευγιό..