El Rey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.729
- Πόντοι
- 736
....ούναρος..Goodmorning sunshine ❤
14:30 η ώρα λέω Καλημρα και ευθύνεται η @Sofia_Magic γι' αυτό...
....ούναρος..Goodmorning sunshine ❤
Κάνατε κάτι μέχρι αργά μηπως; δεν είσαστε καλά κορίτσια..Goodmorning sunshine ❤
Κάνατε κάτι μέχρι αργά μηπως; δεν είσαστε καλά κορίτσια..
Κατάλαβα.. δηλαδή μιλούσανε μάλλον.. (τα βογγητα μετρούντε ως ομιλία..?)Γενικότερα όλες τις γυναίκες τις πιάνει μια φλυαρία το βράδυ... ασταμάτητη.
Μίλα μου γιαυτο .Γενικότερα όλες τις γυναίκες τις πιάνει μια φλυαρία το βράδυ... ασταμάτητη.
Μέχρι 6 το πρωί....ασε..Γενικότερα όλες τις γυναίκες τις πιάνει μια φλυαρία το βράδυ... ασταμάτητη.
Βασικά καλησπέρα σαςGoodmorning sunshine ❤
Συμπασχουμε απόλυτα μαζι σου!!Η εργατιά τον Αύγουστο φαίνεται ❤
Γι αυτο ξυπνησα το πρωι και ελλειπες?Νομιζα οτι ειχες παει δουλεια οικοδομη τοσο νωρις...Μέχρι 6 το πρωί....ασε..
Είπα να ξαναπαντησω σε αυτό το βίντεο.. μ έχει συναρπάσει απ τα καλύτερα, κάνα τρόπαιο να σου στείλουμε..Καλό 3 ήμερο αγόρια..και καλές διακοπές σε όσους πάνε τώρα..❤❤
Όλες κωλοτρυπίδα δείχνουν....αλλά όλο μέλι μέλι και τηγανήτα τίποτα....ααα ρε εγγύηση @Sofia_Magic και @Γιολάντα Magic με τις ρουφήχτρες σας...
Ξεχασες την αριανα.Όλες κωλοτρυπίδα δείχνουν....αλλά όλο μέλι μέλι και τηγανήτα τίποτα....ααα ρε εγγύηση @Sofia_Magic και @Γιολάντα Magic με τις ρουφήχτρες σας...
Ξεχασες την αριανα.
Έχουμε αδυναμίες αγαπητέ μου....Ξεχασες την αριανα.
Τζορμακα πατώνεις?Και τον Τζορμακα.
Δωστε κωλο στο λαο.Όλες κωλοτρυπίδα δείχνουν....αλλά όλο μέλι μέλι και τηγανήτα τίποτα....ααα ρε εγγύηση @Sofia_Magic και @Γιολάντα Magic με τις ρουφήχτρες σας...
Ζήτω!Δωστε κωλο στο λαο.
Χορτασαμε τη μουνα και θελουμε πρωκτο.
Τζορμακα πατώνεις?
Μερακλής...εύγε!Έτσι μου χουν πει.